返回列表 發帖
Guiggi , Orro , De Gennaro , Del Core , Egonu , Sylla , Chirichella
Mihajlovic , Ognjenovic , Boskovic , Popovic , Veljkovic , Rasic , Nikolic

有冇link,好想睇塞國vs意粉

有冇link,好想睇塞國vs意粉
Jacz 發表於 2016-8-7 09:42
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=NDQwNDU%E2%84%96%C2%ADf&c=en&i=eWl1YnFkZHFxZg%E2%84%96f%E2%84%96f

有聲啦終於 , ITA leading 1 point

有聲啦終於 , ITA leading 1 point
chanchan0909 發表於 2016-8-7 09:50

thx, Serbia 禁住 意粉 黎砌

里約奥運會室內女子排球 小組賽 第一輪賽果

08.06 20:30 日本 1 : 3 南韓     (25:19 15:25 17:25 21:25)
08.06 22:35 中國 2 : 3 荷蘭     (23:25 25:21 25:18 22:25 13:15)
08.07 02:00 巴西 3 : 0 喀麥隆    (25:14 25:21 25:13)
08.07 04:05 美國 3 : 0 波多黎各   (25:17 25:22 25:17)
08.07 07:30 俄羅斯 3 : 0 阿根廷   (25:13 25:10 25:16)
08.07 09:35 塞爾維亞 3 : 0 意大利  (27:25 25:20 25:23)

第一輪後排名
A 組 : 1. 巴西 2. 俄羅斯 3. 南韓 4. 日本 | 5. 阿根廷 6. 喀麥隆
B 組 : 1. 美國 2. 塞爾維亞 3. 荷蘭 4. 中國 | 5. 意大利 6. 波多黎各

里約奥運會室內男子排球 小組賽 第一輪賽程
08.07 20:30 意大利 VS 法國
08.07 22:35 巴西 VS 墨西哥
08.08 02:00 波蘭 VS 埃及
08.08 04:05 美國 VS 加拿大
08.08 07:30 俄羅斯 VS 古巴
08.08 09:35 阿根廷 VS 伊朗

thx, Serbia 禁住 意粉 黎砌
Jacz 發表於 2016-8-7 11:04
set 1 贏得好險 22:24 都贏到, set 3 領先 6 分都係差 D 輸, 好彩都頂得住
尋日 CHN 仲未完全投入左去比賽裡面, 雖然輸左, 但力爭小組首名都仲係有機會嘅, 希望下場對意大利加油
另外恭喜王凡同岳園, 啱啱喺沙排小組首戰 2:1 險勝對手, 繼續努力希望打入 16 強

里約奥運會室內男子排球 小組賽 第一輪 bet365 賠率

意大利 2.25 : 1.57 法國 [3:0 - 8.00 | 3:1 - 6.00 | 3:2 - 5.50 | 0:3 - 4.50 | 1:3 - 4.00 | 2:3 - 4.50]
巴西 1.001 : 26.00 墨西哥 [3:0 - 1.11 | 3:1 - 5.50 | 3:2 - 19.00 | 0:3 - 101.00 | 1:3 - 67.00 | 2:3 - 51.00]
波蘭 1.040 : 9.00 埃及 [3:0 - 1.57 | 3:1 - 3.20 | 3:2 - 8.50 | 0:3 - 41.00 | 1:3 - 26.00 | 2:3 - 19.00]
美國 1.12 : 5.50 加拿大 [3:0 - 2.10 | 3:1 - 3.10 | 3:2 - 5.50 | 0:3 - 21.00 | 1:3 - 15.00 | 2:3 - 11.00]
俄羅斯 1.010 : 15.00 古巴 [3:0 - 1.25 | 3:1 - 4.00 | 3:2 - 13.00 | 0:3 - 67.00 | 1:3 - 41.00 | 2:3 - 34.00]
阿根廷 2.10 : 1.66 伊朗 [3:0 - 7.50 | 3:1 - 5.50 | 3:2 - 5.00 | 0:3 - 4.75 | 1:3 - 4.00 | 2:3 - 4.50]

里約周期對戰紀錄

意大利 1 - 3 法國
2014 世錦賽 - 意大利 3 : 2 法國
2015 歐錦賽 - 意大利 2 : 3 法國
2016 世聯賽 - 意大利 0 : 3 法國
2016 世聯賽 - 意大利 0 : 3 法國

巴西 0 - 0 墨西哥

波蘭 1 - 0 埃及
2015 世界盃 - 波蘭 3 : 0 埃及

美國 1 - 0 加拿大
2015 世界盃 - 美國 3 : 0 加拿大

俄羅斯 2 - 1 古巴
2013 世聯賽 - 俄羅斯 3 : 0 古巴
2013 世聯賽 - 俄羅斯 1 : 3 古巴
2014 世錦賽 - 俄羅斯 3 : 1 古巴

阿根廷 1 - 3 伊朗
2014 世錦賽 - 阿根廷 0 : 3 伊朗
2015 世界盃 - 阿根廷 3 : 1 伊朗
2016 世聯賽 - 阿根廷 2 : 3 伊朗
2016 世聯賽 - 阿根廷 2 : 3 伊朗

set 1 贏得好險 22:24 都贏到, set 3 領先 6 分都係差 D 輸, 好彩都頂得住
尋日 CHN 仲未完全投入左去比賽 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 11:30

會唔會俄隊拎小組第一,感覺巴西唔夠俄羅斯砌

會唔會俄隊拎小組第一,感覺巴西唔夠俄羅斯砌
Stanley 發表於 2016-8-7 12:28
我都係估俄小組第一

尋日 CHN 仲未完全投入左去比賽 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 11:30

經過尋日之後希望佢地全部醒哂啦
每局輸兩三分好唔抵
我們的總和

我都係估俄小組第一
chanchan0909 發表於 2016-8-7 13:17

所以小組會只要入前四就得,二三四差不多

其實又唔洗咁擔心
四年前又有邊個會估到一流嘅巴西小組賽會輸比二流嘅韓國兼小組第四出線
如果其他隊形成連環套chn仲有機會
我們的總和

我都係估俄小組第一
chanchan0909 發表於 2016-8-7 13:17

跟住對強國
其實俄女打得麻麻,今朝對手成日自殺打出界

經過尋日之後希望佢地全部醒哂啦
每局輸兩三分好唔抵
Wonders 發表於 2016-8-7 13:43
都幾估唔到中國 3 局爭持嘅關鍵分都輸左
而荷蘭呢一年真係進步得好快, 主要係喺心態上嘅進步幫助到球隊, 以一個弱隊嘅心態去打, 由頭到尾, 領先定落後, 全隊都一直打得好積極
所以小組會只要入前四就得,二三四差不多
Stanley 發表於 2016-8-7 14:06
都係嘅 始終淘汰賽雙方嘅機會都係均等

跟住對強國
其實俄女打得麻麻,今朝對手成日自殺打出界
melodysa 發表於 2016-8-7 15:06
CHN 都唔一定係小組第 4 , 對 SRB 對 ITA , CHN 都係佔上風
強隊同弱隊之間嘅比賽參考價值一向好細, 因為知道自己好大機會贏, 加上 RUS 肯定出線, 所以唔會場場都打出 100% 水平
當然唔代表 RUS 出盡 100% 就可以拎小組第 1, 我都只係考慮佢個隊員能力同戰術上嘅佈置覺得佢地有可能贏到巴西

CHN 都唔一定係小組第 4 , 對 SRB 對 ITA , CHN 都係佔上風
強隊同弱隊之間嘅比賽參考價值一向好細, 因為知 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 16:08

俄最大問題始終地面防守好弱,對強隊一攔唔起就會死得好慘

估下今晚賽果先
意大利 1 : 3 法國
巴西 3 : 0 墨西哥
波蘭 3 : 0 埃及
美國 3 : 0 加拿大
俄羅斯 3 : 0 古巴
阿根廷 3 : 2 伊朗

估排小組排名
A 組 1. 巴西 2. 美國 3. 法國 4. 意大利 | 5. 加拿大 6. 墨西哥
B 組 1. 俄羅斯 2. 波蘭 3. 阿根廷 4. 伊朗 | 5. 埃及 6. 古巴

里約奥運會室內男子排球 小組賽 第一輪

08.07 20:30 意大利 3 : 0 法國 (25:20 25:20 25:15)
第 1 局 - 8 : 0 | 16 : 13 | 25 : 20 | 1 : 0
第 2 局 - 8 : 4 | 16 : 9 | 25 : 20 | 2 : 0
第 3 局 - 8 : 6 | 16 : 11 | 25 : 15 | 3 : 0

意粉開局 5:0
我們的總和

意粉開局 5:0
Wonders 發表於 2016-8-7 20:33
9 : 0

9 : 0
chanchan0909 發表於 2016-8-7 20:37

終於渡輪 11:2
我們的總和

終於渡輪 11:2
Wonders 發表於 2016-8-7 20:38
男排落後 10 分通常都好難追 不過仲喺中段 睇下追唔追得切

男排落後 10 分通常都好難追 不過仲喺中段 睇下追唔追得切
chanchan0909 發表於 2016-8-7 20:42

14:10 FRA醒喇
我們的總和

Link?

14:10  FRA醒喇
Wonders 發表於 2016-8-7 20:43
嘩 ITA 好好彩 個 ACE 真係差好少好少就出界

嘩 ITA 好好彩 個 ACE 真係差好少好少就出界
chanchan0909 發表於 2016-8-7 20:58

最後第一局都拎到
我們的總和

最後第一局都拎到
Wonders 發表於 2016-8-7 20:59
法國加油

法國加油
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:00

我開始慣冇TO嘅比賽喇
我們的總和

我開始慣冇TO嘅比賽喇
Wonders 發表於 2016-8-7 21:05
真係慳左好多時間

Ngapeth 連續 3 個被攔

繼續都係 videostream
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:00

個網我睇唔到。。(ㄒoㄒ)

真係慳左好多時間

Ngapeth 連續 3 個被攔
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:12

冇咗TTO 尋日埸5局大戰唔洗2個鐘就打完
FRA暫時仲係比意粉壓住
我們的總和

個網我睇唔到。。(ㄒoㄒ)
kk8733 發表於 2016-8-7 21:14
我搵唔到啦
有 D 搵到嘅一係地區問題 一係要付費

我搵唔到啦
有 D 搵到嘅一係地區問題 一係要付費
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:21

唔該陳陳呀。。你得閒可以過來。我整了豆漿

冇咗TTO 尋日埸5局大戰唔洗2個鐘就打完
FRA暫時仲係比意粉壓住  ...
Wonders 發表於 2016-8-7 21:18
加快比賽嘅流暢度都係好事黎 , 不過因為無左 2 個 TO , 對球員嘅閱讀能力要求就要高 D 啦
set 2 無機 LU 希望唔好 3 : 0 完場啦

加快比賽嘅流暢度都係好事黎 , 不過因為無左 2 個 TO , 對球員嘅閱讀能力要求就要高 D 啦
set 2 無機 LU  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:25

尋日可以話係一個例子
btw ita 10號好似 anderson
我們的總和

法國被攔超多 ,error都好多

唔該陳陳呀。。你得閒可以過來。我整了豆漿
kk8733 發表於 2016-8-7 21:23
sor 唔想飲
尋日可以話係一個例子
btw ita 10號好似 anderson
Wonders 發表於 2016-8-7 21:27
一直都無鏡頭 留意唔到
法國被攔超多 ,error都好多
Jacz 發表於 2016-8-7 21:28
前 2 set FRA 都打得有 D 心急

sor 唔想飲
一直都無鏡頭 留意唔到
前 2 set FRA 都打得有 D 心急  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:37

希望唔好 3:0
我們的總和

希望唔好 3:0
Wonders 發表於 2016-8-7 21:44
Ngapeth 仲係打得唔順手 14 : 9 啦

Ngapeth 仲係打得唔順手 14 : 9 啦
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:46

18:11喇
我們的總和

sor 唔想飲
一直都無鏡頭 留意唔到
前 2 set FRA 都打得有 D 心急  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:37

Ngapeth究竟被攔佐幾多個

18:11喇
Wonders 發表於 2016-8-7 21:48
Ngapeth究竟被攔佐幾多個
Jacz 發表於 2016-8-7 21:48
保守估計 8 個
相反對面接應 Ivan 打咩都中

保守估計 8 個
相反對面接應 Ivan 打咩都中
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:52

ACE SERVE 完埸 so sad
我們的總和

ACE SERVE 完埸 so sad
Wonders 發表於 2016-8-7 21:53
可以用血洗黎形容 咩都無打出黎就完場 陰公

可以用血洗黎形容 咩都無打出黎就完場 陰公
chanchan0909 發表於 2016-8-7 21:56

下一場加油啦
14號我都幾鍾意
我們的總和

下一場加油啦  
14號我都幾鍾意
Wonders 發表於 2016-8-7 22:06
USA BRA 都係難左少少 不過都唔係無贏過 加油
你都鍾意幾多人

USA BRA 都係難左少少 不過都唔係無贏過 加油
你都鍾意幾多人  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 22:27

Anderson Christenson 兩個姐
我們的總和

Anderson Christenson 兩個姐
Wonders 發表於 2016-8-7 22:45
3 個已經好多 要專一喔 !!!

3 個已經好多 要專一喔 !!!
chanchan0909 發表於 2016-8-7 22:53

不嬲好專一
你呢咁

你有冇睇巴西男排
我們的總和