返回列表 發帖
你up乜
hinz 發表於 2016-3-15 14:06
我想釐清我講既野姐
唔明就算

係手機打字成日打到亂曬

突然間好想ne好不容易遇見愛
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

我想釐清我講既野姐
唔明就算

係手機打字成日打到亂曬  ...
nicholashin 發表於 2016-3-15 14:14

唔好打咁多
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

唔好打咁多
hinz 發表於 2016-3-15 14:18
我打少D字

我打少D字
nicholashin 發表於 2016-3-15 14:19

其他呢
02 著地 - 鄧麗欣

其他呢
hinz 發表於 2016-3-15 14:21
出post打得多字會亂 咪打少D字囉 仲可以點?
你想教我?

出post打得多字會亂 咪打少D字囉 仲可以點?
你想教我?
nicholashin 發表於 2016-3-15 14:22

都係咁打嫁姐 有其他方法?
02 著地 - 鄧麗欣

都係咁打嫁姐 有其他方法?
hinz 發表於 2016-3-15 14:23
其他呢
hinz 發表於 2016-3-15 14:21
你自己答翻自己既

你自己答翻自己既
nicholashin 發表於 2016-3-15 14:25

Bye
02 著地 - 鄧麗欣

佢降左兩個半度  

交俾我既親戚 _ _ 吧

**** 本內容被作者隱藏 **** ...
matthew1990 發表於 2016-3-15 13:20

吧份part time咁有趣o既

Bye
hinz 發表於 2016-2-15 01:49
Bye
hinz 發表於 2016-3-15 14:26
原來你回帶一個月前既post

突然間好想ne好不容易遇見愛
RVHOCPC 發表於 2016-3-15 14:14

隻歌真係好正。。。
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

原來你回帶一個月前既post
nicholashin 發表於 2016-3-15 14:30

係喎
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

係喎
John 發表於 2016-3-15 14:42
要唔要我回帶多D

係喎
John 發表於 2016-3-15 14:42

係喎
02 著地 - 鄧麗欣

係喎
hinz 發表於 2016-3-15 14:43

你好想比我罰?

你好想比我罰?
John 發表於 2016-3-15 14:45
希望你唔好成全佢

你好想比我罰?

唔好呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
02 著地 - 鄧麗欣

全部都好鍾意
John 發表於 2016-3-15 13:10

一唔一齊自plug ahh
我們的總和

你好想比我罰?

你想點罰g hin?

唔好呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
hinz 發表於 2016-3-15 14:46

點解呀@@

我突然知道點解 圓 咁洗我腦

seeseetv 發表於 2016-3-15 15:12

點解
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

點解
616.1314 發表於 2016-3-15 15:14

因為啲字好密密麻麻

點解呀@@
John 發表於 2016-3-15 15:11

欲拒還迎識唔識hehe
02 著地 - 鄧麗欣

seeseetv 發表於 2016-3-15 15:12

好好聽,但個chorus唔受控喺個腦loop, 好煩

原來 neopets 已經轉翻夏令時
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

你想點罰g hin?
kayzzz 發表於 2016-3-15 15:07

有冇建議?

有冇建議?
John 發表於 2016-3-15 15:24

逼佢聽一萬次 我好得閒

john b跳煞科舞夾住g hin

逼佢聽一萬次 我好得閒,john b跳煞科舞夾住g hin
kayzzz 發表於 2016-3-15 15:27

pun
02 著地 - 鄧麗欣

pun
hinz 發表於 2016-3-15 15:27

真係好噴

真係好噴
John 發表於 2016-3-15 15:48

你快d pun我 快d
02 著地 - 鄧麗欣

pun
hinz 發表於 2016-3-15 15:27

邊夠你頭像咁pun

你快d pun我 快d
hinz 發表於 2016-3-15 15:49

。。。。。。
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

邊夠你頭像咁pun
艾石仔 發表於 2016-3-15 15:52

靚。
02 著地 - 鄧麗欣

。。。。。。
matthew1990 發表於 2016-3-15 15:56

呃得有點過份哦
02 著地 - 鄧麗欣

呃得有點過份哦
hinz 發表於 2016-3-15 15:59

你好Yum 。。。。
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你快d pun我 快d
hinz 發表於 2016-3-15 15:49

pun左會點

pun左會點
John 發表於 2016-3-15 16:02

開心。。。。。
02 著地 - 鄧麗欣

開心。。。。。
hinz 發表於 2016-3-15 16:03

有人好樂意cum你
@兔兔

八個midterm考完第五個

睇黎 Yum Hinz 好想入三甲

睇黎 Yum Hinz 好想入三甲
matthew1990 發表於 2016-3-15 16:12

定係佢好想比三個人入_

吧份part time咁有趣o既
KITSTON 發表於 2016-3-15 14:29

係嘎
去Studio 錄音感覺好professional 的說
(希望多啲卡通片配樂搵我唱 )

定係佢好想比三個人入_
艾石仔 發表於 2016-3-15 16:14

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

定係佢好想比三個人入_
艾石仔 發表於 2016-3-15 16:14

咪叫入_

咪叫入_
John 發表於 2016-3-15 16:21

食tea食左奶醬多 好開心

matthew1990 發表於 2016-3-15 16:23

我諗起有個GIF係架火車係咁撞去個LONE到
撞到爆哂既GIF

我諗起有個GIF係架火車係咁撞去個LONE到
撞到爆哂既GIF
艾石仔 發表於 2016-3-15 16:29

本帖隱藏的內容需要積分高於 1700 才可瀏覽