返回列表 發帖
如果係散fans 問大嬸買飛同信用卡一樣都係隨機
跟雙生兒fans club 買飛 位肯定會靚 ...
SA弟林 發表於 2015-9-3 20:42

其實好似FANS CLUB都唔係一定坐得好前
因為多數都係GROUP埋一個AREA
又要分活動活躍度之類…

其實好似FANS CLUB都唔係一定坐得好前
因為多數都係GROUP埋一個AREA
又要分活動活躍度之類… ...
俊仔 發表於 2015-9-3 23:04

好驚diesum拎哂d靚飛去安撫班大陸fans,搞到我下星期一白金卡都無靚位......
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

好驚diesum拎哂d靚飛去安撫班大陸fans,搞到我下星期一白金卡都無靚位...... ...
fifty1205 發表於 2015-9-3 23:09

我卡都冇,等公售,啲位應該仲wrost

我卡都冇,等公售,啲位應該仲wrost
zxcvb 發表於 2015-9-3 23:21

X2,都係乜卡都冇
家陣仲要搞鑊杰,公售分分鐘黑過蝦餃媽……

會唔會賣賣下 放番多d位出黎嫁...
X2,都係乜卡都冇
家陣仲要搞鑊杰,公售分分鐘黑過蝦餃媽……
966 發表於 2015-9-3 23:44

請問信用卡book飛過咗未?

請問信用卡book飛過咗未?
matthewchiu 發表於 2015-9-4 09:28

14號建行白金卡開始預訂15號建行其他卡開始預訂

回復 208# 俊仔

thank u晒!明白了

個人覺得優先訂飛未必靚位,如果放曬D靚位,公售到最後就難賣~

上次睇1314 第二場,優先訂680竟然去到13行,加埋字母即係去到差唔多20,比480前唔得幾多,真係想死

個人覺得優先訂飛未必靚位,如果放曬D靚位,公售到最後就難賣~

上次睇1314 第二場,優先訂680竟然去到13行 ...
steven891026 發表於 2015-9-6 23:09

訂飛未必係靚位,但公售都唔擔保靚位!
但訂飛起碼感覺保障啲,最Worst訂唔到仲可以選公售

個人觀感

優先係未必靚位,
但今次講緊係除夕期,
有飛重要過位置

我係呢張 有冇人知得唔得?
人大了珍惜今次不可有下次

我係呢張 有冇人知得唔得?
alexleung 發表於 2015-9-9 13:59

得呀...上次我都係用呢張訂祖兒克勤。

唔知銀行內部agent優先d位會唔會好衰
有無人知agent d位靚d定自己拎卡訂會靚d?

上次開concert仲有fans club粉
今次要自己煩買飛

唔知銀行內部agent優先d位會唔會好衰
有無人知agent d位靚d定自己拎卡訂會靚d?

上次開concert仲有fans cl ...
Rene 發表於 2015-9-9 22:51

銀行內部一定好過街客自己拎卡是常識吧

上次睇1314 第二場,優先訂680竟然去到13行 ...
steven891026 發表於 2015-9-6 23:09

的確係 其實好視乎主辦單位點安排
正常係主辦講好哂預幾多張飛比信用卡優先 幾多張飛比公司內部 幾多張飛比贊助商 ..
之後主辦先再分邊啲位係for邊啲人 有啲主辦真係衰到山頂最尾果行都可以for比優先 所以點都有靚同差
但如果驚自己公售買唔到 唯有要優先訂架啦

正常係主辦講好哂預幾多張飛比信用卡優先 幾多張飛比公司內部 幾多 ...
jsun 發表於 2015-9-10 21:47

優先然後比左最尾一行的<-ME

有冇人睇jxh concert都係用白金卡訂?電話易唔易打通?
肥婆馬上收皮

cct又可以訂飛了

cct又可以訂飛了
jun518 發表於 2015-9-13 23:32

又重組翻?

各位聽日記得準時打電話訂飛

都唔知睇倒數定尾場好
跟據以往經驗倒數場會唔會唱多幾首?

打左17分鐘,終於成功訂左31/12同1/1 680
肥婆馬上收皮

打左17分鐘,終於成功訂左31/12同1/1 680
fifty1205 發表於 2015-9-14 09:18

好似31號680已無哂 我叫FD個FD幫我訂 唔知佢訂唔訂到T_T

好似31號680已無哂 我叫FD個FD幫我訂 唔知佢訂唔訂到T_T
俊仔 發表於 2015-9-14 11:36

啱啱打電話去問左:31 full

1 680 480有

2 480有
肥婆馬上收皮

正常係主辦講好哂預幾多張飛比信用卡優先 幾多張飛比公司內部 幾多 ...
jsun 發表於 2015-9-10 21:47

我張敬軒Live In Passion優先 山頂最後一排廁所旁邊

1 680 480有

2 480有
fifty1205 發表於 2015-9-14 13:17

!_! 我仲未知我個FD 個FD買到未 …

BTW其實會唔會番番一部份比聽日的其他建行用戶買 ?

又重組翻?
數彩虹 發表於 2015-9-13 23:41

唔知啊,突然返出來話開始組織訂飛

1 680 480有

2 480有

31號咩票價都full左?

好慘,31號680訂唔到!!
31號480同1號680 睇2場

31號咩票價都full左?
zxcvb 發表於 2015-9-14 15:06

係呀
肥婆馬上收皮

1 680 480有

2 480有

終於問到個FD 個FD 成功買到2號場2張680 … 好感動T_T
280 三場都FULL 哂

其實都算賣得好? 定係預訂的QUOTA好少…

睇黎2號唔會係最後一場了 :-0

我買到2張 31號 $480
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

希望加3+4號再睇下朋友有冇飛
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

31 full
睇嚟真係有得加埋3號

終於問到個FD 個FD 成功買到2號場2張680 … 好感動T_T
280 三場都FULL 哂

其實都算賣得好? 定係預 ...
俊仔 發表於 2015-9-14 16:08

優先+內部佔好似大約7成飛,應該仲留左少少俾聽日普通卡預訂
半日已經full左3場7個價位,算賣得好架啦,應該仲可以加1-2場
肥婆馬上收皮

最新預售情況:
31/12 680 480 280 全full
1/1 680 280 full 480仲有
2/1 680 280 full 480仲有
肥婆馬上收皮

最新預售情況:
2/1 680 280 full 480仲有 ...
fifty1205 發表於 2015-9-14 16:48

即係預售Full咗 公開發售唔關事?

即係預售Full咗 公開發售唔關事?
Ald 發表於 2015-9-14 17:23

梗係唔關公售事啦~
預售咁多飛都咁快爆,到時公售應該更難搶
肥婆馬上收皮

【Twins演唱會 大陸方面票房情​​報】所有FANS團三場$680已售空,$480好像也售空了(FANS團均不負責$280,聽說CCT將會組織$480,詳情還是留意他們官博)。大陸建行優先信用卡12.31場以及1.2場三個價位全部售空,1.1場還有少量各個價位。

source: fans weibo
肥婆馬上收皮

睇嚟31號會炒得好貴

今日白金卡FULL代唔代表聽日普通卡都已經冇得訂?

啱啱打左去問,2/1又有返680,要買嘅快d去買啦
大陸方面依家好似已經3場全full
肥婆馬上收皮

不過分卡訂的話 通常都會分兩批飛
即係就算今日白金full哂 都會有一批for聽日普通卡

我張敬軒Live In Passion優先 山頂最後一排廁所旁邊
mgiks 發表於 2015-9-14 14:03

我果陣580第二行

梗係唔關公售事啦~
預售咁多飛都咁快爆,到時公售應該更難搶
fifty1205 發表於 2015-9-14 17:59

希望有幸公售買到張

最新預售情況:
2/1 680 280 full 480仲有 ...
fifty1205 發表於 2015-9-14 16:48

賣得Very good!

轉自非官方 TWINS LOL CONCERT FANS PAGE

【Twins演唱會票房情報】
//建行信用卡優先//
31/12 680 480 280 全FULL
1/1 680 280 FULL 480少量
2/1 680 480 280 全FULL
//FANS CLUB//
所有內地FANS團三場$680已售空,$480餘少量

真心算賣得唔錯
好似好過當年人人彈起
睇黎買左的2/1 號 唔會係尾場啦…
好想佢地加到場但係又好私心想自己睇個場係尾場XD
有冇人打過去問下 睇下而家其實信用卡有冇預番一部份比非白金卡 會員?

幾經幸苦終於買到4張31號 $680

12月31號嘅飛:
680 已爆
480 280 仲有
啱啱入到4張480

希望31/12 會留返啲霏響公售賣
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)