返回列表 發帖
講咗半年仲未有official公佈,過埋農曆年先講??

值得期待嘅

好似半年前已經有小道消息話軒公暗中拉線
samcheng 發表於 2022-12-31 08:35
會唔會入軒公飛圖?

古巨基 地球很危險
李克勤 一個都不能少
張敬軒 青春常駐
Gin Lee ???

又係情歌/k歌/ballad,佢隻Neo Soul ...
Garfield 發表於 2022-12-31 11:00

日出時讓街燈安睡2.0
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

講咗半年仲未有official公佈,過埋農曆年先講??
Nathan 發表於 2022-12-31 11:06

可能要過埋龍力士
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

今年最後一天方向報已經開始力谷GinGin了
H4zard1c 發表於 2022-12-31 10:38

以後有大量打手
cm班環球打手可以專心捧新一姐
eg 能破冰我可以講笑話

有勁爆歌曲
梨胃言 發表於 2022-12-31 11:00

唯一得獎環球女歌手

會唔會入軒公飛圖?
boy4dudes 發表於 2022-12-31 11:08

軒公聽完應該唔會比佢入
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

會唔會入軒公飛圖?
boy4dudes 發表於 2022-12-31 11:08

楊千嬅 黎明
謝安琪 麥浚龍
Gin Lee 張敬軒

Part住歌手風險大,怕意見不合

軒公聽完應該唔會比佢入
on07111 發表於 2022-12-31 11:12

軒公只會比男歌手入

日出時讓街燈安睡2.0
John 發表於 2022-12-31 11:10

係追憶2.0
幸福多於我預期

係追憶2.0
on07111 發表於 2022-12-31 11:14

唔係一個傻瓜一個啞2.0刀偷笑

係追憶2.0
on07111 發表於 2022-12-31 11:14

一種永遠2.0

唔係一個傻瓜一個啞2.0刀偷笑
John 發表於 2022-12-31 11:15

作詞:林若寧 作曲:王嘉儀編曲 : 褚鎮東
監製 : 舒文@Zoo Music

呢個班低英皇似乎都搵到
幸福多於我預期

一種永遠2.0
梨胃言 發表於 2022-12-31 11:16

幸兒:神經病!

以後有大量打手
cm班環球打手可以專心捧新一姐
eg 能破冰我可以講笑話 ...
John 發表於 2022-12-31 11:11

繼續吹捧Aga 同傻瓜

作詞:林若寧 作曲:王嘉儀編曲 : 褚鎮東
監製 : 舒文@Zoo Music

呢個班低英皇似乎都搵到 ...
on07111 發表於 2022-12-31 11:17

唔怪得要唱衰定AGA先

中間人可能係花鼠
又係獨立歌手同英皇合作

中間人可能係花鼠
又係獨立歌手同英皇合作
梨胃言 發表於 2022-12-31 11:19

原來佢做中間嗰個

幸兒:神經病!
John 發表於 2022-12-31 11:19

幸兒可能要拍百老滙廣告
造就更好2.0 is coming

加盟英皇第一炮肯定係保守D, 估係很堅強2.0
至於環球系列神曲,估計英皇都唔會比Gin唱
Gin Lee’s songs are very bored & low!>_<

AGA vs Gin 的時代來了
on07111 發表於 2022-12-31 11:06

Aga 2023紅館年+商台支持, 擔心Gin呀

中間人可能係花鼠
又係獨立歌手同英皇合作

呢幾個月係咪返咗馬來西亞作歌
下年目標唱作人獎
幸福多於我預期

呢幾個月係咪返咗馬來西亞作歌
下年目標唱作人獎
on07111 發表於 2022-12-31 11:24

下年要同張敬軒爭唱作人獎

Aga 2023紅館年+商台支持, 擔心Gin呀
愛我別走 發表於 2022-12-31 11:23

迦迦有奕晴加持第6波is waiting her

希望祖兒教吓幸兒點樣作東京人壽依啲BIG HIT

梨胃言 發表於 2022-12-31 11:25

搶獎能力仲勁過祖兒

梨胃言 發表於 2022-12-31 11:25

張敬軒由07年話回歸唱作到依家都仲未回歸到
DM多仔多到覆唔哂

希望祖兒教吓幸兒點樣作東京人壽依啲BIG HIT
梨胃言 發表於 2022-12-31 11:26

幸兒傻呼呼
傻瓜愛傻瓜

張敬軒由07年話回歸唱作到依家都仲未回歸到
mosesming 發表於 2022-12-31 11:26

好似舊年頒獎禮話作緊
到上個禮拜演唱會都仲係話作緊

唔知煎會唔會同返舒文合作定迦姐會唔肯放人

加盟英皇第一炮肯定係保守D, 估係很堅強2.0
至於環球系列神曲,估計英皇都唔會比Gin唱 ...
我等我在 發表於 2022-12-31 11:23

可以唱 澎湃、13點、我要玩、出色、充電器、快樂最快、布穀鳥大反擊、人人起勁、祖兒兒女
幸福多於我預期

好似舊年頒獎禮話作緊
梨胃言 發表於 2022-12-31 11:28

鷹王第一隻碟當回歸左啦

好似舊年頒獎禮話作緊

林家謙上門教下佢點作好d
幸福多於我預期

唔知煎會唔會同返舒文合作定迦姐會唔肯放人
kaka1224 發表於 2022-12-31 11:29

上善酗酒2.0

可以唱 澎湃、13點、我要玩、出色、充電器、快樂最快、布穀鳥大反擊、人人起勁、祖兒兒女 ...
on07111 發表於 2022-12-31 11:29

希望1st plug係黃昏點唱機2.0

希望1st plug係黃昏點唱機2.0
梨胃言 發表於 2022-12-31 11:32

可能係第一次我想碎2.0

可以唱 澎湃、13點、我要玩、出色、充電器、快樂最快、布穀鳥大反擊、人人起勁、祖兒兒女 ...
on07111 發表於 2022-12-31 11:29

逃避李
這分鍾更愛李
愛怪物的李
辛苦李了
DM多仔多到覆唔哂

逃避李
這分鍾更愛李
愛怪物的李
辛苦李了
mosesming 發表於 2022-12-31 11:37

倖兒可以翻唱時不與我

Congrats Gin Lee! 唔知中間人係邊個呢?我見其他group有人講係Hins。

Gin 今次都撈唔掂就可以返大馬

好似舊年頒獎禮話作緊

Se咪作咗

迦迦有奕晴加持第6波is waiting her
John 發表於 2022-12-31 11:25

2023啦come on
鬼有奕晴 頂多咪戴罩睇迦迦
你咪反迦反到傻啦

Gin 今次都撈唔掂就可以返大馬
qwerzx 發表於 2022-12-31 11:47

今年已敗走返大馬
Harvard都不可教導

希望快 d 開 show
想喺紅館聽美男子與香煙

Gin is back!!! 出單新聞都引起一班人出嚟派膠
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

2023啦come on
鬼有奕晴 頂多咪戴罩睇迦迦
你咪反迦反到傻啦
kenneth 發表於 2022-12-31 11:49

難講
迦最好等取消曬所有防疫政策先開
怕似軒確診隔離

第一首係咪叫 單單
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

第一首係咪叫 單單
hehe 發表於 2022-12-31 11:59

今天終於堅強回家

中間人可能係花鼠
又係獨立歌手同英皇合作
原來佢做中間嗰個
John 發表於 2022-12-31 11:23
Really? 人間鬍子 2.0 please!