返回列表 發帖
matthewinthehouse
JasOh103 發表於 2016-12-28 11:53

jujuonthatbeat
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

今日營業中
HOTMAN 發表於 2016-12-28 11:55
咁聽日呢?

咁聽日呢?
nicholashin 發表於 2016-12-28 13:28

倒閉

倒閉
bagfgfcde 發表於 2016-12-28 13:29
咁會好得閒

咁會好得閒
nicholashin 發表於 2016-12-28 13:33

愛祖

愛祖
艾石仔 發表於 2016-12-28 13:34
吹神也愛祖

倒閉
bagfgfcde 發表於 2016-12-28 13:29

反祖 祖話全年營業不休假一次

BTW,好凍
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

反祖 祖話全年營業不休假一次

BTW,好凍
HOTMAN 發表於 2016-12-28 14:26
HOTMAN都凍

HOTMAN都凍
nicholashin 發表於 2016-12-28 16:01

暖流比哂人地啦所以咪凍

暖流比哂人地啦所以咪凍
HOTMAN 發表於 2016-12-28 16:06
你點樣比暖流人地

你點樣比暖流人地
nicholashin 發表於 2016-12-28 16:06

用口安慰人 用手擁抱

用口安慰人 用手擁抱
HOTMAN 發表於 2016-12-28 16:08
收到曬

加大力度 等到sunday就call你 停止繁殖
冇人識呢d歌 得我一個自high唱

Yan 發表於 2016-12-28 16:48

我啲frd連felix少年、粵語殘片都唔識
遲啲想試下搵日一人k lunch唱哂自己鍾意嘅歌
Happy and Blessed.

JasOh103 發表於 28/12/2016 11:53
睇左 Matthew Winehouse

reg 唔到 core搵科elective 頂住credit 先
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

鼓起勇氣聽裝傻 容祖兒既國語咬字真係好難聽
呢首做廣東歌應該會易hit過「不會有人說」
可能佢地想專心睇你擘大口唱停止繁殖個bridge
遲啲想試下搵日一人k lunch唱哂自己鍾意嘅歌 ...
jose 發表於 2016-12-28 16:54
唔識felix少年唔係好正常咩

kwanie 發表於 2016-12-28 16:56

27 club

愛停止繁殖
@m板主幾時先唱停止繁殖比我聽

愛停止繁殖
@m板主幾時先唱停止繁殖比我聽
艾石仔 發表於 2016-12-28 17:49

@m板主咁喜歡繁殖。點會唱比你聽

遲啲想試下搵日一人k lunch唱哂自己鍾意嘅歌 ...
jose 發表於 2016-12-28 16:54

一人k lunch
其實我都想挑戰下
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

今年自己個十大都幾獨家村
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

叱吒樂壇無揀到我
玩唔到大問答

叱吒樂壇無揀到我
玩唔到大問答
艾石仔 發表於 2016-12-28 23:32

你上次答成咁, 人地怕左你

kevinlai1621 發表於 2016-12-28 23:33

第一個先答得多

第一個先答得多
艾石仔 發表於 2016-12-28 23:36

上次第一個個其實輸個題都幾唔抵

上次第一個個其實輸個題都幾唔抵
kevinlai1621 發表於 2016-12-28 23:37

我係想玩多過想要果兩張霏

kevinlai1621 發表於 2016-12-28 23:33

佢上次答左乜?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我係想玩多過想要果兩張霏
艾石仔 發表於 2016-12-28 23:38

想拎霏真係打上其他節目仲易過答嘉姐d問題

佢上次答左乜?
matthew1990 發表於 2016-12-28 23:41

王顯兒

yo what's up?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

kayzzz 發表於 2016-12-29 01:44

美肥

歷盡艱辛終於將2017年既榜由Excel轉移去Google Sheets 仲要整到連冠軍歌巡禮都要自動化

問題係我個榜而家有7個空位 自plug埋都仲有5個位 點算......
btw 有無自plug建議

歷盡艱辛終於將2017年既榜由Excel轉移去Google Sheets 仲要整到連冠軍歌巡禮都要自動化

...
nicholashin 發表於 2016-12-29 11:42

愛比死更冷
dreamcatcher
今生不回家demo ver.
Happy and Blessed.

愛比死更冷
dreamcatcher
今生不回家demo ver.
jose 發表於 2016-12-29 11:47
大人的科學都未冠

Touchwood

點解年尾先死咁多人+咁多pun言

...
nicholashin 發表於 2016-12-29 11:42

係時候上我已經敢上你/飛啦

但我要上埋寵兒siiin

點解年尾先死咁多人+咁多pun言
JasOh103 發表於 2016-12-29 12:47

備戰三月頒獎禮

係時候上我已經敢上你/飛啦

但我要上埋寵兒siiin
HOTMAN 發表於 2016-12-29 13:04
我已經搵多左10首攝位歌 仲排左個噴到喊既榜

nicholashin 發表於 2016-12-29 13:10

學我2017個榜咁

nicholashin 發表於 2016-12-29 13:10

咁多偉哥

...

流螢 / 想入非非 / 超男友 / 真過份
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

繁簡之爭

繁簡之爭
newguy 發表於 2016-12-29 22:31

逆向歧視
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

逆向歧視
b01091018 發表於 2016-12-29 23:02

大家都是中国人 不用分那么细

如若那天我大多幾歲
什麼都去追

頂牙
諗唔到點tag歌牙牙牙牙牙