返回列表 發帖
影多兩秒Edan Alton會死既
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

咩料啊仲有落榜周
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

影多兩秒Edan Alton會死既
cymusic 發表於 2020-6-21 22:06

廣告播嘅係Funky Version
仲以為係播嗰個版
唔知留返幾時播呢

預告有閃過一兩秒嘅歌手係咪ching同鄭融
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

預告有閃過一兩秒嘅歌手係咪ching同鄭融
JayantL 發表於 2020-6-21 22:29

徐浩同唔知邊個

徐浩同唔知邊個
jasonng 發表於 2020-6-21 22:38

咁應該係

黎紀君、徐浩
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

覺得Chill Club主持人似係節目Sell自己 多過做主持工作

覺得Chill Club主持人似係節目Sell自己 多過做主持工作
Garfield 發表於 2020-6-23 09:57

的確係 不過好睇咪得

的確係 不過好睇咪得
kenneth 發表於 2020-6-23 10:05

係有時想主持人同歌手多d互動嘛

唔該班主持唔好霸住啲時間唱歌,個個禮拜都有機會唱就留多啲時間比嘉賓,睇chill club唔係為咗睇佢地架

唔該班主持唔好霸住啲時間唱歌,個個禮拜都有機會唱就留多啲時間比嘉賓,睇chill club唔係為咗睇佢地架 ...
kimjj 發表於 2020-6-23 10:35

1week可能每人唱一首半兼合唱一首已經夠
家下每人兩首半或以上

1week可能每人唱一首半兼合唱一首已經夠
家下每人兩首半或以上 ...
kenneth 發表於 2020-6-23 10:38

我係只聽嘉賓歌。。其他時間轉台。。

主持人全部都唔係現場唱。。又唔係唱得好。。

有時見到羅敏莊個show off格,唔係話佢唱得唔好聽,但件事好搞笑
好似我是歌手咁,做主持但同時想唱贏其他歌手

有時見到羅敏莊個show off格,唔係話佢唱得唔好聽,但件事好搞笑
好似我是歌手咁,做主持但同時想 ...
Nathan 發表於 2020-6-23 19:13

Show off 到支mic 放低左。。佢把聲仍係到叫。。

支持志安
兩首都唱得好
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

啱睇翻尋晚嗰集
AGA差啲就斷氣

啱睇翻尋晚嗰集
AGA差啲就斷氣
JayantL 發表於 2020-6-29 23:14

又出嚟獻醜

點解唱唇印都要用作狀腔

點解唱唇印都要用作狀腔
jasonng 發表於 2020-7-5 21:40

可唔可以叫佢唔好兩隻手拎mic

坐低等睇 jace 拎冠

駱振偉 who
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

點解唱唇印都要用作狀腔

唇印都扭音……

點解唱唇印都要用作狀腔

其實兩首歌都係同一個腔,只不過放啲同收啲
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

而婆唱心亂如麻好正~
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

給十年後的我個轉 key 位 odd 到…
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

美長好穩喎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

其實我覺得呢個節目唯一一樣野做到好奇怪…
就係執音執得太過份…有時啲歌變咗初音…

就係執音執得太過份…有時啲歌變咗初音… ...
stephybest 發表於 2020-7-5 22:18

給十年後的我把聲就好初音
不過記得之前好似冇執得咁勁

泳兒呢集錄左咁耐終於出
論盡樂迷,敢愛敢恨

下一集係咪同三個主持同埋隊band一齊大合唱《再出發》

泳兒呢集錄左咁耐終於出
星勤 發表於 2020-7-5 22:27

封殺左3個月

做咩封殺美i

而婆唱心亂如麻好正~
cymusic 發表於 5/7/2020 21:54
嗰種寂寞味

阿Fi個唱腔都幾難頂下...期待下集泳兒的演出。
I talk a lot of BS.

就係執音執得太過份…有時啲歌變咗初音… ...
stephybest 發表於 2020-7-5 22:18

第一集關心妍無執...之後越執越過分...

第一集關心妍無執...之後越執越過分...
henry168 發表於 2020-7-6 23:46

執到就黎變左大陸啲歌唱節目……

女人心事 泳兒

聲好雄邁

而婆連續兩星期放不低

泳兒使唔使隻隻歌都搞到我是歌手戰鬥格呀

JayantL 發表於 2020-7-12 21:58

可以同Mimi PK

《花心》都唔算戰鬥格~

我寧願May aiiiiiiii唱《野木蘭》
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

好難聽, 果然再出發了...
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

泳兒唱歌好X難聽
走音亂嗌齊哂

泳兒唱歌好X難聽
走音亂嗌齊哂
bagfgfcde 發表於 2020-7-12 22:23

佢開始走火入魔了
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

泳兒唱歌好X難聽
走音亂嗌齊哂
bagfgfcde 發表於 2020-7-12 22:23

我未睇,但係yikes! 佢以前嘅水準去左邊? 歌有冇得出,唱live唱到咁真係好趕客,仲有邊個會溫佢做show吖?

Edit:

真係好亂,WTF。

《花心》都唔算戰鬥格~

我寧願May aiiiiiiii唱《野木蘭》
l00540 發表於 2020-7-12 22:05

感應唱到好倔強
我的回憶不是我的去到最高音走左音
花心最好

我未睇,但係yikes! 佢以前嘅水準去左邊? 歌有冇得出,唱live唱到咁真係好趕客,仲有邊個會溫佢做show吖 ...
angelicdestiny 發表於 2020-7-12 22:42

youtube 個cap圖已經足夠趕客

發覺chill club呢個節目啲聲較到好細,
次次一去廣告就爆曬音

youtube 個cap圖已經足夠趕客
powerful 發表於 2020-7-13 10:50

好樣衰。