返回列表 發帖
除左Plug 之外
最中意等待的藝術同F.night

Contagious咁遲先plug真係好浪費
Fifi之前又話大部分歌係快歌
到最後得Contagious同周末畫報兩首upbeat歌
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

大家記得今日去買fifi呀!!!!!

4個COVER我黎啦 !
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

大賣啊FiFi!!!!!!
肥婆馬上收皮

咦?等待的藝術原來又係Fergus
咁大同個首去咗邊
肥婆馬上收皮

Delay 24/12 on sale
肥婆馬上收皮

Delay 24/12 on sale
fifty1205 發表於 2013-12-23 12:30

WT_ ?
我今日請假都係為佢
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

有關 Fiona Sit 薛凱琪 #Tenacious 專輯的推出日期, 3款封面將改於明天同步上市!

各大網上音樂平台將如期於今天推出專輯!
不便之處,敬請原諒。

有關 Fiona Sit 薛凱琪 #Tenacious 專輯的推出日期, 3款封面將改於明天同步上市!

各大網上音樂平台將如期 ...
Hoyin 發表於 2013-12-23 12:45

4款封面喔
肥婆馬上收皮

咦 頭頂冇咗個水母帽

WT_ ?
我今日請假都係為佢
water:) 發表於 2013-12-23 12:33

Impressive

聽日好出喇唔該
如果唔係真係會變長頸鹿

邊個有Contagious嘅歌詞呀?
呢首正到喊囉

依家又話裸背造型遲D先用黎做poster或cover
但之前neway music live又同fans講係第四個cover
究竟點架…………
原來拍cd cover用咗7位數
肥婆馬上收皮

依家又話裸背造型遲D先用黎做poster或cover
但之前neway music live又同fans講係第四個cover
究竟點架…… ...
fifty1205 發表於 2013-12-23 17:32

下。。。到底太陽想點
都出碟啦點解仲有咁多uncertainties

正呀...

正呀...
艾石仔 發表於 2013-12-23 17:58

久違的少女feel
呢個tone好正好懷念
肥婆馬上收皮

正呀...
艾石仔 發表於 2013-12-23 17:58

奴奴So cute...好搞笑

小小癡纏&F.NIGHT都好正呀
哥本哈根的另一個我 81+3

究竟裸背個張是咪COVER黎? 如果唔係我落ORDER啦
哥本哈根的另一個我 81+3

薛凱琪(Fiona)最近就推出咗為新專輯《Tenacious》,今日就去到商台做訪問,佢話會將呢一張唱片嘅收入,撥捐去到慈善機構
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
肥婆馬上收皮

都幾大本

都幾大本
-Prince- 發表於 2013-12-23 20:53

$119物超所值
肥婆馬上收皮

$119物超所值
fifty1205 發表於 2013-12-23 20:56

好吸引

十年走過從來不易,@薛凯琪 的努力有目共睹。十年努力,全新送上#Tenacious#
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
肥婆馬上收皮

十年走過從來不易, 的努力有目共睹。十年努力,全新送上
fifty1205 發表於 2013-12-23 21:05

係咁賣廣告又唔出貨
好炆

薛凱琪(Fiona)最近就推出咗為新專輯《Tenacious》,今日就去到商台做訪問,佢話會將 ...
fifty1205 發表於 2013-12-23 20:47

嘩好好j
Fifi仲要做慈善... 發左咩

薛凱琪(Fiona)最近就推出咗為新專輯《Tenacious》,今日就去到商台做訪問,佢話會將 ...
fifty1205 發表於 2013-12-23 20:47

最尾張相有啲似美霏

全碟首推 - Contagious

Edward Chan/T-MA good job

有啲維多利亞女皇的非常秘密任務/ 小峽谷feel
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

F.night好二汶FEEL!!!    餓左二汶歌好耐, 好正!!!

全碟首推 - Contagious

Edward Chan/T-MA good job

有啲維多利亞女皇的非常秘密任務/ 小峽谷feel ...
啤啤仔 發表於 2013-12-23 22:43

呢隻真係全碟最突出!可惜淪為sidecut!!
肥婆馬上收皮

呢隻真係全碟最突出!可惜淪為sidecut!!
fifty1205 發表於 23/12/2013 10:46 PM

可能會係年頭重點主打
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

可能會係年頭重點主打
啤啤仔 發表於 2013-12-23 22:49

演唱會主題曲
肥婆馬上收皮

回復 184# fifty1205

下年有演唱會?

回復  fifty1205

下年有演唱會?
fibo 發表於 2013-12-23 23:30

紅館,佢自己親口講的
肥婆馬上收皮

紅館,佢自己親口講的
fifty1205 發表於 2013-12-23 23:46

唔係希望開演唱會咩,confirm咗?

唔係希望開演唱會咩,confirm咗?
plzcheckin 發表於 2013-12-24 00:01

Yes
肥婆馬上收皮

希望聽日真係出......
我唔想又等等等AND等...

希望聽日真係出......
我唔想又等等等AND等...
Lewis 發表於 2013-12-24 01:17

拖拖下好似千嬅咁1月先出就慘啦
希望真係平安夜出到,給你一個不平安的平安夜
肥婆馬上收皮

拖拖下好似千嬅咁1月先出就慘啦
希望真係平安夜出到,給你一個不平安的平安夜 ...
fifty1205 發表於 2013-12-24 01:20

隻碟包裝好靚..
FIFI好少出咁大既CD封面..

隻碟包裝好靚..
FIFI好少出咁大既CD封面..
Lewis 發表於 2013-12-24 01:25

係丫,最大size無記錯應該係august girl第一版
以前華納無budget無辦法
肥婆馬上收皮

諸葛亮越聽越好聽
未plug果d最中意小小癡纏

1月12號新都城簽唱會
肥婆馬上收皮

1月12號新都城簽唱會
fifty1205 發表於 2013-12-24 13:34

幾多點?
可能有野做去唔到

FIFI 今次隻碟買得過XD
不過等第2版, 睇下會唔會有NEWAY MUSIC LIVE DVD 先

BTW FIFI 隻精選碟買唔買得過?

不過等第2版, 睇下會唔會有NEWAY MUSIC LIVE DVD 先

BTW FIFI 隻精選碟買唔買得過? ...
wchild 發表於 2013-12-24 13:55

絕對買得過
肥婆馬上收皮

幾多點?
可能有野做去唔到
Lewis 發表於 2013-12-24 13:49

未講,我到時考緊試
肥婆馬上收皮

BTW FIFI 隻精選碟買唔買得過? ...
wchild 發表於 2013-12-24 13:55

唱成二十幾首,獨立出機會大D
肥婆馬上收皮