返回列表 發帖
幾時組團拯救計分員?

ed8671ed 發表於 2017-2-5 01:43

希望計分員會重酬報答你

幾時組團拯救計分員?
nicholashin 發表於 2017-2-5 00:45

佢需要人工呼吸

原來我個投票post鎖左
John 發表於 2017-2-5 00:03

勁想搞番投票post

搞番第二屆cm女神選舉
當年JW一票都無呀呵呵
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=6932

勁想搞番投票post

搞番第二屆cm女神選舉
當年JW一票都無呀呵呵
harryharry 發表於 2017-2-5 09:33

搞啦搞啦
我會繼續投楊千嬅

別煩著我 別煩著我 寧願舉起雙手封閉著耳朵

希望計分員會重酬報答你
-Prince- 發表於 2017-2-5 02:20

以身相許會唔會更有誠意

等等比你
HOTMAN 發表於 2017-2-5 00:06

但唔係官方Karaoke 喎
我見John 唱難得一遇個伴奏咁清 重以為有官方伴奏
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

希望計分員會重酬報答你
-Prince- 發表於 2017-2-5 02:20

每個星期都用美連tag共和都好

原來星期五冇做毒能王國
難怪搵唔到節目重溫

Abella 巧慘呀,要摷垃圾桶
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

harryharry 發表於 2017-2-6 02:41

I am sorry to hear that lo

你應該幫下佢手

我把這看法告訴麻雀王,雀王說未必,比如現在四位候選人,剛好湊夠一檯麻雀,若大打出手會是個什麼場面。很容易想像,也很精彩。胡官會一路指正誰犯規,誰上錯了碰錯了,因為有心理準備是躉腳的,不惜賠上時間金錢,也要成全雀局該有的規矩與氣氛。薯片會一直四萬咁樣,頭四圈雖然形勢落後,被人誅章時會賣弄小幽默回應,不埋怨不罵街,不做大牌嚇人,密食當三番。奶媽話唔打又打,一坐下來卻原來好打得,連骰仔都袋定,進取有為,有人要上七萬,不惜拆爛自己7789萬,也要惡碰人家的七萬,又懷疑別人的籌碼可能違法,自己背後卻一大堆塘邊鶴,幫她打開口牌,她卻說不能阻止別人幫她出千,到她論論盡盡打錯牌,又謙稱她不會打麻雀仔,她擅長的是跟財金大鱷對賭。葡萄儀全場最多聲氣,人家碰發財,就說我二十年前早已碰過這隻發財啦,我食大三元時你們連牌都未識摸,對家吃了雙辣,她說這是一步登天時運高,她自己是一把一把雞糊打上來的,說着一把眼淚一把鼻涕的,弄得全場尷尬。最搞笑的是打到北圈尾,她才抗議原來不是打廣東牌,上海牌規則有利奶媽,好像忘記了當初她也有份建議打上海牌似的。

夕爺

我把這看法告訴麻雀王,雀王說未必,比如現在四位候選人,剛好湊夠一檯麻雀,若大打出手會是個什麼場面。很 ...
HOTMAN 發表於 2017-2-6 15:16

葉劉同林病都有聲
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

旺角警署會唔會有人對Abella bb虎視眈眈 好危險
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

但唔係官方Karaoke 喎
我見John 唱難得一遇個伴奏咁清 重以為有官方伴奏  ...
matthew1990 發表於 2017-2-5 12:58

難得一遇好唔清架其實

葉劉同林病都有聲
John 發表於 2017-2-6 15:19

咩聲

咩聲
HOTMAN 發表於 2017-2-6 17:52

幻想到佢地真係係麻雀檯度講呢d說話

Atrl 帳號改錯名
而家想改名做yumyumiskay
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Atrl 帳號改錯名
而家想改名做yumyumiskay
matthew1990 發表於 2017-2-6 19:06

張太要靠你宣傳佢yum出海外
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

好恐怖,自言自語

好恐怖,自言自語
hehehaha 發表於 2017-2-6 22:03

個個區已經淪陷 搞到我有野想講都無機會
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

好恐怖,自言自語

留意Quote咗邊個
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

留意Quote咗邊個
nicholashin 發表於 2017-2-6 22:08

唔係呢個區專屬
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

留意Quote咗邊個
nicholashin 發表於 2017-2-6 22:08

毒到喊

而家慣左facebook add一個fd就會禁入去佢個2014年9月尾至10月既post睇

毒到喊
hehehaha 發表於 2017-2-6 22:14

奸奸

而家慣左facebook add一個fd就會禁入去佢個2014年9月尾至10月既post睇
HOTMAN 發表於 2017-2-6 23:31

等我睇返自己先

#exposed
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

你add外國人FB嗰陣係咪都會睇

好恐怖,自言自語

你識條鐵咩
人地當寫網上日記咋嘛

我有個post係 我愛容祖兒公主

https://www.facebook.com/umwebzine/videos/732648376908578/

聽到R&K爆粗即刻打冷震
希望大家同純真可愛嘅林奕匡一齊抵制R&K

希望大家同純真可愛嘅林奕匡一齊抵制R&K   ...
nicholashin 發表於 2017-2-7 11:25

純真可愛???點純真。。

買碟就買得多,
第一次買隻碟番黎無歌係入面

Don't ff too much
利申:唔係鏡粉

買碟就買得多,
第一次買隻碟番黎無歌係入面
艾石仔 發表於 2017-2-7 19:55

係咪淫液框?

聽How Do I Look去到Shimica o個段 我竟然覺得JW會rap得好聽D 咁Stupid BOII應該都幾成功下

聽How Do I Look去到Shimica o個段 我竟然覺得JW會rap得好聽D 咁Stupid BOII應該都幾成功下 ...
nicholashin 發表於 2017-2-7 21:58

Stupidboii >>>>>> how do I look

Stupidboii >>>>>> how do I look
-Prince- 發表於 2017-2-8 00:16
但論歌Pakho正啲

nicholashin 發表於 2017-2-7 11:25

鄧小巧隻手大啲,應該搶得多啲萬字夾

鄧小巧隻手大啲,應該搶得多啲萬字夾
harryharry 發表於 2017-2-8 00:46
Phil唔出術 好過班女人好多

不安 要讀兔兔邏輯

Phil唔出術 好過班女人好多
nicholashin 發表於 2017-2-8 01:03

Phil唔投入遊戲 毫無綜藝效果

Phil唔投入遊戲 毫無綜藝效果
harryharry 發表於 2017-2-8 12:02
投入遊戲唔代表要出術

不安 要讀兔兔邏輯
HOTMAN 發表於 2017-2-8 11:53

兔兔即係兔兔 。。

我估最多都係shit咖姐