返回列表 發帖
咁我寧願唔請嘉賓
快劍俠 發表於 2015-1-8 14:01

祖祖都幾好呀

估唔到既嘉賓...可能係美祖呢
一齊合唱最後的歌
Kyle_ 發表於 2015-1-8 13:53

可能合唱習慣失戀

其實有冇可能唱 「繼續努力」?
首歌如果從新編曲,加重個beat,好啱演唱會唱

祖祖都幾好呀
Jacz 發表於 2015-1-8 14:11

以前就話死對頭, 宜家大家心態都唔同晒
如果祖祖做"渣BIN"一家HIGH 爆全場

以前就話死對頭, 宜家大家心態都唔同晒
如果祖祖做"渣BIN"一家HIGH 爆全場 ...
wchild 發表於 2015-1-8 14:30

Exactly! 其實好多事都係兩派fans關係差啫,歌手與歌手之間其實冇乜野
千嬅都有去「死敵」祖祖 同 Sammi 既演唱會喇

btw,見到有好多fans都係weibo post 咗自己 最想聽既10首list,唔知大家既most wanted list係咩呢?

寰亞youtube channel upload 左段around 1min琴日練舞既片
跳得幾有力,唔似手fing 腳fing 咁
Ps 入面bgm 聽得好清楚係咩歌,慎入

寰亞youtube channel upload 左段around 1min琴日練舞既片
Ps 入 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-8 17:33

好衰,好心貼link喇你

Ps 入 ...

就咁睇係好過LG既 不過之前唔係已經開估咩
anyway tvb個訪問話torres跟住唱大傻,係咪代表會唱?
...

Ps 入 ...

就咁睇好過L&G扭腰扭pat多多聲,有少少期待
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Ps 入 ...

都幾大動作,希望跳著都唱得好聽,因為果首歌唔易唱,怕fa唔夠氣

anyway tvb個訪問話torres跟住唱大傻,係咪代表 ...
siongguan 發表於 2015-1-8 17:40

呢首真係正野
應該當年個簽名會之後都未試過公開唱過

呢首真係正野
應該當年個簽名會之後都未試過公開唱過 ...
electric 發表於 2015-1-8 18:39

06年叱吒最女唱過
肥婆馬上收皮

呢首真係正野
應該當年個簽名會之後都未試過公開唱過 ...
electric 發表於 2015-1-8 18:39

有個訪問話好多係紅館未唱過既歌..
...

siongguan 發表於 2015-1-8 18:47

咩訪問?
肥婆馬上收皮

重新編曲既 私奔 好似好正咁

重新編曲既 私奔 好似好正咁
Jacz 發表於 2015-1-8 18:50

爆劇透

咁是咪MC 2.0 XDDD

06年叱吒最女唱過
fifty1205 發表於 2015-1-8 18:46

但果次唱得好難聽

anyway tvb個訪問話torres跟住唱大傻,係咪代表 ...
siongguan 發表於 2015-1-8 17:40

Torres都鍾意 適量運動與均衡飲食,可能都會唱

Torres都鍾意 適量運動與均衡飲食,可能都會唱
Jacz 發表於 2015-1-8 18:53

呢首我覺得會同熱血青年 楊千嬅 龍爭虎鬥呢類歌一part
肥婆馬上收皮

千嬅話跳舞會有兩 part
唔通係頭尾跳舞? 姐係opening會係快歌?

爆劇透
wchild 發表於 2015-1-8 18:51

大家都已經知道喇

咩訪問?
fifty1205 發表於 2015-1-8 18:48

轉至微博其中一個fa fans..
...

千嬅話跳舞會有兩 part
唔通係頭尾跳舞? 姐係opening會係快歌?
Jacz 發表於 2015-1-8 18:56

我覺得ending用好不容易遇見愛正好多
...

呢首我覺得會同熱血青年 楊千嬅 龍爭虎鬥呢類歌一part
fifty1205 發表於 2015-1-8 18:55

希望會有內有惡女,呢首會high好多

siongguan 發表於 2015-1-8 18:59

放心,尾段唔係ending,encore之後先係ending
Ending應該都係大熱作

轉至微博其中一個fa fans..
siongguan 發表於 2015-1-8 18:57

很少在紅館演繹過的歌:深紫色,花與愛麗絲,大傻...

阿于既ins話,開始彩排

好期待啊

siongguan 發表於 2015-1-8 18:59

我反而覺得ending如果係翅膀下的風+火鳥+最後的歌,跳埋現代舞/芭蕾舞仲正
肥婆馬上收皮

大家都已經知道喇
Jacz 發表於 2015-1-8 18:57

我仲未知

我仲未知
wchild 發表於 2015-1-8 19:28

唔好嬲豬喇,你好快都會知道既

我反而覺得ending如果係翅膀下的風+火鳥+最後的歌,跳埋現代舞/芭蕾舞仲正 ...
fifty1205 發表於 2015-1-8 19:20

Agree!
同埋個批大熱作放晒係encore唔該!

唔好嬲豬喇,你好快都會知道既
Jacz 發表於 2015-1-8 19:33

不過今次唱好多未唱過既歌, 都好奇代

Agree!
同埋個批大熱作放晒係encore唔該!
Jacz 發表於 2015-1-8 19:35

經典K歌 水瓶座/假如/野孩子/勇/煉金術/有發生過etc其實應該學joey 08年咁整medley
既可滿足non-fans,又可以多d位/時間唱其他歌
肥婆馬上收皮

估都估到啦= =
排舞果個係色惑嫁
色惑如無意外係一定會有
but你點知的?

我睇咗東網,東張西望,蘋果動都聽唔出係咩歌
但個beat好重,編 ...
Jacz 發表於 2015-1-7 23:37

希望唱多d side track啦~~

經典K歌 水瓶座/假如/野孩子/勇/煉金術/有發生過etc其實應該學joey 08年咁整medley
既可滿足non-fans, ...
fifty1205 發表於 2015-1-8 19:46

小城大事 果d真係cut成medley啦愛人/狼來了都唔好再來啦
...

愈嚟愈覺得會係發哥
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

估都估到啦= =
排舞果個係色惑嫁
eckc1026 發表於 2015-1-8 19:47

你話Sunny Wong?

不過今次唱好多未唱過既歌, 都好奇代
wchild 發表於 2015-1-8 19:39

希望真係喇,mc個啲我都收貨架

既可滿足non-fans, ...
fifty1205 發表於 2015-1-8 19:46

美麗嬅話過唱 medley 冇意思

有肥仔明

小城大事 果d真係cut成medley啦愛人/狼來了都唔好再來啦
siongguan 發表於 2015-1-8 20:01

我反而想知今次會唔會有數你,數你就真係次次都有唱

係丫~~~~~~~~
你話Sunny Wong?
Jacz 發表於 2015-1-8 20:06

我反而想知今次會唔會有數你,數你就真係次次都有唱
Jacz 發表於 2015-1-8 20:10

狼來了 / 愛人 / 數你 <<<< cut曬啦 或者放encore..
...

愈嚟愈覺得會係發哥
Jacz 發表於 2015-1-8 20:01

都有機會係請甄妮姐姐嚟合唱最後的玫瑰

狼來了 / 愛人 / 數你
siongguan 發表於 2015-1-8 20:27

呢三首真係悶到嘔,華星舊歌唱因為所以/我不要你愛我好過啦
肥婆馬上收皮

有肥仔明
pika927 發表於 2015-1-8 20:09

邊個係肥仔明?

都有機會係請甄妮姐姐嚟合唱最後的玫瑰
阻住 發表於 2015-1-8 20:27

正呀,不過佢肯唔肯返嚟架