返回列表 發帖
願那天純屬漫長惡夢
清醒後會繼續相信
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

感情需要
Best Time (鍾舒漫)
Happy and Blessed.

分開簡單 抹去往事極難
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

你可知道對我做過 什麼最殘忍
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

你可知道對我做過 什麼最殘忍
HOTMAN 發表於 2016-10-18 18:32
就是你狠狠把我 一夜之間變成了大人

造化 造化 造化 造化 造化

煩惱 用個大網將你捕捉
利申:唔係鏡粉

我為何未懂得站立
為事情出錯了負責
然後我 然後我
恨不得當初 懂得愛惜你

梓軒
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我為何未懂得站立
爲事情出錯了負責
然後我 然後我
恨不得當初 懂得愛惜你 ...
bagfgfcde 發表於 2016-10-18 23:16

Very good taste

thank you 打手{:1_ ...
bagfgfcde 發表於 2016-10-17 22:06

記住聽喔,唔聽我無人工出架
歡迎詞 - 崔世安
matthew1990 發表於 2016-10-17 22:17

呢首都好好聽喔

我們
與我無關

Mercy

與我無關
觀眾
相愛的方法
點一盞無聊的小夜燈
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

雨落大地

無關痛癢

天氣報告 美祖
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

無人能啞忍傷心不分手
試問那個要更應內疚
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

世界收起了笑容 似乎想提醒我些甚麼

精彩過別來無恙如遊h

最近loop得最多嘅歌
分手的美
慶祝

into you
聽咗成半年都未厭

intro

甚麼處境都躲不過我所料
麻木的過渡太多了

用咗兩個月時間,
恭喜孤雛突破100萬點撃率,
AGA的第7首100萬以上點撃率主打歌
1 問好
2 一
3 一加一
4 Superman
5 若
6 圓
7 孤雛
下一首邁向100萬點撃率:哈囉
肥婆馬上收皮

乜青(拍乳 / Loser(ハチ
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

我以後不再去長洲

我們的總和

離魂記

睇黎要整個side cut演唱會rundown俾美祖了

bagfgfcde 發表於 2016-10-21 18:47

Unplug版習慣失戀 痛愛 心淡
肥婆馬上收皮

bagfgfcde 發表於 2016-10-21 18:47

其實我大概知道你地想聽什麼歌,都係XX你呀舊日回憶的XX去XX戀愛呀嗰D之類

16號愛人
黃色大門

不容錯失
告解
阿門
隆重登場

抱抱
啜泣
我的驕傲
習慣失戀
心淡
出賣
世上只有
心病
刻不容緩
呼天不應
天之驕女
赤地雪
華麗邂逅
心花怒放
愛一個上一課
小小
陪我長大
跑步機上
搜神記
開動快樂
雙冠軍
給自己的信(劇場版)
空港
破相
澎湃
13點
花千樹
連續劇
加大力度
途經北海道
另眼相看
天窗
快樂最快
布穀鳥大反擊
天然呆
樂觀
這麼近那麼遠
世界真細小
Gotta Get High
無人知道雙子座
encore: 揮著翅膀的女孩

regen啲live performance好好睇
根本應該要紅

根本應該要紅
jose 發表於 2016-10-21 22:02

但佢把低b聲好難頂
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

但佢把低b聲好難頂
HOTMAN 發表於 2016-10-21 22:44

甜美聲線

根本應該要紅
jose 發表於 2016-10-21 22:02
亂咁轉鏡頭

難道你過份美好會令人退避

回復 2433# jose

#曲線要講明

B面第一首
紅棉路上
狠心遺棄
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

扮了解
瘦身大法

兩面plzzzzzzzzz
兩面係我唯一一隻真正鍾意艾辛既side track

2016件10月新歌評分:
[A] The Weeknd / False Alarm (4.5); Sia / Midnight Decisions (4.5); JoJo / Vibe (4.5); The Weeknd / Starboy ft. Daft Punk (4.5); Max / Lights Down Low (4.5)
[B] Olly Murs / Grow Up (4); Karmin / Can't Live (4); Little Mix / Shout Out to My Ex (4); Lady Gaga / Million Reasons (4); Jane Zhang / Dust My Shoulders Off (3.5)
[C] Bruno Mars / 24K Magic (3); Zara Larsson / Ain't My Fault (3)
[D] Maroon 5 / Don't Wanna Know (1.5)

2016-10-22 更新:
1.「Midnight Decisions」被評定為4.5分 (第二段主歌唱腔要加100分)
2.「Shout Out to My Ex」被評定為4分
3.「Dust My Shoulders Off」被評定為3.5分 (MV出左可能會有調整分數)

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

王梓軒:「Q啦 Q啦 Q啦 Q啦 Q啦 Q啦 Q啦 Q啦 Q啦

地老天荒

停止繁殖

天平先生

原來暫時共你沒緣份 來年先會變得更合襯

四季
我們的總和

成日聽左挑戰在我露台懸掛你底褲。。。