返回列表 發帖
點解賣咁平呢,你好好諗下
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:51

1. 香港爭鮮刺身只用下欄位 (台灣鋪唔係嘎)
2. 真正既成本externalize 左去可憐既漁民/員工度啊
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實我麻麻元氣 其中一個原因係迴轉帶D野成日都無限loop
咁我使鬼食迴轉

SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

回復 1956# matthew1990

可以平到3蚊舊,都估到咩料啦
咁我使鬼食迴轉

...
John 發表於 2016-3-20 02:01

我通常order, 廢事煩

咁我使鬼食迴轉

...
John 發表於 2016-3-20 02:01

RICH
我開始懷疑John 其實每月搵兩三皮 (又坐頭等機 又成日食壽司)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

RICH
我開始懷疑John 其實每月搵兩三皮  (又坐頭等機 又成日食壽司) ...
matthew1990 發表於 2016-3-20 02:03

business class 啫

回復  matthew1990

可以平到3蚊舊,都估到咩料啦
kayzzz 發表於 2016-3-20 02:03

好多年前去台灣食爭鮮質素好比元氣
25蚊台幣就食到一舊壽司 <3
kayzzz 發表於 2016-3-20 02:04

我已經將兩者簡化做同一樣野

兩個都叫,實食得晒
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:59

一齊食
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

RICH
我開始懷疑John 其實每月搵兩三皮  (又坐頭等機 又成日食壽司) ...
matthew1990 發表於 2016-3-20 02:03

爭鮮都算?
如果爭鮮都計就真係成日食既
如果唔計爭鮮, 就冇幾可食

好少食呢D
明顯唔係港島
雖然成日路過中環, 但都只會幫襯marketplace同瑪莎

citisup ...
John 發表於 2016-3-20 01:32
唔知,因為我從來唔會/無諗過去sogo/c!ty'super買包,只係會去街邊舖,最多A1 bakery ...
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:31

要搵好食既法包 唔易嘎 <3

kayzzz 發表於 2016-3-20 02:04

都話馬航好平
你地怕空難唔搭咋嘛 我唔怕死咪搭

要搵好食既法包 唔易嘎
matthew1990 發表於 2016-3-20 02:06

咁街舖又好似真係少賣法包

RICH

好肚餓
瞓覺!!!廢事又唔小心上左發帖榜!!!

好肚餓
瞓覺!!!廢事又唔小心上左發帖榜!!!
kayzzz 發表於 2016-3-20 02:07

原來你鍾意食俄菜

原來你鍾意食俄菜
John 發表於 2016-3-20 02:10

係你出post之前已經改咗個錯字,呵呵
你cap低我個留言係正字

都話馬航好平
你地怕空難唔搭咋嘛 我唔怕死咪搭
John 發表於 2016-3-20 02:07

不過又其實係好搭過亞航
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

係你出post之前已經改咗個錯字,呵呵
kayzzz 發表於 2016-3-20 02:11

俄羅斯好似比較少特色食物
香港都唔多賣

不過又其實係好搭過亞航
JasOh103 發表於 2016-3-20 02:12

搭過一次亞航 KL去Kota Bharu
感覺好似搭巴士咁
其實都冇乜野既

不過我搭馬航既經驗幾好

俄羅斯好似比較少特色食物
香港都唔多賣
John 發表於 2016-3-20 02:12

vodka?你中意飲嗰啲
btw其實你個年紀搭過business class真係唔出奇,都係笑下你啫

vodka?你中意飲嗰啲
btw其實你個年紀搭過business class真係唔出奇,都係笑下你啫 ...
kayzzz 發表於 2016-3-20 02:14

我好後生
你可以睇下2015年馬航做緊咩價
個陣真係冇人敢搭
其實我都唔明 比導彈射落黎都唔係佢想
根本就同邊間airline無關係

我好後生
你可以睇下2015年馬航做緊咩價
個陣真係冇人敢搭
其實我都唔明 比導彈射落黎都唔係佢 ...
John 發表於 2016-3-20 02:16

馬 航之前好似仲有一單?唔太清楚

btw 我要重覆,新航啲飛機餐好正

馬 航之前好似仲有一單?唔太清楚

btw 我要重覆,新航啲飛機餐好正 ...
kayzzz 發表於 2016-3-20 02:21

仲有單無故失蹤
但我真係唔覺會重演 呢D野好偶發姐

新航係幾正
不過除左飛新加坡之外, 其他地點都比較貴
食物就真係幾好, 同埋係成個體驗都舒服

你夢遊?又話訓?
-Prince- 發表於 2016-3-20 01:24

起身
你睇我幾早

起身
你睇我幾早
electric 發表於 2016-3-20 06:32

小睡左幾多分鐘

小睡左幾多分鐘
harryharry 發表於 2016-3-20 10:27

小睡咗300分鐘

小睡咗300分鐘
electric 發表於 2016-3-20 11:08

訓醒唔想食野

蒸緊魚。。。

蒸緊魚。。。
John 發表於 2016-3-20 11:55
可唔可以請我食

可唔可以請我食
nicholashin 發表於 2016-3-20 12:13

食緊了。。。健康

又想食野啦 食乜好呢

蒸緊魚。。。
John 發表於 2016-3-20 11:55

咩魚呀???

咩魚呀???
kk8733 發表於 2016-3-20 18:14

烏頭...

而家食緊薯片

烏頭...

而家食緊薯片
John 發表於 2016-3-20 19:55

食泰國菜d烏頭好好味喔

突然間好想食元氣
有冇人聽日同我食

突然間好想食元氣
有冇人聽日同我食
John 發表於 2016-3-20 22:45

晏就已食:D

突然間好想食元氣
有冇人聽日同我食
係邊

係邊
nicholashin 發表於 2016-3-20 22:46

你想呢

突然間好想食元氣
有冇人聽日同我食

講真論質素 真係唔覺爭鮮同元祿元氣有咩大分別=.= ...
John 發表於 2016-3-20 01:52

why not 爭鮮

利申:唔係想同你食

why not 爭鮮

利申: ...
kayzzz 發表於 2016-3-20 23:03

咁下次食爭鮮囉
我想食炸蝦丫嘛

蝦蝦蝦蝦蝦蝦蝦
佢個下午茶幾抵食,我記得有炸蝦卷,你可以試下

蝦蝦蝦蝦蝦蝦蝦
佢個下午茶幾抵食,我記得有炸蝦卷,你可以試下
kayzzz 發表於 2016-3-20 23:32

邊間
我們的總和

邊間
Wonders 發表於 2016-3-20 23:37

N年前行街食過,唔知仲有無
---------------------
just checked:

有呀

http://unwire.hk/2016/03/16/calbee-plus/hottopic/food/
召喚所有衛蘭粉絲的面孔即炸卡樂 B 薯片

謝絕果啲扮健康衛蘭粉

依個好似有少少伏

召喚所有衛蘭粉絲的面孔即炸卡樂 B 薯片

謝絕果啲扮健康衛蘭粉

依個好似有少少伏 ...
harryharry 發表於 2016-3-21 02:41

第一眼睇以為係 Royce' Chocolate 嗰隻奇怪味薯片

矛盾大對決
Gordon Ramsay 定 Jamie Oliver

屮SiU霖屮 發表於 2016-3-22 20:27
加埋個肥牛要差唔多80蚊

加埋個肥牛要差唔多80蚊
nicholashin 發表於 2016-3-23 13:55

拿!!同朋友食,叫佢叫點餐果時加一個粉絲,自己就唔使叫野食,咁你平平地打到邊爐

拿!!同朋友食,叫佢叫點餐果時加一個粉絲,自己就唔使叫野食,咁你平平地打到邊爐 ...
harryharry 發表於 2016-3-23 19:55
後晚出黎試下?

呢個世界ge白色濃稠液體都咁好食
e.g. 煉奶 沙律醬
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

後晚出黎試下?
nicholashin 發表於 2016-3-23 19:57

係咪黎真呀>_<

呢個世界ge白色濃稠液體都咁好食
e.g. 煉奶 沙律醬
RVHOCPC 發表於 2016-3-23 19:58

變態 blocked