返回列表 發帖
THATS WHY I HATE ANDROID!!!!!

屮SiU霖屮 發表於 2016-7-27 20:30

果粉用android
我們的總和

屮SiU霖屮 發表於 2016-7-27 20:30

你唔係用iPhone咩?
叛徒
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你唔係用iPhone咩?
叛徒
matthew1990 發表於 2016-7-27 20:43
果粉用android
Wonders 發表於 2016-7-27 20:41

部IPHONE壞佐要拎去整
仲要話未必整得到 建議我成部機換9佐去
換機 傻的嗎? 隔多兩三個月我都出新機啦 仲曬3000幾蚊換機?
之後仲要同我講話 就算整唔到都要收200幾蚊檢查費
FINE! 200幾蚊你老_我比得起

好啦好啦 比曬錢簽曬野 你老_先同我講話唔借部新機比我用??
WTF???? 咁我依幾日點呀? 冇機用??????
出POKEMONGO先泥壞機已經ON_
你仲要唔借部機比我????? 對依間咁既PK維修公司真係0好感
早知去搵班天才男精靈算_數

最後咪問人借部G4泥用
用落先發覺ANDROID機真係好春難用
今日全日都極度之"興"
ROARRRRRRRRR

部IPHONE壞佐要拎去整
仲要話未必整得到 建議我成部機換9佐去
換機 傻的嗎? 隔多兩三個月我都出新機啦  ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-27 20:56

大型維修站唔係都有得俾借iPhone 用既咩?

我屋企人都用三叔機
我剩係剩用黎上網同影相
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

維修站唔係有得借iPhone 既咩?
matthew1990 發表於 2016-7-27 21:22

D_U 咪臭係
之前係又一間APPLE 整過幾次都有得借
今次壞得急又趕住換機 咪搵個D維修站
之後就同我講話咩過佐保養 同埋唔知咩講一大輪野唔肯借
我真係^%$%$R^%$ZF$

D_U 咪臭係
之前係又一間APPLE 整過幾次都有得借
今次壞得急又趕住換機 咪搵個D維修站
之後就同我講 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-27 21:24

你俾錢都唔借俾你咩?
咁慘

你俾錢都唔借俾你咩?
咁慘
matthew1990 發表於 2016-7-27 21:29

D_U 係咯~_~已經唔係個D唔比錢就走去換機個D人泥嫁啦
成件事堅ON_

難忘你 好聽過若無其事沒韻味
你真人 其實陌生得可以記不起
毋忘你 精彩過別來無恙如遊h
我本人 明白什麼都總有限期
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

唔通蔡一智就等於錯成世?
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

好想買依本野

一個小子 發表於 2016-7-28 19:14

淨係中中間果樣
係咪代表我有少少唔後生?

好想買依本野
harryharry 發表於 2016-7-28 21:21

咩黎?   有CD-ROM既書?
Happy and Blessed.

其實shiga條fsns片點解咁假

B 面第一首 / 崇拜

痴線

淨係中中間果樣
係咪代表我有少少唔後生?

咩黎?   有CD-ROM既書?
jose 發表於 2016-7-28 21:29

可以用黎記錄自己聽咩歌嘅筆記簿
佢有曬temple,好似填表咁填番summary

好掛住祖祖

可以用黎記錄自己聽咩歌嘅筆記簿
佢有曬temple,好似填表咁填番summary
harryharry 發表於 2016-7-28 21:45

你個頭像好礙眼

[yin毛]
可能燈燈爆晒自己d秘密出黎扮係賭注
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

本帖隱藏的內容需要積分高於 250 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2016-7-29 15:54

nicholashin 發表於 2016-7-29 15:54

harryharry 發表於 2016-7-29 16:47

H會員隻小甲呢

#一人有一個夢想

敘利亞難民為避戰火逃往歐洲,除了是找新生活,還可能是追逐夢想。一名成功去到德國柏林的年青難民,志願在他鄉成真,就是做個AV男優。

19歲的敘利亞青年蘇利文(Antonio Suleiman),志願是做個成功的小電影男優,但無奈生在伊斯蘭封閉社會,只好在劇院工作。4年前,他和家人逃往德國尋求庇護,成功逃出IS魔掌到柏林定居,之後他決定投身從小夢想的男優行業,以身體回報德國社會。

蘇利文已講得一口流利德文,更做著喜歡的事情,但不被信奉伊斯蘭教的家人接受,還收到不少網友的恐嚇短訊,但他稱不會後悔,「我很享受德國的自由,這裡可以做任何以前不能做的事情。但我沒有做壞事,大家應該關注的是在法國進行炸彈攻擊和殺人的人。」

蘇利文還執導了一部以中東做主顯的小電影「阿拉伯之王」,揭露敘利亞女性的慘況,希望外界關注家鄉的困境。

https://hk.news.yahoo.com/%E9%9B%A3%E6%B0%91%E5%BF%97%E9%A1%98%E5%81%9A%E7%94%B7%E5%84%AA-%E9%81%BFis%E9%80%83%E5%BE%B7%E5%9C%8B%E5%AE%8C%E5%A4%A2-080000982.html

http://www.am730.com.hk/article-304431

今次Gin Lee投入了很多個人想法在新碟內,原因是她有感已來港一段日子,有很多人卻仍然不知她是一個怎樣的人,「有人會覺得我很神秘,可能我本身比較低調,很少講自己的事。但後來發現,其實生活跟音樂是息息相關的,音樂的靈感很多時都是來自生活,所以想藉著新碟,訴說我各方面的態度,每首歌都由我出發,令大家聽歌之餘,可以更加了解我多一點。」

Gin Lee自言很喜歡唱live,所以唱歌的最大目標,就是希望可以不停開concert
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

#一人有一個夢想

敘利亞難民為避戰火逃往歐洲,除了是找新生活,還可能是追逐夢想。一名成功去到德國柏林 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-29 17:25

#一人有一個夢想

敘利亞難民為避戰火逃往歐洲,除了是找新生活,還可能是追逐夢想。一名成功去到德國柏林 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-29 17:25

屮SiU霖屮 有咩夢想???

今次Gin Lee投入了很多個人想法在新碟內,原因是她有感已來港一段日子,有很多人卻仍然不知她是一個怎樣 ...
John 發表於 2016-7-29 19:07

扮棋咪可以去紅磡大酒店

回復 2797# 屮SiU霖屮

#兩人做     

一千個假想結局 怎可預告
願逃入夢境 錯或會變好
醒了是新的清早
一千個假想結局 不可預告
但長夜漸深 要睡卻太早 心跳像一把尖刀

係咪唔會有人睇超能老豆?
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

願逃入夢境 錯或會變好
醒了是新的清早
但長夜漸深 要 ...
John 發表於 2016-7-29 22:10

愛霏
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

願逃入夢境 錯或會變好
醒了是新的清早
但長夜漸深 要 ...

好掛著霏姐
我們的總和

願逃入夢境 錯或會變好
醒了是新的清早
但長夜漸深 要 ...

霏霏個樣真係百看不厭

霏霏個樣真係百看不厭
bagfgfcde 發表於 2016-7-29 23:43

有事業線

有事業線
John 發表於 30/7/2016 00:23
U TOO

U TOO
kwanie 發表於 2016-7-30 00:24

到而家都係得生命頭腦同分叉的感情線

願逃入夢境 錯或會變好
醒了是新的清早
但長夜漸深 要 ...

霏霏側面真係好靚,有啲似aga

臨考試先黎病 -_-||
點溫書啫

點溫書啫
harryharry 發表於 2016-7-30 19:33
祝你唔洗溫書都有好成績同好身體

點溫書啫
harryharry 發表於 2016-7-30 19:33

渣ga
Happy and Blessed.

渣ga
jose 發表於 30/7/2016 20:02
咁我唔食得辣a ma

唔 准 病 呀 diu
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

兩個cm 會員同時病
我覺得呢個人相當有嫌疑 (夾菜)

祝你唔洗溫書都有好成績同好身體
nicholashin 發表於 2016-7-30 19:36

如果兩科History科可以唔溫書都高分就好

計分員係咪又有意外

我是咪好老學校

我是咪好老學校
John 發表於 2016-7-31 01:26

邊方面?

我是咪好老學校
John 發表於 2016-7-31 01:26

的確係 咁鐘意搵舊新聞睇^^

的確係 咁鐘意搵舊新聞睇^^
harryharry 發表於 2016-7-31 02:59

又鍾意千嬋^^