返回列表 發帖
巴西 VS 阿根廷 首發
巴西 - 1. Bruno (C) , 4. Wallace , 10. Sergio , 12. Luiz , 13. Maurício , 16. Lucas , 18. Lucarelli
阿根廷 - 6. Poglajen , 7. Conte , 11. Sole , 12. Lima , 14. Crer , 15. De Cecco (C) , 16. Santucci

7. Conte    阿根廷绝对主力受伤了

7. Conte    阿根廷绝对主力受伤了
youfuqi 發表於 2016-8-18 09:48
第二局首發出場

里約奥運會室內男子排球 8 進 4 淘汰賽 賽果
08.17 21:00 加拿大 0 : 3 俄羅斯   (15:25 20:25 18:25)
08.18 01:00 美國 3 : 0 波蘭     (25:23 25:22 25:20)
08.18 05:00 意大利 3 : 0 伊朗    (31:29 25:19 25:17)
08.18 09:15 巴西 3 : 1 阿根廷    (25:22 17:25 25:19 25:23)

里約奥運會室內女子排球 準決賽 比賽時間
08.19 00:00 美國 VS 塞爾維亞
08.19 09:15 荷蘭 VS 中國

真鍋下課了 過去八年拎到四銅一銀 (09 亞錦 10 WC 12 London 13 大冠軍杯 14 WGP) 算係咁
我們的總和

真鍋下課了 過去八年拎到四銅一銀 (09 亞錦 10 WC 12 London 13 大冠軍杯 14 WGP) 算係咁 ...
Wonders 發表於 2016-8-18 14:27
如果計埋亞錦仲有 11 13 都係銀
佢真係一個唔錯嘅教練 無奈隊員實力有限

里約奥運會室內女子排球 準決賽 bet365 賠率

美國 1.44 : 2.62 塞爾維亞  [3:0 - 3.50 | 3:1 - 3.50 | 3:2 - 4.50 | 0:3 - 10.00 | 1:3 - 7.50 | 2:3 - 6.50]
中國 1.40 : 2.75 荷蘭 [3:0 - 9.00 | 3:1 - 7.00 | 3:2 - 6.00 | 0:3 - 3.75 | 1:3 - 3.75 | 2:3 - 4.50]

里約周期對戰紀錄

美國 4 - 2 塞爾維亞
2013 大獎賽 - 美國 3 : 2 塞爾維亞
2013 大獎賽 - 美國 1 : 3 塞爾維亞
2014 世錦賽 - 美國 3 : 0 塞爾維亞
2015 大獎賽 - 美國 3 : 2 塞爾維亞
2015 世界盃 - 美國 2 : 3 塞爾維亞
2016 奧運會 - 美國 3 : 1 塞爾維亞

中國 2 - 2 荷蘭
2013 大獎賽 - 中國 3 : 1 荷蘭
2016 大獎賽 - 中國 3 : 0 荷蘭
2016 大獎賽 - 中國 2 : 3 荷蘭
2016 奧運會 - 中國 2 : 3 荷蘭

估埋賽果 - 美國 2 : 3 塞爾維亞 | 中國 3 : 2 荷蘭

如果計埋亞錦仲有 11 13 都係銀
佢真係一個唔錯嘅教練 無奈隊員實力有限  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-18 20:28

唔知佢之後會唔會帶日本球會打聯賽呢
我們的總和

一間兩場半決賽, 會係速勝定要 5 局呢, 美塞就無咩好講, 過程應該會好激烈, 都會互相比壓力對手, 而中荷方面, 聽聞未打中巴之前, Guidetti 已經準備緊對巴西嘅一 D 資料 當然之後要轉曬 D 資料啦 對於中國隊黎講, 信心同狀態經過上場相信會有所回升, 雖然係咁, 佢地都仍然要做好打 5 局嘅準備, 因為一日未比都唔知對手當日嘅發揮係點樣 ! 繼續努力 !

今晚兩場嘅比賽 TBB 都會播
美國 VS 塞爾維亞 00:00 會喺 85 台 live
中國 VS 荷蘭 09:15 會喺 81 台 live

美國 VS 塞爾維亞 首發
美國 - 1. Glass , 2. Banwarth , 5. Adams , 10. Larson , 12. Murphy , 15. Hill , 16. Akinradewo
塞爾維亞 - 6. Malesevic , 9. Mihajlovic , 10. Ognjenovic (C) , 15. Stevanovic , 16. Rasic , 17. Popovic , 19. Boskovic

19. Boskovic 不停拎分。美國慘啦

塞爾維亞局尾比美國 mark 到實一實
Akin 淨係攔 Miha 都好似有 3,4 分

黎到四強真係唔同d,球員好快就入狀態,好精彩,好好睇

阿金唔好有事

阿金唔好有事
PY79 發表於 2016-8-19 00:28
換走阿金喎 點解嘅

換走阿金喎 點解嘅
chanchan0909 發表於 2016-8-19 00:35

啱啱局尾好似攔網跌一跌:(

Glass頭先果球想點

美國無啦。。

啱啱局尾好似攔網跌一跌:(

Glass頭先果球想點
PY79 發表於 2016-8-19 00:38
中段兩隊都打得有 D 唔清楚 SRB 比較快調整好

美國第二局亂曬

美國第二局亂曬
stephybest 發表於 2016-8-19 00:47
set 2 完全唔知做咩事 ...

中段兩隊都打得有 D 唔清楚  SRB 比較快調整好
chanchan0909 發表於 2016-8-19 00:46

個勢去左srb到 要快d調整番 唔好又重演倫奧

srb 好硬淨
燈燈夠唔夠頂架

冇咗金金差好遠
我們的總和

個勢去左srb到 要快d調整番 唔好又重演倫奧
PY79 發表於 2016-8-19 00:55
set 3 頭 5 分 Miha 獨得 4 分

USA 撐住呀,唔好重演4年前咁,
USA既一傳好似差唔多奔潰了

無啦。8:1啦。

chanchan0909 發表於 2016-8-19 00:57

7:1
我們的總和

第三局塞爾維亞都lead住美國發生咩事

chanchan0909 發表於 2016-8-19 00:57

換左人都唔掂

7:1
Wonders 發表於 2016-8-19 00:59
苦瓜好有殺氣

嘩又突然醒返 @@

苦瓜好有殺氣
chanchan0909 發表於 2016-8-19 01:00

佢真係好鍾意整二次球
我們的總和

現場無啦啦唱歌係支持邊隊

Miha 又出現騎呢發球

現場無啦啦唱歌係支持邊隊
chanchan0909 發表於 2016-8-19 01:03

村姑 佢地Hur美帝
我們的總和

鬥落網

開波玩死自己

開波玩死自己
stephybest 發表於 2016-8-19 01:07

好慘。。

宋夠開波禮未

村姑 佢地Hur美帝
Wonders 發表於 2016-8-19 01:05
聽日分分鐘又 hur 中國

鬥落網
kwanie 發表於 2016-8-19 01:07
好悶

聽日分分鐘又 hur 中國
chanchan0909 發表於 2016-8-19 01:10

打贏巴西 一定Hur
我們的總和

個波飛埋去裁判度

好多分係error 送既呢場咩事

SRB 除左開局打得好 跟住都係同 USA 一樣唔穩陣

塞爾維亞快啲贏埋呢局啦

不如我地回個帶先丫好無
4強美國食硬塞爾維亞啦!中荷大戰就勢均力敵...
酷愛903 發表於 17/8/2016 15:12

塞爾維亞快啲贏埋呢局啦
stephybest 發表於 2016-8-19 01:18

贏埋

不如我地回個帶先丫好無
kwanie 發表於 2016-8-19 01:18
未完 唔好回住

未完 唔好回住
chanchan0909 發表於 19/8/2016 01:19
[暗中燈緊幫幫手ok]