返回列表 發帖
點解會覺得香水唔爭氣 佢嗰時技術都唔算好
我反而覺得佢運氣唔好
chanchan0909 發表於 2016-7-10 14:03

仲有膝傷
我們的總和

退役儀式麼

退役儀式麼
chanchan0909 發表於 2016-7-10 14:27

睇咗少少就冇播
你睇cctv版本?
我們的總和

林莉總決賽既狀態好過香港站好多,可喜可賀

林莉總決賽既狀態好過香港站好多,可喜可賀
zoeyfs 發表於 2016-7-10 14:30

林莉三場比賽狀態回復去年水平,大花蕾都可以,但兩米麻麻,肥思就一直下沉

睇咗少少就冇播  
你睇cctv版本?
Wonders 發表於 2016-7-10 14:29
Youtube 有好心人轉播 Thailand 台, 幾感動下

Youtube 有好心人轉播 Thailand 台, 幾感動下
chanchan0909 發表於 2016-7-10 14:53

求link 一陣重溫
我們的總和

求link 一陣重溫
Wonders 發表於 2016-7-10 14:56
https://www.youtube.com/watch?v=o9XCoGNcSlc

chanchan0909 發表於 2016-7-10 15:13

thanks
========================
林莉回勇帶一個自由人應該冇問題掛
我們的總和

2016 世界女排大獎賽 總決賽

銅牌戰
07.10 16:00 俄羅斯 2 : 3 荷蘭 (25:18 25:23 28:30 21:25 9:15)
第 1 局 - 8 : 6 | 16 : 9 | 25 : 18 | 1 : 0
第 2 局 - 8 : 6 | 16 : 14 | 25 : 23 | 2 : 0
第 3 局 - 6 : 8 | 16 : 15 | 28 : 30 | 2 : 1
第 4 局 - 8 : 7 | 14 : 16 | 21 : 25 | 2 : 2
第 5 局 - 2 : 5 | 5 : 10 | 9 : 15 | 2 : 3

俄羅斯 首發 : Shcherban , Zaryazhko , Goncharova , Kosianenko , Fetisova , Ilchenko , Ezhova
荷蘭 首發 : Belien , Plak , De Kruijf , Sloetjes , Buijs , Dijkema , Knip

退役儀式麼
chanchan0909 發表於 2016-7-10 14:27

肥仔教練應該唔再教,可惜

肥仔教練應該唔再教,可惜
Stanley 發表於 2016-7-10 16:28
真係唔教 我以為個送花環節係 for 佢啱啱過左身嘅 daddy

美班真係巨星
我們的總和

Fetisova 同 馬面 真係好賺錢

Fetisova 同 馬面 真係好賺錢
chanchan0909 發表於 2016-7-10 17:24

好似好耐冇見劉海姐上場
是咪RIO可以講bey
我們的總和

好似好耐冇見劉海姐上場
是咪RIO可以講bey
Wonders 發表於 2016-7-10 17:27
唔使佢啦 圓臉>>>劉海

終於有 SET 4

真係唔教  我以為個送花環節係 for 佢啱啱過左身嘅 daddy
chanchan0909 發表於 2016-7-10 16:41

感覺咋,唔知呢

唔使佢啦 圓臉>>>劉海

終於有 SET 4
chanchan0909 發表於 2016-7-10 17:39

呢場比賽好睇
如果比NED打起RUS未必有機win
我們的總和

thanks  
========================
林莉回勇帶一個自由人應該冇問題掛  ...
Wonders 發表於 2016-7-10 15:17

飛機展三場比賽一場都無出,應該無得去奧運!

不過或許不要林莉,只帶一位秘密武器自由人王夢潔, 因為她正與那班主力提早集訓!!

感覺咋,唔知呢
Stanley 發表於 2016-7-10 17:41
新聞出左話佢真係唔教架
想多 D 時間比北京隊

劉! 海! 姐! 要上喇
我們的總和

個結局似乎同CHN嗰場一樣
我們的總和

嘩 7 : 2

橙隊逆轉

xx( set 5完全冇哂攔網
驚天大逆轉 xx(
我們的總和

新聞出左話佢真係唔教架
想多 D 時間比北京隊
chanchan0909 發表於 2016-7-10 18:01

陪老婆

xx( set 5完全冇哂攔網
驚天大逆轉 xx(
Wonders 發表於 2016-7-10 18:29
恭喜 NEL 終於對 RUS 嘅連敗
陪老婆
Stanley 發表於 2016-7-10 18:40
馮坤

2016 世界女排大獎賽 總決賽

金牌戰
07.10 19:00 美國 2 : 3 巴西 (25:18 17:25 23:25 25:22 9:15)
第 1 局 - 8 : 7 | 16 : 11 | 25 : 18 | 1 : 0
第 2 局 - 7 : 8 | 13 : 16 | 17 : 25 | 1 : 1
第 3 局 - 6 : 8 | 12 : 16 | 23 : 25 | 1 : 2
第 4 局 - 7 : 8 | 15 : 16 | 25 : 22 | 2 : 2
第 5 局 - 3 : 5 | 5 : 10 | 9 : 15 | 2 : 3

恭喜 NEL 終於對 RUS 嘅連敗
馮坤
chanchan0909 發表於 2016-7-10 18:45

完全為黎緊嘅奧運會收獲信心
我們的總和

回復 1581# chanchan0909

邊度有得睇。。

美國 首發 : Glass , Adams , Larson , Murphy , Hill , Akinradewo , Banwarth
巴西 首發 : Fabiana , Dani Lins , Thaísa , Natalia , Sheilla , Fe Garay , Leia

回復  chanchan0909

邊度有得睇。。
kk8733 發表於 2016-7-10 18:55
https://www.youtube.com/watch?v=8_NnFnPdybg

美國 首發 : Glass , Adams , Larson , Murphy , Hill , Akinradewo , Thompson
巴西 首發 : Fabiana , Dan ...
chanchan0909 發表於 2016-7-10 19:06

Referee : Susana again

Referee : Susana again
Stanley 發表於 2016-7-10 19:07
差 D 以為今日 Thompson 做自由人

發加雷
我們的總和

吉叔又咆哮
我們的總和

希望 set 2 輪到 BRA win

巴西狂飛一傳,尤其加雷,其次娜塔利亞

要換Jaque
我們的總和

泰莎打完個快攻 好似殺死人咁

Sheilla 又開失 Set半0貢獻
我們的總和

WOW 1 : 1
可以繼續睇多兩局

憑Jaque逆轉

WOW 1 : 1
可以繼續睇多兩局
chanchan0909 發表於 2016-7-10 19:58

美國咁想衛冕呢個冠軍 最好快d拎哂啲家底出黎同巴西鬥
我們的總和

美國咁想衛冕呢個冠軍 最好快d拎哂啲家底出黎同巴西鬥
Wonders 發表於 2016-7-10 20:01
兩隊勢均力敵

Brazil playing well tonight

兩隊勢均力敵
chanchan0909 發表於 2016-7-10 20:09

加雷冷靜完之後唔錯
BRA壓制住USA
我們的總和

Sheilla狀態回勇

Brazil playing well tonight
Stanley 發表於 2016-7-10 20:15
Dani Lins 今日好信任 fabiana fabiana 機本上打中曬