返回列表 發帖
點解世界劇團可以播到去十大而後知後覺要ban
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

原來下次報榜會係某歌手生日
nicholashin 發表於 2016-6-9 21:35

咁真係好苦苦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

點解世界劇團可以播到去十大而後知後覺要ban
JasOh103 發表於 2016-6-9 23:40

歌如其名
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

做咩突然咁qq?
matthew1990 發表於 2016-6-9 23:17

唔係我不嬲嘅style咩?

一路溫書一路聽對面兩個人係度話自己唔想拍拖
又話唔係冇得揀嘅
只係自己冇時間咁囉我好忙囉
真係好想搭佢地一句
收皮啦你咁嘅樣冇人要你㗎!!吵死人啦!

唔係我不嬲嘅style咩?
electric 發表於 2016-6-10 08:06

SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

原來下次報榜會係某歌手生日
nicholashin 發表於 2016-6-9 21:35

其實唔知咩榜
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

其實唔知咩榜
b01091018 發表於 2016-6-10 16:59
DBC

眼訓豬

眼訓豬
John 發表於 2016-6-10 20:18
你想搵呢度既人陪你訓?

你想搵呢度既人陪你訓?
nicholashin 發表於 2016-6-10 20:22

兔好似想陪人訓左好耐

痴線架
李C仲未出場?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

痴線架
李C仲未出場?
JasOh103 發表於 2016-6-10 21:11

第19集先出呀

第19集先出呀
jose 發表於 2016-6-10 21:13

其實佢咁寫法
佢係咪就係吳啟華?

我覺得一開始傾劇本佢唔係去到咁後先出囉
一定係有d野

兔好似想陪人訓左好耐
屮SiU霖屮 發表於 2016-6-10 20:30

咁岩喇
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

幾時先有終於好天氣音源
我們的總和

咁岩喇
matthew1990 發表於 10/6/2016 21:39
推人去死咁衰仔

推人去死咁衰仔
kwanie 發表於 2016-6-10 21:56

唔通你想代JOHN子^^?

推人去死咁衰仔
kwanie 發表於 2016-6-10 21:56

美Yum: 咁你頂囉
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唔通你想代JOHN子^^?
屮SiU霖屮 發表於 10/6/2016 22:03
matthew1990 發表於 10/6/2016 22:34
己所不欲勿施於人, 不了~

matthew1990 發表於 2016-6-10 22:34

原來咁多人想要兔兔
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

原來咁多人想要兔兔
HOTMAN 發表於 2016-6-10 22:37
你想要?

一轉 viu 就聽到 A 歡你

rubberband

你想要?
nicholashin 發表於 2016-6-10 22:39

唔洗啦 我已經飽哂啦 聽聞你好餓?

唔洗啦 我已經飽哂啦 聽聞你好餓?
HOTMAN 發表於 2016-6-10 22:47
我食粥食得好飽呀 多謝關心

我食粥食得好飽呀 多謝關心
nicholashin 發表於 2016-6-10 22:54

你令我諗起心足

我記得心足係咁維多利亞1號同期出
自此一聽首歌就諗起套戲
好得人驚

兔兔要12 點前回到家中呀。。

你令我諗起心足

我記得心足係咁維多利亞1號同期出
自此一聽首歌就諗起套戲
好得人驚 ...
HOTMAN 發表於 2016-6-10 22:59

志明與春嬌都系。。。

好驚買唔到霏呀

我頂 好 _ 多蟲啊仆 _

我頂 好 _ 多蟲啊仆 _
mamakin 發表於 2016-6-11 01:59

又轉咗ikon喔
我們的總和

痴線架
李C仲未出場?
JasOh103 發表於 2016-6-10 21:11

自從佢改名李施嬅我就好憎佢
做乜抄人地個嬅字啫

自從佢改名李施嬅我就好憎佢
做乜抄人地個嬅字啫
electric 發表於 2016-6-11 08:39

咁佢都係為表孝心je
你應該要憎佢嬤嬤

咁佢都係為表孝心je
你應該要憎佢嬤嬤
JasOh103 發表於 2016-6-11 09:04

佢仲成日攞佢嬤嬤出嚟講
去行山又化好妝去行仲玩live
搞到人地姚子羚咁garm gai

仲成日攞佢嬤嬤出嚟講
去行山又化好妝去行仲玩live
搞到人地姚子羚咁garm gai ...
electric 發表於 2016-6-11 09:12

呢點有d似你男神
化妝行山都係得佢(哋)做得出
其實我最喜愛系列裡面佢都唔算好前
不過寧願佢都好過蔡C
真係唔明點解要佢擔正而一個做左十幾年既要做大茄

呢點有d似你男神
化妝行山都係得佢(哋)做得出
其實我最喜愛系列裡面佢都唔算好前
不過寧 ...
JasOh103 發表於 2016-6-11 09:53

我講完都覺

其實蔡思貝會否間接令香港更多男士會轉 GAY ?

賴爽 發表於 2016-6-11 09:57

其實鄭欣宜會否直接令香港更多男士會轉 GAY ?

其實鄭欣宜會否直接令香港更多男士會轉 GAY ?
harryharry 發表於 2016-6-11 10:06

唔會
大部份肥到成座山咁ge肥婆,條頸後面都好多老泥,因為佢地沖涼ge時候卒唔到。
老泥比頸部脂肪一層層夾住,日復日年復年咁累積。
所以大部份肥婆條頸都係黑色,越黑老泥越厚。
如果你地有幸溝到肥婆,就人一世物一世點都要試下。
首先用手指濕少少水起勢咁卒,用匙羹刮出黎,加兩滴美極慢慢品償。
初哥可能話核突,但你唔食肥婆老泥等於登上白雲山唔食山水豆腐花一樣咁傻的嗎。

下身方面又係有學問,肥婆食咁多漢堡包同牛肉,男性荷爾蒙分泌過盛。
所以塊西至屎o全部都係毛,無論佢幾乾淨,都有陣咸魚溝變壞乳酪ge味道。
據英國研究,82.5%肥婆都唔會剃腳毛,因為烏低身戈下等於做sit up,有遺肥人忠旨。
所以肥婆d腳毛永遠好似鐵線咁粗。
奶西ge時候叫佢訓低你忠個頭埋去,兩隻手要掃佢隻腳d鐵線等佢起雞皮,然後叫佢戈對火腿夾實自己個頭唔好比空氣流出。
陣咸魚味係真空環境會得到昇華,係有層次而漸進的。
奶戈時攝攝聲,有3d立體音響加回音效果。
你嗅覺,味覺,觸覺,聽覺得到前所未有嘅享受,呢d先叫人生啊。

啪啪啪戈part唔多講,因為肥婆塊田多肉好撞係常識,你塞左入去會感受到溫暖同安全感,比一層一層肉緊緊包住。

成日笑肥婆以為自己好識食戈d人,根本就係未夠班,自以為是ge表現。你比食女界ge高手揀減肥前欣宜定係整容後楊怡,佢完全唔想答你,一黎佢唔想笑勁你問無聊野,二黎佢已經諗緊點班支美極返黎。

賴爽 發表於 2016-6-11 09:57

還我李詩韻!我鍾意陳耀全d劇架,呢套真心頂唔到

還我李詩韻!我鍾意陳耀全d劇架,呢套真心頂唔到
HOTMAN 發表於 2016-6-11 10:28

完全無興趣睇,見到蔡屍貝
施嬅正好多囉,起碼都仲想 J 下佢

yacb 呢個歌名真係阻 _ 住晒

點解Fabel播兩次 個DJ都要講咁多野
咁點crop出黎呀

Rest in peace Arris

嚇死我啦 。。今日係街見到中學時期有個隔離班理科生,佢同另一個男仔行得好埋。。

十級驚訝。。未接受到

請無視上面個post

盧廣仲派咁多首歌聽同上邊首好

請無視上面個post

盧廣仲派咁多首歌聽同上邊首好
nicholashin 發表於 2016-6-11 21:47

你做咩咁對我。。無視我。。

請無視上面個post
點解次次去影證件相都會影得好樣衰

Rest in peace Arris
newguy 發表於 2016-6-11 19:15

我灰左成日,以前 follow 佢 ig 為左睇祖兒靚相,
然後發現佢好耐無 update 就 unfollow,
今日再入返去佢 ig 完全係另一個感受

RIP ARRIS