返回列表 發帖
係澳門見過吳唱K
小弟的網絡小說連載
http://www.shikoto.com/i/gah

多多支持

喺PMQ睇熊貓撞到麻利

發夢夢見JASON

發夢夢見JASON
屈臣氏 發表於 2014-7-17 17:51

呢d都計??

係澳門見過吳唱K
霧風 發表於 2014-6-21 15:40

佢去馬交叫 hen 嗎?
本週冠軍歌: 無答案 - 林家謙

發夢夢見JASON
屈臣氏 發表於 2014-7-17 17:51

笑左
=)

今日吳雨霏破格搭地鐵
有無幸運的小朋友見到佢?
Happy and Blessed.

去完redmr早知就快D去mtr la...

早知就唔好蕩失路啦。。。搞左遲左粒鐘先開始去銅鑼灣。。
見唔到A飛啦

嘩!!!喺新港城中心見到張敬軒呀!
岩岩經過,唔知今日有英皇新秀招募
仲見到Angela hui ,Sherman,洪杰,陳凱彤

之前係又一城見到Crystal係個salon行出尼..

見過幾個
shiga真人腿好長
Pakho幾白 Jason好矮 鄭融都好矮=_=
stephy同alex比想像中靚d
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

喺書展見到1蚊JOE, 好大隻, 有胸, 飛釘 同 有肚

尋日見到貽興王
老左咁多既 成個鄒凱光咁
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

到時我會見到李卓庭,有無人去?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

聽日禾巧期待見到lee卓庭

偽文豪 臭串到死 當正自己天王
1)MV臨時加咀戲,model唔肯俾佢小
2)年初某頒獎典禮得拎豬肉銅獎,後台不停 ...
zxcasd 發表於 2014-5-29 19:08

水杯天王9 拍毛呢D 五音不全樂壇小強既惡行
早就應該推上報啦
小朋友嘔像偽人勁叫漿人格破產
勁叫漿盲粉koalabear繼續煩膠

係機場見過Pakho,Gem, 千嬅 and 梁漢文
Pakho 千嬅 and 梁漢文 全部都好nice同我影相+chat + 簽名
Gem 經理人話 Gem冇化妝唔影相
最後有幾個fans俾佢簽左幾張唱片個經理人帶左Gem去化妝出黎影大合照

同Joey握過手+影相 真人超nice
基仔真人都好nice

我住嗰度成日有好多artist見過林文龍,郭可盈
仲有,成日見黑炭頭影帝同佢個港姐老婆食飯同放狗
兩公婆超級nice,佢老婆塊面超白
有次同佢哋兩個排緊隊去一間超地踎嘅小店食嘢
佢哋竟然主動讓我排先

另外同過“skinnyporpor"唱過幾次K
有次佢見倒我,竟然同我say hi,話“XXX(我個名),好耐冇見喇喎
佢好真,好nice,我同幾個fans仲同佢一齊煲煙~

我住嗰度成日有好多artist見過林文龍,郭可盈
仲有,成日見黑炭頭影帝同佢個港姐老婆食飯同放狗
兩公婆超級ni ...
hugo518 發表於 2014-8-10 09:11

SKINNYPORPOR=?

回復 225# Our_Souvenir

hins:林玉露

回復  Our_Souvenir

hins:林玉露
hugo518 發表於 2014-8-10 09:50

尋開心?

回復 227# Our_Souvenir
bingo~

bingo~
hugo518 發表於 2014-8-10 09:53

可以一齊唱幾次 K 咁猛...
佢以前 D 歌都幾好聽嗄

回復 229# Our_Souvenir
因為我哋呢D fans跟咗佢好耐所以會同佢去唱K
佢喺我哋面前好真,唔會扮嘢
好似成班fd咁玩
佢之前有揾我同其他幾個fans食團年飯
但奈何我唔喺HK,冇得去>.<

因為我哋呢D fans跟咗佢好耐所以會同佢去唱K
佢喺我哋面前好真,唔會扮嘢
好似成班fd咁 ...
hugo518 發表於 2014-8-10 10:15

好羨慕呢種咁 CLOSE 既關係嗄

好羨慕呢種咁 CLOSE 既關係嗄
Our_Souvenir 發表於 2014-8-10 10:19
其實真係好睇嗰個artist係咪好人
同埋因為我哋跟咗佢好耐,所以先可以咁fd

好羨慕大家成日見到咁多明星呀!!~
我諗最近一次見到, 好似5月既時候, 係間餐廳見到WYMAN同佢個朋友,
不過唔敢走去叫佢影相...因為唔知佢當日心情好唔好

Wa....頭先見到李卓庭以為係鄭融
原來佢而家做秘書

原來佢而家做秘書
rubylovessss 發表於 2014-8-10 13:12

乜菜館都要請秘書架咩

原來佢而家做秘書
rubylovessss 發表於 2014-8-10 13:12

做乜唔影相嗄

你問佢而家做緊乜? 佢答你秘書嗎?

乜菜館都要請秘書架咩
jose 發表於 2014-8-10 13:22

佢之前有朋友間公司請佢

做乜唔影相嗄

你問佢而家做緊乜? 佢答你秘書嗎?
Our_Souvenir 發表於 2014-8-10 13:29

教會點會有人影相架?佢今日講見證嘛

教會點會有人影相架?
rubylovessss 發表於 2014-8-10 13:31

完左都可以走埋去問佢影嗄

Our_Souvenir 發表於 2014-8-10 13:31

我個陣仲要襟電腦,佢都要走了

Our_Souvenir 發表於 2014-8-10 13:31

人地影左
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

去睇美加演唱會時,見過偶像許志安,蘇永康,梁漢文,張衛健同太極

一個ARTIST 都冇見過
李范建 發表於 2014-5-25 21:41

住系香港應該成日見到噶wor

人地影左
rubylovessss 發表於 2014-8-10 20:34

前排冇人住既?

今晚電影首映比我見到沒女
阿銀 阿怡 琼姐 Toby

好想知周永恒真人係點嘎?
係咪好似十年前 青出於籃 咁J 死人...
當年我讀三年班 ...
KyleHo 發表於 2014-5-30 00:28
冇錯我係特登推上黎,唔知有冇人解答到?

見過蘇玉華買餅,幾好人
跟著前排係hmv ideal見到藍奕邦做訪問,(但對佢冇咩好感所以廢事say hi),佢影相時塊面貼著d柱個樣真係好姣

冇錯我係特登推上黎,唔知有冇人解答到?
HOTMAN 發表於 2014-9-15 22:03

係某新界區FB專頁有人討論過佢地兩公婆,無咩基本禮貌
整到人唔講sor,兩公婆趕lift人地開番門比佢地入唔講唔該

將軍澳Popcorn商場嘅麵屋一平安見過楊怡,唔肯合照~

古巨基,梁詠琪

有無人搭地鐵見到Fi?

有無人搭地鐵見到Fi?
rubylovessss 發表於 2014-10-9 20:00

郭富城就話姐 lol
Nick's Music Selection 2024 (Week 25)
1. 百萬大道 - 張天賦  2. 約齊靈魂在墳墓開生日派對 - 柳應廷  3. 雙兒 - 周國賢

郭富城就話姐 lol
Nicholas 發表於 2014-10-9 22:04
今日佢有搭地鐵,蘋果影到呀
任我行 失憶蝴蝶

郭富城就話姐 lol
Nicholas 發表於 2014-10-9 22:04

Fiona今日搭地鐵啊 佢instagram有post
佢班CM fans如果今日搭mtr咪撞到佢lor

其實啲藝人又要驚比人當面認出
又要po上ig講自己去搭地鐵是咩心態?
收左廣告費?