返回列表 發帖
RIP ARRIS
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

CM壞了。。。

CM壞了 ...
harryharry 發表於 2016-6-12 13:36

突然間靜哂。。

傷心呀

咁多會員笑我。。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 75 才可瀏覽
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

CM係咪壞壞地
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

CM係咪壞壞地
JasOh103 發表於 2016-6-13 09:32

Same here
唔知咩事

Same here
唔知咩事
jasonng 發表於 2016-6-13 10:00

唔知仲以為有頒獎禮搞到lag機

唔知仲以為有頒獎禮搞到lag機
JasOh103 發表於 2016-6-13 10:22

我唔用香港IP 完全入唔到

jasonng 發表於 2016-6-13 11:58

我唔覺有問題

我唔覺有問題
kk8733 發表於 2016-6-13 15:10
原來其他人入唔到cm你覺得無問題 好黑心

原來其他人入唔到cm你覺得無問題 好黑心
nicholashin 發表於 2016-6-13 15:17

黑心兔

jasonng 發表於 2016-6-13 11:58

我唔係香港IP 完全入唔到
之前都無呢個問題?
點算lol唔通以後要手機po榜

之前都無呢個問題?
點算lol唔通以後要手機po榜 ...
JasOh103 發表於 2016-6-13 18:33

你手機上到 PC上唔到?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你手機上到 PC上唔到?
matthew1990 發表於 2016-6-13 18:35

Yep手機用data上到

千呼萬喚!迪士尼‧彼思《海底奇兵2》聲演陣容!

★毛舜荺 - 多莉
★劉青雲 - 馬倫
★坤哥 - 白鯨比利
★小儀 - 鯨鯊沙沙妹
★King Sir - 七爪魚阿亨

WTF
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

之前都無呢個問題?
點算lol唔通以後要手機po榜 ...
JasOh103 發表於 2016-6-13 18:33

之前唔會呀
係今日淩晨開始

而家又得返喇

WTF
616.1314 發表於 2016-6-13 19:29
係咪扮豬食老虎既奸角黎架?

上面可能係某d ip 問題~

btw 有六日時間比我諗我的志願由邊個位開始上~ 頭痛 !!

emoji 冇鹿
tag 唔到歌
week25

唔怪得我都上唔到

話說我真係好後悔帶住幾位長輩自由行
真係好後悔我依家好頭痛真係好頭痛

話說頭先唔覺意fb見到i'm gonna die
個下真係好心up
即刻冇曬mood

咁即係block哂所有海外IP
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

當奴比人扑頭

唔怪得我都上唔到

真係好後悔我依家好頭痛真係 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-6-13 21:17
所以咪話跟團
上面可能係某d ip 問題~

btw 有六日時間比我諗我的志願由邊個位開始上~ 頭痛 !! ...
kwanie 發表於 2016-6-13 20:27
第20位

事實太多 未及接收
傳聞太多 信任與否

開車坐穩
week25

唔怪得我都上唔到

真係好後悔我依家好頭痛真係 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-6-13 21:17

我有一次試過plan 好哂行程自由行
點知屋企人行行下話攰
結果好多我想去既地方都去唔到

我唔覺有問題
kk8733 發表於 2016-6-13 15:10

希望你以後都唔使去旅行
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

希望你以後都唔使去旅行
John 發表於 2016-6-14 01:38

希望佢以後都日日去旅行

Yep手機用data上到
JasOh103 發表於 2016-6-13 18:48

而家都係?

11月12月同1月真係少旅行去處
度度都宇季
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

而家都係?
matthew1990 發表於 2016-6-14 01:50

下午個時OK左!
訴下苦無幾耐就上得返lu

希望你以後都唔使去旅行
John 發表於 2016-6-14 01:38

JOHN BB 唔好咁對我。。。

我知錯啦。。

希望佢以後都日日去旅行
harryharry 發表於 2016-6-14 01:47

如果成事 咁應該恭喜佢定CM會員

原來尋日cm short咗

所以咪話跟團 第20位
nicholashin 發表於 2016-6-13 23:06

本身都想轉番跟團
但佢地又話冇所謂啦自由行啦

點知屋企人行行下話攰
結果好多我想去既地方都去唔到  ...
matthew1990 發表於 2016-6-14 00:25

我個堆又係
去神戶outlet 佢地行都吾行 坐係個到幾粒鐘
攪到我都吾好意思繼續買 冇乜點買野

點知屋企人行行下話攰
結果好多我想去既地方都去唔到  ...
matthew1990 發表於 2016-6-14 00:25
我個堆又係
去神戶outlet 佢地行都吾行 坐係個到幾粒鐘
攪到我都吾好意思繼續買 冇乜點買野 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-6-14 08:49
睇黎呢兩位平日無好好了解屋企人 溝通不足

[反省文]
有理冇理都係訓覺先 學生哥訓一覺能醫百病

醒番就覺得自己係度胡混禁言年幾以黎一d進步都冇

抽離心態 煽風點火 備定花生
真係唔見棺材唔流眼淚

做人離地齋講廢話真唔得掂
講少句留啖氣暖肚,人應該都會少d戾氣
寫完好似都係越描越黑不過冇預過為自己開脫 講左野都係收唔番
week25

[反省文]
有理冇理都係訓覺先 學生哥訓一覺能醫百病

醒番就覺得自己係度胡混禁言年幾以黎一d進步 ...
b01091018 發表於 2016-6-14 10:48

你喺邊度禁左言?

嘩有人踩牙醫就以為會抬高自己偶像呀

嘩有人踩牙醫就以為會抬高自己偶像呀
JasOh103 發表於 2016-6-14 11:39

做乜咁話啲長輩?

做乜咁話啲長輩?
matthew1990 發表於 2016-6-14 11:40

原來係老屎忽
唔怪得啦

我要搵個辦法識曬d裝修哥哥!!!!!!!

我要搵個辦法識曬d裝修哥哥!!!!!!!
electric 發表於 2016-6-15 07:58

你同佢講:我想同你做同事

matthew1990 發表於 2016-6-15 11:32

日日坐係度
望出窗外見到佢地努力工作
真係一道美麗嘅風景

日日坐係度
望出窗外見到佢地努力工作
真係一道美麗嘅風景
electric 發表於 2016-6-15 11:42

你屋企維修外牆咩?

你屋企要維修外牆咩?
matthew1990 發表於 2016-6-15 11:56

係學校我坐開個位對出起緊嘢

matthew1990 發表於 15/6/2016 11:32
無量詞係咪開心d呢

而家先知《勢不兩立》係《你們的幸福》續集

而家先知《勢不兩立》係《你們的幸福》續集
nicholashin 發表於 2016-6-15 14:39

小道消息話殺她死既續集係最幸福的眼淚