返回列表 發帖
原來我拎2332對你黎講係小確幸
好可恥
bagfgfcde 發表於 2017-3-5 13:05
你再唔溫書就變1030架啦

尋晚講完關楚耀
聽日就出歌

#死亡之吻
dongbb2332 發表於 2017-3-5 08:33

其實關楚耀真係好好好鬼靚仔
但係唔知點解對佢冇情慾之愛

發完力可以全日唔上CM 開心。。。
但係唔知點解對佢冇情慾之愛 ...
electric 發表於 2017-3-5 13:22
因為你已經對好多好多人有呢種愛?

今週又自plug冠
首歌好好聽
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

男丁格劍

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

發完力可以全日唔上CM 開心。。。因為你已經對好多好多人有呢種愛?
nicholashin 發表於 2017-3-5 13:26

未夠多wow〜

但係唔知點解對佢冇情慾之愛 ...
electric 發表於 2017-3-5 13:22

咁你對邊個有?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

咁你對邊個有?
matthew1990 發表於 2017-3-5 13:54

要開個區俾我講

[自戀post] 有陣時都幾佩服自己嘅口味

http://www.cmusichart.com/discuz ... 98862&ptid=7034
Happy and Blessed.

jose 發表於 2017-3-5 14:00
咁14年林奕匡發力既歌真係好高質
不過I See You Everywhere磨四週低位 不喜
上面比第4位既榜高質好多 雖然最終都無冠

跌到page 2就知有會員發力緊 推返先

訓左4個鐘

香港人大家都係一個好大壓力既環境度,哪怕你唔理政事,生活已經好多野煩。自己近日,愈來愈覺得年青人唔知有咩出路,「我的志願」都唔知填咩,有好多無力感。
但,唔可以咁樣消沉!我時常都提醒自己唔好有咩心結,搵唔到人講都要發洩出黎,打係發洩區又好,做下運動又好,呢個forum梗係要聽下歌,未必係好hyper既但要紓緩到既,睇套笑片都好。
係香港,心病好易有架咋,絕對唔可以墜入去,入左去既就點都要捱番出黎。共勉之!做一個正能量既人,可以既就散播埋正能量!
【正能量playlist】
美麗到不能
空港
第二天
My Way
(yimsin)

要開個區俾我講
electric 發表於 2017-3-5 13:58

開番個賞男區?

開番個賞男區?
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-5 18:25

PLZ

樓上兩位請私下解決

樓上兩位請私下解決
nicholashin 發表於 5/3/2017 19:42
下唔係日日都解決架咩

下唔係日日都解決架咩
kwanie 發表於 2017-3-5 19:50

開post啫, 唔駛諗到咁遠嘅
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

開番個賞男區?

順便開埋賞霏區
Happy and Blessed.

咁14年林奕匡發力既歌真係好高質  
不過I See You Everywhere磨四週低位 不喜
上面比第4位既榜高 ...
nicholashin 發表於 2017-3-5 14:05

oh thank you
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

順便開埋賞霏區
jose 發表於 2017-3-5 20:29
吳雨霏唔係男人黎咩?

吳雨霏唔係男人黎咩?
nicholashin 發表於 2017-3-5 20:36

認錯吳雨?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

開post啫, 唔駛諗到咁遠嘅
kevinlai1621 發表於 2017-3-5 19:51

你又知佢諗得遠?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

香港人大家都係一個好大壓力既環境度,哪怕你唔理政事,生活已經好多野煩。自己近日,愈來愈覺得年青人唔知 ...
nicholashin 發表於 2017-3-5 18:06

唔准你寸_____

吳雨霏唔係男人黎咩?
nicholashin 發表於 2017-3-5 20:36

所以話點解ruby姐唔肯返黎就係因為咁

jose 發表於 2017-3-5 14:00

高質 有yuki

發完力可以全日唔上CM 開心。。。因為你已經對好多好多人有呢種愛?
nicholashin 發表於 2017-3-5 13:26

或者全日唔發力之後先上cm都得?

你又知佢諗得遠?
HOTMAN 發表於 2017-3-5 20:39

你又知佢唔係諗咁遠

你又知佢唔係諗咁遠
kevinlai1621 發表於 2017-3-5 20:43

子非kwanie 焉知kwanie所想

6. 試根據文章,判斷以下陳述跟文章的意思是相通、相違,還是無從判斷。
a.「是可忍,孰不可忍」
b.「愛是恆久忍耐」
c.「Patience is waiting. Not passively waiting. That is laziness. But to keep going when the going is hard and slow - that is patience.」
d.「希望是堅韌的拐杖,忍耐是旅行袋。攜帶它們,人可以登上永恆之旅。」
nicholashin 發表於 2014-12-3 22:15

睇黎《忍》係吳雨霏既結婚進行曲

開番個賞男區?

好呀。等我可以識多些仔仔

arryuu好good taste

好開心 。。蘭B 今年不停派歌。。

開番個賞男區?

有無賞J區

有無賞J區
harryharry 發表於 2017-3-6 19:47

咩J???

有無賞J區
harryharry 發表於 6/3/2017 19:47
Jose?

子非kwanie 知kwanie所想
HOTMAN 發表於 5/3/2017 20:51

好彩唔係嫣

有無賞J區
harryharry 發表於 2017-3-6 19:47
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

nicholashin 發表於 6/3/2017 20:51
你係咪好想比人打到咁

nicholashin 發表於 2017-3-6 20:51

好嘔心。。

ALI 真。係。好。靚。

nicholashin 發表於 2017-3-6 20:51

harryharry 發表於 2017-3-6 23:03

不安
   明明呢個係小確幸區

不安
   明明呢個係小確幸區
kevinlai1621 發表於 2017-3-6 23:18

血淋淋嘅野愈睇愈興奮

血淋淋嘅野愈睇愈興奮
harryharry 發表於 2017-3-6 23:24

一齊睇SAW:D

血淋淋嘅野愈睇愈興奮
harryharry 發表於 2017-3-6 23:24

咁可以一齊玩狼人喎
每晚都有人死亡 ^^

上面三個會員好恐怖。。

開心 今晚睇drama

0:25

Yan Ting又唔同左樣...
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

Yan Ting又唔同左樣...
John 發表於 2017-3-7 18:15

肥了咁多。靚仔版小肥咁