返回列表 發帖
轉了西南風。好大風。好開心

回復 1971# kwanie

番工啦

其實美煎都可能係美霏同鄉,你會唔會鍾意埋佢?
圖片轉自高登
kayzzz 發表於 2016-8-1 20:59

用呢個大媽look 可以去拍周星馳電影

好大風雨
一個小子 發表於 2016-8-1 23:01

未見過世面
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

未見過世面
HOTMAN 發表於 2016-8-2 12:26

回復  kwanie

番工啦
matthew1990 發表於 2/8/2016 12:19
一早講左。

想錄新貴
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

matthew1990 發表於 2016-8-2 12:29

OMG好正
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

同父母打麻將。。贏了六元

某位大導演部新戲好似又俾人鏟到飛起啵
成功keep到今年年頭果部驚世賀歲片嘅水準

某位大導演部新戲好似又俾人鏟到飛起啵
成功keep到今年年頭果部驚世賀歲片嘅水準
...
林仔 發表於 2/8/2016 21:01
成日唔開名係唔會有人同你討論架喎

朱薰E又做替工
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

成日唔開名係唔會有人同你討論架喎
kwanie 發表於 2016-8-2 21:04

咁由佢啦
影后丁太今鋪埋錯堆

由Compulsion Games製作的獨立遊戲《We Happy Few》建立於1964年的英倫世界,在一個由名為「Joy」讓人帶來愉悅感的藥物控制之下,打造了一個虛假社會。

威靈頓威爾斯城的居民被要求服用藥物,來保持社會的「正常狀態」,一旦停止藥物,就會發現背後其實都是驚悚恐怖的騙局。遊戲裡的居民全部陷入幸福的假象,如果你沒有秘密行動、配合社會的行為、或是適時的服用藥物,對主角起疑的居民們就會反目成仇,強迫想要逃離社會的主角「取回笑容」

matthew1990 發表於 2016-8-2 12:29

條女真係好L索呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

條女真係好L索呀
HOTMAN 發表於 2016-8-2 21:59
你鍾意佢?

朱薰E又做替工
kevinlai1621 發表於 2/8/2016 21:10
when?

when?
kwanie 發表於 2016-8-2 23:00

星期五開始vani放假, 暫時個節目表係星期五同星期日都係朱薰E

星期五開始vani放假, 暫時個節目表係星期五同星期日都係朱薰E
kevinlai1621 發表於 2/8/2016 23:39
即係肯定聽晚係婉婉啦

即係肯定聽晚係婉婉啦
kwanie 發表於 2016-8-2 23:45

係, 頭先講左聽日會有

家明 / 今生不回家
前日先諗到呢個flow點知colin就播左

咁都比我估到西瓜會播鴛鴦襪

咁都比我估到西瓜會播鴛鴦襪
kwanie 發表於 2016-8-3 08:12

正呀鴛鴦襪
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

其實我堅係覺得小儀值得一個令仔老公

屮SiU霖屮 發表於 2016-8-3 15:48

可惜唔係真

仲唔去訪問美霏既感受

廣偉又病
漢輝又病

佢地搞乜黎

楊千嬅 - 炒飯

懷念當初共你晚餐 炒飯雖簡單 仍自覺浪漫
你輕聲抱怨 廚藝有限 飯不夠咸 配湯又太淡
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-8-3 18:21

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

依稀記得幾年前有套劇佢係同黃長興一對

matthew1990 發表於 2016-8-3 18:21

KITSTON 發表於 2016-8-3 18:32

matthew1990 發表於 2016-8-3 18:39

廣偉又病
漢輝又病

佢地搞乜黎
kwanie 發表於 2016-8-3 16:23

同我同Hotman一齊做左相同嘅野^^

harryharry 發表於 2016-8-3 19:50

This post is     

This post is
matthew1990 發表於 2016-8-3 20:22
sick

sick
nicholashin 發表於 2016-8-3 21:07

This is so sick

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2016-8-3 23:38

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

吹神個新propic 想點?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2016-8-4 00:17

harryharry 發表於 2016-8-3 19:50

做左咩

利申:最後冇病

做左咩

利申:最後冇病
HOTMAN 發表於 2016-8-4 00:36
做你鍾意做既野

阿芝講左李偲IN 3 個字搞到最尾要補飛 lol

楊千嬅很多時都會在其個唱感觸落淚,這亦已成為她的指定動作,歌迷亦十分支持。

出道只有年半時間的女子組合Twins,當日她們出道時並沒有太多人記得,只知道有兩名尚待發育的細路女最愛在台上打側手翻

她今年推出唱片《真我張柏芝》,銷量欠佳,之後便沒再出碟。

一向大笑姑婆的楊千嬅終於在慶功宴上沉不住氣,被問到落敗了的「女歌手金獎」時,她即時「話中有骨」地爆出一句:「我都攞咗咁多年金獎,咪讓吓人哋囉,吓吓自己玩都唔好玩啦!」明顯是吃不到的葡萄便是酸的。
除夕當晚在時代廣場舉行的倒數活動中,楊千嬅、梁詠琪和關心妍幾個大小天后,刻意排擠容祖兒,完全沒有理睬她,有相為證無得抵賴

別的新人稍為上位,甚麼態度囂張、目中無人的新聞便會隨之而起,這些可沒發生在關心妍身上,成為新一代樂壇小天后的她態度依舊友善,總算沒令人跌眼鏡。

另一位寫真女星薛凱琪(Fiona),雖然有一張大海報引人注目,寫真集銷情仍然平平。就算檔位面前人流極多,但駐足觀看的人少之又少,於書展首天下午三時至四時,就只賣出兩本,其中更有讀者表示一定不會購買。「我行過見到本寫真集,之前未見過,咪拎起睇吓囉。會唔會買?梗係唔會啦,又唔係靚,又唔係特別性感,買嚟仲乜?係買都買鄭融啦!」

楊千嬅很多時都會在其個唱感觸落淚,這亦已成為她的指定動作,歌迷亦十分支持。

出道只有年半時間 ...
John 發表於 2016-8-4 03:49

做咩唔出埋圖

容祖兒在叱慶功宴上,滿場飛周圍敬酒,當正自己是主人家一樣。

想知千嬋笑緊咩

做咩唔出埋圖

容祖兒在叱慶功宴上,滿場飛周圍敬酒,當正自己是主人家一樣。

想知千嬋 ...
艾石仔 發表於 2016-8-4 08:38

笑緊四個霉星

笑緊四個霉星
賴爽 發表於 2016-8-4 09:02

祖祖琪琪好姐妹呀