返回列表 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

Kay又說覺得《殭》愈來愈受歡迎,被LIKE程度如經典日劇《悠長假期》同韓劇《太陽的後裔》般,粉絲們會專程到取景現場朝聖,感覺當劇中主角。

真係好
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2016-7-5 02:51

攞佢同sammi & kelly比?
走音天后就有佢份
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

Kay又說覺得《殭》愈來愈受歡迎,被LIKE程度如經典日劇《悠長假期》同韓劇《太陽的後裔》般,粉絲們會專程 ...
HOTMAN 發表於 2016-7-5 08:52
小道消息話你係其中一個

**** 本內容被作者隱藏 ****
賴爽 發表於 2016-7-5 10:47

係咪林二汶?

Kay又說覺得《殭》愈來愈受歡迎,被LIKE程度如經典日劇《悠長假期》同韓劇《太陽的後裔》般,粉絲們會專程 ...

都係你地啲Yum粉成日取悅佢
搞到佢而家耐唔耐又出黎自high
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

係咪林二汶?
harryharry 發表於 2016-7-5 10:54

特徵: hairy
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

係咪林二汶?
harryharry 發表於 2016-7-5 10:54

好似係 但未肯定 因為共同朋友仲有共通點 都係樂園員工 / 關演藝事

都係你地啲Yum粉成日取悅佢
搞到佢而家耐唔耐又出黎自high
matthew1990 發表於 2016-7-5 10:56

https://m.facebook.com/kaytsemusic/posts/993342284084891

又話有比賽 係咪又走數。。。。
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好似係 但未肯定 因為共同朋友仲有共通點 都係樂園員工 / 關演藝事  ...
賴爽 發表於 2016-7-5 11:05
迪士尼樂園?

又話有比賽 係咪又走數。。。。
HOTMAN 發表於 2016-7-5 11:09

不了了之

迪士尼樂園?
nicholashin 發表於 2016-7-5 11:12

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

髮下力先
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

多謝某會員嘅手信

Shega拍完新歌mv
最近佢成日硬tag呢四隻字嘎 : 一 走 了 之
我們的總和

Shega拍完新歌mv
最近佢成日硬tag呢四隻字嘎 : 一 走 了 之
Wonders 發表於 2016-7-5 12:36
唔知係咪Angela系列

坤哥在洪卓立的Instagram留言說:「好的對不起」,自認是截圖中的男人,當然他在開玩笑,果然有坤哥的地方就有笑料!

李榮浩: 正在準備一首新歌

起fb見到
我們的總和

有無人玩POKEMON GO

有無人玩POKEMON GO
艾石仔 發表於 2016-7-6 10:55

一開始主角點捉
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

其實艷羨 The Present 應該比返佢唱

一開始主角點捉
kevinlai1621 發表於 2016-7-6 11:07

我捉左隻小火龍同埋海馬仔.....但係坐係公司唔洗行就捉到

我捉左隻小火龍同埋海馬仔.....但係坐係公司唔洗行就捉到
艾石仔 發表於 2016-7-6 11:22

咁好彩, 我係屋企都係咁岩去到一個補給站

咁好彩, 我係屋企都係咁岩去到一個補給站
kevinlai1621 發表於 2016-7-6 11:25

係咪要捉到幾隻小火龍先進到

網上教學係咁寫

突然彈出左隻蝙蝠仔

成功捉左隻首寵 .. 之後係咁彈叫我 Try another name

成功捉左隻首寵 .. 之後係咁彈叫我 Try another name
賴爽 發表於 2016-7-6 11:45

xx( 要澳洲 apple id 先有得down 我得日本 apple id
我們的總和

xx( 要澳洲 apple id 先有得down 我得日本 apple id
Wonders 發表於 2016-7-6 12:07

申請多個囉

申請多個囉
賴爽 發表於 2016-7-6 12:08

陣間先
期待日文版嘎
我們的總和

陣間先  
期待日文版嘎
Wonders 發表於 2016-7-6 12:09

日文版應該會好玩啲 (有親切感) 但英文易明啲

賴爽 發表於 2016-7-6 12:11

你捉咗幾多喇
我們的總和

你捉咗幾多喇
Wonders 發表於 2016-7-6 12:12

兩隻咋 都無郁過 全程坐係電腦前

賴爽 發表於 2016-7-6 12:11

其實唔係(新版)中文就得

kevinlai1621 發表於 2016-7-6 12:16

我會 J 唔落手 隻小火龍即刻會變得唔可愛

兩隻咋 都無郁過 全程坐係電腦前
賴爽 發表於 2016-7-6 12:14

你揀咗邊隻御三家

kevinlai1621 發表於 2016-7-6 12:16

皮卡丘 妙娃花 嘔 xx(
我們的總和

你揀咗邊隻御三家  

皮卡丘 妙娃花 嘔 xx(
Wonders 發表於 2016-7-6 12:18

小火龍 BB

我最愛

小火龍 BB

我最愛
賴爽 發表於 2016-7-6 12:20

識貨嘎
草系永遠都咁悲劇
我們的總和

識貨嘎
草系永遠都咁悲劇
Wonders 發表於 2016-7-6 12:22

奇異種子都得意 係廢啫

奇異種子都得意 係廢啫
賴爽 發表於 2016-7-6 12:24

睇完你ig幅圖 係咪姐係要課金幫佢進化
我們的總和

睇完你ig幅圖 係咪姐係要課金幫佢進化
Wonders 發表於 2016-7-6 12:29

應該唔洗 但唔課金應該條路好難行

係咁捉埋D廢野

係咁捉埋D廢野
艾石仔 發表於 2016-7-6 12:38

係咪全部都係1st gen
有無其他gen既pokemon?
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

係咁捉埋D廢野
艾石仔 發表於 2016-7-6 12:38

我頭先見到有比卡超嘅黑影, 但係無見到真身

開心…有得踢走雙雙個十大

一起聽漿漿演繹電音版A歡你

開心…有得踢走雙雙個十大
seeseetv 發表於 6/7/2016 17:56
兩首都唔值

好想re多次安守本分。。。

百姓
5分 51:86 1分

被單身的人
5分 8:41 1分

我們的總和