返回列表 發帖
食開清湯
John 發表於 2016-3-19 01:49
我都係 有時覺得清湯已經有少少辣

好Cute Cute
matthew1990 發表於 2016-3-19 10:23

係度笑我。傷心

我都係  有時覺得清湯已經有少少辣
nicholashin 發表於 2016-3-19 16:34

唔識食辣食少好多好西嗄

唔識食辣食少好多好西嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-19 16:55

係呀。我食唔到辣呀

唔識食辣食少好多好西嗄
譚仔食清湯同唔識食辣無關係架喎
LOGIC NOT FOUND

譚仔食清湯同唔識食辣無關係架喎
LOGIC NOT FOUND
nicholashin 發表於 2016-3-19 17:00

都係講下姐

山崎麵包d朱古力donut其實幾好食
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

唔識食辣食少好多好西嗄

唔食辣先食到好西
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

RVHOCPC 發表於 2016-3-19 21:11

我通常都係食長腸包
最抵食
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

唔識食辣食少好多好西嗄

我係就算辣死都要食既人

我通常都係食長腸包
最抵食
John 發表於 2016-3-19 23:31

今日又衝冠呀?
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

我係就算辣死都要食既人
mamakin 發表於 2016-3-19 23:34

落辣油辣死你

今日又衝冠呀?
RVHOCPC 發表於 2016-3-19 23:36

冠軍咩黎架@@ 食得架@@

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-3-19 15:58

咪我囉

RVHOCPC 發表於 2016-3-19 21:11

迷你朱古力包先好食
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

迷你朱古力包先好食
kevinlai1621 發表於 2016-3-19 23:38

我淨係食過大班果隻

我淨係食過大班果隻
mamakin 發表於 2016-3-19 23:58

我無食過大班
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

煮緊豆苗炒肉片。。。

煮緊豆苗炒肉片。。。
John 發表於 2016-3-20 00:33

咁夜煮

我通常都係食長腸包
最抵食
John 發表於 2016-3-19 23:31

睇泥你鍾意長wor

迷你朱古力包先好食
kevinlai1621 發表於 2016-3-19 23:38

麵包波最好食

我係就算辣死都要食既人
mamakin 發表於 2016-3-19 23:34

Same here 嗄

咁夜煮
electric 發表於 2016-3-20 00:56

食完了。。
滿足

睇泥你鍾意長wor
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-20 00:58

最抵食丫嘛
火腿磨goo包都9.5
我不如比多一蚊食長腸包

如果有性安娜我一定食性安娜

最抵食丫嘛
火腿磨goo包都9.5
我不如比多一蚊食長腸包

如果有性安娜我一定食性安娜 ...
John 發表於 2016-3-20 01:09

我覺得little mermaid嘅粟米腸仔包好好食

我覺得little mermaid嘅粟米腸仔包好好食
electric 發表於 2016-3-20 01:15

如果真係好味
我會揀A1 Bakery
雖然堅係貴 但起碼物有所值

如果真係好味
John 發表於 2016-3-20 01:17

等你帶路
雖然其實麻麻地麵包

等你帶路
雖然其實麻麻地麵包
electric 發表於 2016-3-20 01:20

去尖沙咀食野啦

咪我囉
John 發表於 2016-3-19 23:37

又係你呀?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

又係你呀?
matthew1990 發表於 2016-3-20 01:23

唔係咩?@@

等你帶路
雖然其實麻麻地麵包
electric 發表於 2016-3-20 01:20

你夢遊?又話訓?

如果真係好味
John 發表於 2016-3-20 01:17

我去開sogo 間麪包鋪買法包 整潛艇三文治。。。
(Citysuper 嗰間啲法包太乾身, 整Garlic bread 先會買。。。)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

(Citysuper 嗰間啲法包太乾身, 整Garlic bread 先會買。。。)
matthew1990 發表於 2016-3-20 01:26

#有錢仔

#有錢仔
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:28

其實唔係好貴
廿幾蚊一條 有排你食

其實唔係好貴
matthew1990 發表於 2016-3-20 01:29

唔知,因為我從來唔會/無諗過去sogo/c!ty'super買包,只係會去街邊舖,最多A1 bakery

(Citysuper 嗰間啲法包太乾身, 整Garlic bread 先會買。。 ...
matthew1990 發表於 2016-3-20 01:26

好少食呢D
明顯唔係港島
雖然成日路過中環, 但都只會幫襯marketplace同瑪莎

citisuper淨係返中大先會係沙田順便買

唔知,因為我從來唔會/無諗過去sogo/c!ty'super買包,只係會去街邊舖,最多A1 bakery ...
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:31

A1對我黎講已經好貴
成日覺得包唔值咁貴
有錢我不如買酒飲

好少食呢D
明顯唔係港島
雖然成日路過中環, 但都只會幫襯marketplace同瑪莎

citisup ...
John 發表於 2016-3-20 01:32

Rich
M&S 英國平好多
A1對我黎講已經好貴
成日覺得包唔值咁貴
有錢我不如買酒飲 ...
John 發表於 2016-3-20 01:32

係,硬係覺得買包唔使去啲相對高檔超市,求其係街邊買就算,懶人

Rich
M&S 英國平好多
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:33

我好多衫係瑪莎買 野食就少D, 因為唔太啱食
marketplace咪又係惠康, 有乜分別

我好多衫係瑪莎買 野食就少D, 因為唔太啱食
marketplace咪又係惠康, 有乜分別 ...
John 發表於 2016-3-20 01:35

高價版惠康
一個salad都60幾蚊,我唔會食佢

高價版惠康
一個salad都60幾蚊,我唔會食佢
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:38

我通常食壽司
不過有爭鮮就會食爭鮮

我通常食壽司
不過有爭鮮就會食爭鮮
John 發表於 2016-3-20 01:43

差好遠喎
起歌!當潮流愛 __ __~~~

差好遠喎
起歌!當潮流愛 __ __~~~
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:47

爭鮮平丫嘛

爭鮮平丫嘛
John 發表於 2016-3-20 01:48

點解賣咁平呢,你好好諗下

點解賣咁平呢,你好好諗下
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:51

其實係貴個D牟取暴利姐
講真論質素 真係唔覺爭鮮同元祿元氣有咩大分別=.=

其實係貴個D牟取暴利姐
講真論質素 真係唔覺爭鮮同元祿元氣有咩大分別=.= ...
John 發表於 2016-3-20 01:52

其實 爭鮮同元氣 就幾大分別嘅,個人認為
元綠好耐冇食,好似執晒喇

其實 爭鮮同元氣 就幾大分別嘅,個人認為
元綠好耐冇食,好似執晒喇 ...
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:54

認真元氣炸哈卷真係好食

同埋其實我係幾鍾意食赤貝

認真元氣炸哈卷真係好食

同埋其實我係幾鍾意食赤貝
John 發表於 2016-3-20 01:57

元氣卷

元氣卷
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:57

炸蝦是王道
同埋我幾鍾意佢個燉蛋 唔知點解係幾好味

炸蝦是王道
同埋我幾鍾意佢個燉蛋 唔知點解係幾好味
John 發表於 2016-3-20 01:58

兩個都叫,實食得晒