返回列表 發帖
突然一生人
一晚長大
最後派對
說再見了吧
ed8671ed 發表於 2017-4-1 12:49
咁sad子

有白晝 便想念 曾經的光圈
有夜晚 便躺下 如冰的階磚
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

4/1/2017        叮叮車        薛凱琪

Anne frank
艾石仔 發表於 2017-4-1 15:38

HI
有無食大洋腸

說再見了吧 聽intro已經知道係自己鍾意既曲風

點解聽咗一年有多都仲係會毛管戙

幻想中的某君 終於一天會遇上
Happy and Blessed.

風輪流吹 花輪流開

Beautiful Love

亦都早有預謀
Happy and Blessed.

終身贊助
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

今日搭火車有個阿叔幾大聲唱搜神記
但歌詞變晒D 香港 中共 民主 自由 (咁都仲聽得出係搜神記)
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

小姐你好

大齡女子
姊妹
好不容易遇見愛
我們的總和

即使我們錯 不比他們多

黃耀明 - 攞命舞(兄弟mix)
張國榮 - 大熱
黃耀明 - 下流
盧巧音 - 愛將我們都撕開
張國榮/梅艶芳 - 芳華絕代

有心人

結伴到淺草等於身在天國

油尖旺金毛玲
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

終 於 等 到 !!!
我們的總和

嬲, 係都唱 Rumour Has It X 另眼相看 啦
我們的總和

Wonders 發表於 2017-4-2 01:05

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

油尖旺金毛玲
HOTMAN 發表於 2017-4-2 00:50

me 十大 last year

嬲 仲以為佢唱完會落台摑觀眾一巴
係唱得好既
不過Troubletones都係完勝
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

堂皇鬧市 
灰飛像塵 
外太空 
虛空得昏暗
終於

都不可能

It's 3 a.m. in the morning and I don't know how to say goodbye

聽聞兩個入左半缺賽下輪即out
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

陳詠謙唱歌真係好難聽
有無男歌手可以翻唱佢隻告白男人版同寫妳太難

陳詠謙唱歌真係好難聽
-Prince- 發表於 2017-4-2 10:43
林奕匡唱寫妳太難好唔好

冰點
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

林奕匡唱寫妳太難好唔好
nicholashin 發表於 2017-4-2 11:18

我唔想見到佢唱到扭曲面容wor

陳詠謙唱歌真係好難聽
-Prince- 發表於 2017-4-2 10:43

我追不來

我唔想見到佢唱到扭曲面容wor
-Prince- 發表於 2017-4-2 12:35
我想見到佢姐

我想見到佢姐
nicholashin 發表於 2017-4-2 12:47

你可以去Sony 做職員或者加入Edward Chan 個 studio

你可以去Sony 做職員或者加入Edward Chan 個 studio
-Prince- 發表於 2017-4-2 12:53
我直接去佢屋企咪得

經典歌聲 再為魅影心醉

天梯
逾越生死

hehehaha 發表於 2017-4-2 13:24

有個霏字都係好歌
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有個霏字都係好歌
matthew1990 發表於 2017-4-2 13:47

I'm 霏ed

霏凡
霏凡人生

hehehaha - 帶著骨妹去旅行
hehehaha - Teen Dick
hehehaha - 突然一呻吟

最後勝利 - Timmy
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

最後勝利 - Timmy
風見志郎 發表於 2017-4-2 14:40

TIMMY 把聲幾好聽。。

TIMMY 把聲幾好聽。。
kk8733 發表於 2017-4-2 15:12

John把聲都好聽

John把聲都好聽
hehehaha 發表於 2017-4-2 15:20

TIMMY 好J D。。

hehehaha - 帶著骨妹去旅行
hehehaha - Teen Dick
hehehaha - 突然一呻吟
hehehaha 發表於 2017-4-2 14:00

邊度有得聽? G持

突然一生人
說再見了吧