返回列表 發帖
話說,"tgif"仲要等幾耐先有得聽???

希望31/12 會留返啲霏響公售賣
dongbb2332 發表於 2015-9-15 10:51

公售究竟幾時?

我其實我也知道幾時公開發售

信用卡預售最新情況:
12月31日,3個價位全滿

職員話今次訂飛好踴躍下

信用卡預售最新情況:
12月31日,3個價位全滿

職員話今次訂飛好踴躍下
966 發表於 2015-9-15 13:44

吓?我啱啱打左去問,31仲有$480
1/1同2/1仲有$480 $280
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

吓?我啱啱打左去問,31仲有$480
1/1同2/1仲有$480 $280
fifty1205 發表於 2015-9-15 15:51
我係1點幾個陣問,佢係咁答嘅
其他日子冇問,淨問31號

全線建行信用卡預售最新情況:Day 1 (9:00am-5:30pm)
31/12:3個價位全Full
1/1、2/1:680 full 480有 280少量
肥婆馬上收皮

EEG宜家又話只接受雙生兒同盟、CCT同桐卓會的訂票信息。
係其他組織訂咗飛的fans或者之前大嬸講嘅10人散粉團又開始新一輪罵戰
一早以為坐定笠六買到31號680宜家都唔知有冇飛.
今鍋EEG真係玩死D fans

其實如果搭臺速度夠快,1230都可以加黎做頭場,咁樣1230頭場,1231倒數,11元旦,12假尾場,13真尾場,到時每場氣氛肯定都好好。不過好似5場對孖妹體能來講都已經係大挑戰,希望練多D Live 啦。

係其他組織訂咗飛的fans或者之前大嬸講嘅10人散粉 ...
WIL-HIN 發表於 2015-9-15 18:31

我都覺亂哂龍- -⋯ 之前見到話十人一團都覺得有問題可能EEG都無諗過反應甘好 ?

即係依家同大嬸訂都未必有飛?

其實今次又真係比我想象中去飛快既
雖然都預31難搶

即係依家同大嬸訂都未必有飛?

其實今次又真係比我想象中去飛快既
雖然都預31難搶 ...
tungbilly 發表於 2015-9-15 23:10

好似已經冇大嬸嘅事....個通告話要買飛
一係去自己去URBTIX或者建行信用卡
一係就去個三個指定fans clubs報名
所以去其他組織咗訂票同已經組團打算同大嬸買飛嘅咪癲咗lor

好似已經冇大嬸嘅事....個通告話要買飛
一係去自己去URBTIX或者建行信用卡
一係就去個三個指定fans clubs ...
WIL-HIN 發表於 2015-9-15 23:40

咁好難怪大家癲...
大嬸搞既感覺上都offical,
但最後先話無的話比我都嘈= =

我其實我也知道幾時公開發售
kk12120 發表於 2015-9-15 12:37

等到頸長

今日又放返d飛,3場480 280都有
肥婆馬上收皮

今日又放返d飛,3場480 280都有
fifty1205 發表於 2015-9-16 13:04

放返係因有部分卡過唔到數

係其他組織訂咗飛的fans或者之前大嬸講嘅10人散粉 ...
WIL-HIN 發表於 2015-9-15 18:31

本來有D人睇完呢場演唱會就心死的啦..點知蛋記提前踩死佢哋的願望

放返係因有部分卡過唔到數
966 發表於 2015-9-16 15:28

唔關事 個個主辦都會咁做

有冇人知一般公司內部認購幾時先會拎得飛:-0

俊仔 發表於 2015-9-18 09:10

同信用咭優先差唔多都係開騷前2星期左右

俊仔 發表於 2015-9-18 09:10

我記得我同事買黃子華係佢睇show前幾日先有
但公司內部印象係無咁快出飛好似

我記得我同事買黃子華係佢睇show前幾日先有
但公司內部印象係無咁快出飛好似 ...
tungbilly 發表於 2015-9-18 11:19

啲內部永遠最晏最遲先知有冇飛,咩位

啲內部永遠最晏最遲先知有冇飛,咩位
zxcvb 發表於 2015-9-18 22:20

試過抆水到開騷前2粒鐘至有飛

應該最少3+3掛~ 入場都是集體回憶

最後一日優先訂票
得返1月1同1月2 $480 $280,其他全部full哂唔會再有
肥婆馬上收皮

的士陳同Sa終於散咗,預計演唱會唔會俾佢D腦殘粉無故咁黑啦。

的士陳同Sa終於散咗,預計演唱會唔會俾佢D腦殘粉無故咁黑啦。
FIVE 發表於 2015-9-20 12:03

唱多謝失戀 好sad:(

試過抆水到開騷前2粒鐘至有飛
966 發表於 2015-9-18 23:19

:-0 好驚 我搵幫我留飛的人 話應該無問題⋯⋯ 但係因為某D原因唔可以成日煩佢留唔留到
好擔心X_X

:-0 好驚 我搵幫我留飛的人 話應該無問題⋯⋯ 但係因為某D原因唔可以成日煩佢留唔留到
好擔心X_X ...
俊仔 發表於 2015-9-20 23:07
所以真係好冇保障,一旦對方落咗格就一殼眼淚

今日收到SMS,除夕倒數場訂飛正式確認!
而家等寄飛嚟就得啦!

其實好想知08年O個首COLOUR係咪唔會再出現
個陣覺得首歌好好聽
唔知幾時會再出新歌呢
最想佢地唱尋找莫札特
但應該被遺忘了

好擔心X_X ...
俊仔 發表於 2015-9-20 23:07

我都試過
人哋初頭仲問幾次係咪真係去,開場前幾日無哂聲氣,一句都無交代過。
最後都係買野佬牛,個位仲好過佢

我都試過
人哋初頭仲問幾次係咪真係去,開場前幾日無哂聲氣,一句都無交代過。
最後都係買野佬 ...
DinG² 發表於 2015-9-21 10:27

:-0 信用卡只買左1月2號
叫人買內部飛買31號…
早知掉番轉:$

阿Sa早前話等公售情況再決定加唔加場
肥婆馬上收皮

小道消息

31號 晚上9:35開場 因為要跨年倒數
1-2號 8點15開場

因為紅館檔期緊張 未必會加場
nonkul

小道消息

1-2號 8點15開場

因為紅館檔期緊張 未必會加場 ...
SA弟林 發表於 2015-9-23 02:13

唔加場就真係唔知… 可能睇下公售D 飛去得快唔快先

FROM 建行 預訂WEBSITE

日期:2015年12月31日

時間:晚上9:30

地點:紅磡香港體育館

日期:2016年1月1日至1月2日

時間:晚上8:15

地點:紅磡香港體育館

好大機會會唱好多sidecut....

小道消息

1-2號 8點15開場

因為紅館檔期緊張 未必會加場 ...
SA弟林 發表於 2015-9-23 02:13

之後應該到張惠妹?

p74d47 發表於 2015-9-23 22:33

點解係bad boy既lol

舞台設計要花心思係其一,
其二係希望terry唔好再hea編d歌喇= =
首首都編到鬼死咁慢好無癮囉

但我覺得應該會加到1場既應該

sidecut正啊!!其實唱黎唱去個D都悶了,唱D遺株都唔錯啊!
希望個舞台真係花D心思啦,人人彈起個個真係唔想講野.....
BTW,今晚睇到阿嬌上內地一個so called唱歌節目,唱莫斯科沒有眼淚,唱得唔錯!

之後應該到張惠妹?
gooloo 發表於 2015-9-23 22:53

應該唔係, 阿妹1月9號開新加坡站

應該唔係, 阿妹1月9號開新加坡站
阻住 發表於 2015-9-23 23:58

香港站一直都唔講幾時  東京新加坡都出哂時間表反OT:  話就話唔賣集體回憶 入到去咪又係唱番嗰堆歌

希望聽到我決定走了, 高溫瑜珈, 那天很愛笑...
人大了珍惜今次不可有下次

唔會覺得唔唱HIT歌… 我諗SA意思只係講笑唔好講到佢地好老 要用到回憶 …

幾時賣飛?

感覺我決定走了,那天很愛笑出現嘅機會唔細

幾時賣飛?
l00540 發表於 2015-9-24 09:54

大約10月中
肥婆馬上收皮

回復 297# fifty1205

2015年10月初

小OT 一下
TGIF 有無人聽左? 幾有FEEL 但係過場位好怪⋯

小OT 一下
TGIF 有無人聽左? 幾有FEEL 但係過場位好怪⋯
俊仔 發表於 2015-9-26 14:33

邊到有得聽?

oncc Sa:唱咗Concert裏面會唱嘅5首歌,都係唱Live嘅

yeah,今次有一時無兩
肥婆馬上收皮