返回列表 發帖
簽名被屏蔽

今天港鐵罷工,大家點去紅館?
你老闆 發表於 2019-8-5 11:46

蛋記可能出動私人飛機,驗票上機,直達紅館

簽名被屏蔽

只接載內地觀眾?
你老闆 發表於 2019-8-5 12:17

甘大陸人就連15蚊簽注費都省埋

即日門票任買唔嫐

今天港鐵罷工,大家點去紅館?
你老闆 發表於 2019-8-5 11:46

美祖今次真係當黑,第一場就……

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

而家港鐵通返, 但我估放工時間又會..
希望唔會太多空位

就算有張學友都末必散到飛, 有飛的都諗緊今晚點去點返

美祖今次真係當黑,第一場就……
阿mark 發表於 2019-8-5 12:34

Sammi冇事佢有事
唔通真係天收英皇?
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

我諗就算入場得5成,祖祖都會120分落力。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Sammi冇事佢有事
唔通真係天收英皇?
janice001 發表於 2019-8-5 14:59

sammi真係好彩, 個陣白衣人單野之後第2日休息無場

之前6月側田個show完全被無視

sammi真係好彩, 個陣白衣人單野之後第2日休息無場

之前6月側田個show完全被無視 ...
hohoho 發表於 2019-8-5 15:05

側田個又唔係大show,得個兩三場,冇人care吖

我諗就算入場得5成,祖祖都會120分落力。
風見志郎 發表於 2019-8-5 15:00

有唔少大6人有飛都去唔到,有d係炒膿咗,580賤賣350一張都冇人買,仲有個別因為航班取消黎唔到,仲有d學生哥學生妹,屋企人唔俾佢地去

簽名被屏蔽

已經到香港~無論如何,今晚祖粉一定要俾美祖最大歡呼聲!!!
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

倒數四個鐘
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

已經到香港~無論如何,今晚祖粉一定要俾美祖最大歡呼聲!!!
TT进化论 發表於 2019-8-5 16:00

Agree...Joey add oil

今晚嘉賓學友,會唔會票價暴漲?

今晚嘉賓學友,會唔會票價暴漲?
乐坛风云 發表於 2019-8-5 16:28

Confirmed?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

美祖拜神未啊,紅館門口安全嗎

美祖拜神未啊,紅館門口安全嗎
阿mark 發表於 2019-8-5 16:30

紅館附近真係一D事都無
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

改期?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

改期?
風見志郎 發表於 2019-8-5 17:11

假架,個垃圾樓主放流料

假架,個放流料
Ki 發表於 2019-8-5 17:12

講到似層層咁

講到似層層咁
風見志郎 發表於 2019-8-5 17:13

得佢一條友講,仲要無圖無成,點樣似層層?
經歷咗兩個幾月都唔Fact Check咗先,渣咗啲喎

得佢一條友講,仲要無圖無成,點樣似層層?
經歷咗兩個幾月都唔Fact Check咗先,渣咗啲喎 ...
Ki 發表於 2019-8-5 17:15

今次真係英皇最擔心嘅一次,真係pretty crazy

帶位員未收到風話取消
英皇員工表示都未有更改嘅通知
Fact checked 1719

唔會取消啦
準備賣嘢啦IG見到

簽名被屏蔽

容祖兒紅館騷頭場今晚如期舉行

修訂《逃犯條例》風波愈鬧愈烈,網民今日發起不合作運動令交通癱瘓,而樂壇天后容祖兒共18場的「PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR」演唱會今晚假紅館舉行頭場,考慮各種因素後,主辦單位發言人英皇高層霍汶希表示:「今晚容祖兒 Pretty Crazy 演唱會直至現時為止都是如期舉行。」

而大約4時多,紅館場外已聚集半百名Fans撐遮等候。其後祖兒好友兼導演彭秀慧驅車到達紅館。問到祖兒演唱會可否取消?彭秀慧沒有回答,跟工作人員直入後台。

主辦單位發言人英皇高層霍汶希表示:「今晚容祖兒 Pretty Crazy 演唱會直至現時為止都是如期舉行。」

而大約4時多,紅館場外已聚集半百名Fans撐遮等候。其後祖兒好友兼導演彭秀慧驅車到達紅館。問到祖兒演唱會可否取消?彭秀慧沒有回答,跟工作人員直入後台。
Link

劇透
隔離X登見到話
有韓國dancers,俄羅斯雜技團,24首歌

唔好意思想問有無人到左現場,城網有無開?
我飛都未攞

唔好意思想問有無人到左現場,城網有無開?
我飛都未攞
cycsem 發表於 2019-8-5 17:43

我頭先都去左攞飛
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

我頭先都去左攞飛
Juicy_Lemon 發表於 2019-8-5 17:44

唔該

不過成功開到都無乜心情睇喇,睇緊電視直播

隔離X登見到話
有韓國dancers,俄羅斯雜技團,24首歌
JayantL 發表於 2019-8-5 17:30

Diu 唔好好似上次Sammi頭場咁劇透啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唔好劇透
stephybest 發表於 2019-8-5 17:42

Diu 唔好好似上次Sammi頭場咁劇透啦
fifty1205 發表於 2019-8-5 17:52

Sor 唔記得反白

好想睇劇透
因為我24號先睇 忍唔到

去唔到嘅可以退。咁嘅安排幾好,不過可以早少少公佈

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

去唔到枉為祖粉
你老闆 發表於 2019-8-5 18:00

除咗航班delay,唔係嘅話 一般都會去嘅 港鐵都恢復咗服務啦

簽名被屏蔽

本來有一班黃牛,今晚嘅飛係已經準備爛係手中當廢紙,家下居然話可以退款,真係掂,黃牛又可以得逞

簽名被屏蔽

黃牛又冇得賤賣了

今晚有 這麼近那麼遠?
learn from the past

今晚會唔會好小人入場睇?
紅隧果邊都有事