返回列表 發帖
我好不容易得到了row7:)

Styling / Karen Ling

Text /何秀萍

Photography / Paul Tsang@U N Workshop

Hair / Vic Kwan@ii  ...
Jacz 發表於 2015-1-4 02:10

一直都想佢自彈自唱。

好既作曲填詞人成就咗今日既楊千嬅。
希望新碟再有阿于既作品

我個張連位係好不容易既33行380
John 發表於 2015-1-4 02:39

我個兩張係好不容易既34行$380 (不過又另外買咗兩張$680
不過你呢兩張如果係fb放飛group放既話,我包保你inbox會爆

我鍾意原版, 好有情懷
不過而家真係無乜印象了, 要提先記得
John 發表於 2015-1-4 02:42

我都記得當時好鍾意,但依家已經唔記得咗個melody了

我好不容易得到了row7:)
Mattson 發表於 2015-1-4 09:45

我都係31號放飛捕係電腦成晚好不容易搶到panel位row10

一直都想佢自彈自唱。

好既作曲填詞人成就咗今日既楊千嬅。
希望新碟再有阿于既作品 ...
Nathan 發表於 2015-1-4 12:51

佢2000年試過自彈自唱(鋼琴)
2010試過自彈自唱(吉他)
唔知今次會唔會有呢?

阿于既作品,無論係作曲定填詞,首首都係精品,從無失手

佢2000年試過自彈自唱(鋼琴)
2010試過自彈自唱(吉他)
唔知今次會唔會有呢?

阿于既作品,無論係作 ...
Jacz 發表於 2015-1-4 13:05
我知佢2000有彈過。 想佢彈鋼琴多過結他

我知佢2000有彈過。 想佢彈鋼琴多過結他
Nathan 發表於 2015-1-4 13:17

唔知今次會唔會好似L&G咁彈吉他比到我地驚喜呢?
如果彈會彈邊首呢?

我都係31號放飛捕係電腦成晚好不容易搶到panel位row10
Jacz 發表於 2015-1-4 13:01

我個排已經打定輸數冇尾場就算
繼續入城電碰運氣, 竟然32 33行有連位放出黎 最尾揀左對正台既33行
真係好不容易遇見
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

唔知今次會唔會好似L&G咁彈吉他比到我地驚喜呢?
如果彈會彈邊首呢? ...
Jacz 發表於 2015-1-4 13:31

可能係<適當運動與均衡飲食>一黎仔仔鍾意
二黎媽媽身體力行話比仔仔聽哩樣野好重要

會加几場?

回復 1553# ctho

我相反,唔想睇演唱會之前睇到個rundown, 唔係冇晒神秘感

回復  ctho

我相反,唔想睇演唱會之前睇到個rundown, 唔係冇晒神秘感
pypy 發表於 2015-1-4 21:14

之前兩次cpncert 我都睇第中間果d場, 都覺得好難忍到唔睇rundown 同造型 特別係opening 係咩歌所以今次我睇埋頭場

回復 1573# twinsboy

又加咩?唔好嚇親買左31號飛d人 wor

之前兩次cpncert 我都睇第中間果d場, 都覺得好難忍到唔睇rundown 同造型 特別係opening 係咩歌{:1 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-4 21:22

我都系,今次買佐24號一場,想睇多場尾場..
睇嚟31號就系尾場喇,仲霖住等佢加,依家31號無咩連位。

頭尾場放飛, 中間有$250, 未買快手~

我個排已經打定輸數冇尾場就算
繼續入城電碰運氣, 竟然32 33行有連位放出黎 最尾揀左對正台既33 ...
John 發表於 2015-1-4 13:42

好正有正台,我得角位咋

可能係一黎仔仔鍾意
二黎媽媽身體力行話比仔仔聽哩樣野好重要 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-4 13:51

適量好動 好似唔係咁適合彈喎 唔知到時torres聽到會有咩反應  

回復  ctho

pypy 發表於 2015-1-4 21:14

我反而係會忍唔住睇rundown,跟住狂聽啲歌

搵左31即680飛好耐,終於搵到有人放730一張... 唔知會唔會有人賣再平d呢TT

搞錯而家$250有32行

不停放飛出黎== 想點

搞錯而家$250有32行
thm 發表於 2015-1-6 09:35

250    售罄了

250    售罄了
l00540 發表於 2015-1-6 11:40

26 / 27號有

搵左31即680飛好耐,終於搵到有人放730一張... 唔知會唔會有人賣再平d呢TT
penada 發表於 2015-1-6 02:44

咁便都唔買? 我frd係fb問人要$1000-$1100一張喎
不過咁便,小心假飛
常理嚟講,尾場冇晒連位買,依家又咁早
俾你揸住兩張尾場連位飛,都唔會接近原價放喇

26 / 27號有
lemontea1069 發表於 2015-1-6 11:52

昨晚先放出嚟

好有沖動買多場250!!!

唔明之前Carlsberg有2000幾人登記輪後換飛
點解唔用26/1-27/1啲飛出俾人

請問頭五場信用卡優先認購個啲出咗飛未呀?

...

siongguan 發表於 2015-1-7 15:22

金絲雀定火鳥呢?

金絲雀定火鳥呢?
Frankie318 發表於 2015-1-7 16:00

排舞來噶wor
...

siongguan 發表於 2015-1-7 15:22

OMG仲有唔夠20日就到喇

排舞來噶wor
siongguan 發表於 2015-1-7 16:07

就係估緊排緊邊首歌,個姿勢

就係估緊排緊邊首歌,個姿勢
Frankie318 發表於 2015-1-7 16:24

我就估係快歌你吞吞我吐吐
...

問到今次演唱會是否很多跳舞部分,千嬅透露尾段將會有長達18分鐘的舞步要記:「會有樂器,未掂過所以都幾棘手,依加成座擺咗係屋企日日練。(豎琴?)講咗出嚟就冇驚喜。」

期待
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

金絲雀定火鳥呢?
Frankie318 發表於 2015-1-7 16:00

不認不認還需認 D friend, 擰埋條頸lol
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

不認不認還需認 D friend, 擰埋條頸lol
風見志郎 發表於 2015-1-7 16:50

俾你咁講又真係幾印度feel

問到今次演唱會是否很多跳舞部分,千嬅透露尾段將會有長達18分鐘的舞步要記:「會有樂器,未掂過所以都幾棘 ...
fifty1205 發表於 2015-1-7 16:40

重錘RON X 色惑 係其中7分鐘
...

重錘RON X 色惑 係其中7分鐘
siongguan 發表於 2015-1-7 16:55

熱血青年 x 開大 x 不認不認還需認 x RON x 色惑 x 爆炸好麻煩爆炸好麻煩
跪求唔好攞新世紀福音戰士嚟夾

熱血青年 x 開大 x 不認不認還需認 x RON x 色惑 x 爆炸好麻煩爆炸好麻煩
跪求唔好攞新世紀福 ...
阻住 發表於 2015-1-7 17:00

如果係錦 Li 一 part 我會um住一邊耳聽埋開大跟著就唔聽住 色惑避唔開,但唔好 RON la

跪求唔好攞新世紀福 ...
阻住 發表於 2015-1-7 17:00

加隻放煙花同扭到10得唔得

加隻放煙花同扭到10得唔得
electric 發表於 2015-1-7 17:17

詭異
...

跳舞唔是問題, 但唔好跳老舞, 然後比KING JER恥笑到2046

硬係唔知點解我覺得今次演唱會FA會失水準...

詭異
siongguan 發表於 2015-1-7 17:20

毅行,三部曲,正!
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

wchild 發表於 2015-1-7 17:26

本身都唔擔心
但1/1 個晚聽果兩首俾唔到信心我

本身都唔擔心
但1/1 個晚聽果兩首俾唔到信心我
victor1991415 發表於 2015-1-7 17:35

我都係咁諗

不過1月1日佢無乜邊次唱得好XD, 最好果次係 "撈月亮的人"..

wchild 發表於 2015-1-7 17:26

叱吒果晚咁多歌手佢算係唱得最差

btw想問下幾多行開始係380同幾多行開始係250?

叱吒果晚咁多歌手佢算係唱得最差

btw想問下幾多行開始係380同幾多行開始係250? ...
electric 發表於 2015-1-7 17:47

380好似係21,250 33?
...