返回列表 發帖
點解仲會有已被除名嘅abella份
ed8671ed 發表於 2016-4-16 16:27

雖然佢已經離開左
但係佢既靈魂一直留係CM

作為近日成為大熱話題嘅良心超市附近嘅居民
當琴日終於知道業主係想用原舖嚟開餐廳嘅時候
無名火起咗一起…
如果佢就噉講開餐廳嘅話…
唔知道嘅人會覺得開餐廳好普通啫…
但係…同呢間超市同一個商場…
有一間屹立咗喺度十幾廿年嘅茶餐廳
喺過年前唔知點解突然之間拉咗閘之後就冇再開過…
舖頭直至今日仍然凋空…
你同我講你要開餐廳?
------------
2016.04.16: 野仔 - 香港大廈

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

穿花蝴蝶
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

天平先生

你總學不會放手

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2016-4-16 19:13

鍾無艷正到
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

紫昕身邊 不只一個我
我活著 紫昕我愛

Thank You Wyman!

最真心一對
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

又一套霏常相似嘅mv

林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

到今日已經三年了.好唏噓...

懷念她

天平先生
Happy and Blessed.

到今日已經三年了.好唏噓...

懷念她
jun518 發表於 2016-4-17 12:23

話咁快三年...

一樣不一樣 / 消化不良 / 諸神混亂 / 天下大亂

2013年4月17日…補考中化聆聽嘅嗰一日…
2015年4月17日…因為要做功課外出做一個同陌生人做嘅訪問…
2016年4月17日…
望翻轉頭…呢日好似好多嘢發生過…
嗨…那邊的你…好嗎?
2016.04.17: 陳僖儀 - 後備

20130417 三年前嘅今日當睇到新聞嘅時候真的好震驚

當不斷聽佢嘅歌眼淚不停流下來 三年了 巳經開始慢慢接受你的離去

悲傷再沒有 希望你在那邊仍快樂 你的聲音永遠都不會忘記

天平先生

beautiful love

最真心一對
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

能說不的秘密(AGA) /

好想唱K瘋狂唱呢首

能說不的秘密(AGA) /

好想唱K瘋狂唱呢首
seeseetv 發表於 2016-4-17 18:55

You can't break my mind 'cause I'm unusual
You can't break my mind 'cause I'm unusual

我們的總和

安守本份

我本人 沒有一生一世嗎
nicknicknick 發表於 2016-4-17 19:21

愛的人 明白什麼都總有限期

projectile x blank space (Tanya Chua)

打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗

我們的總和

往幸福的天涯飛奔
請忘了我還一個人

百年好合(愛情來的時候2主題曲)....?

回復 3244# Wonders

好洗腦
利申:唔係鏡粉

狂loop由第二段chorus開始既山林道

謝安琪唱廣東歌好正呀!!

有夢要想(Live) (胡定欣/田蕊妮)

不如
不如不愛
不如不見
人來人往
葡萄成熟時
脂肪葡萄

STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARS!!!

Stars, they make me wonder where you are
Stars, up on heaven's boulevard
And if I know you at all, I know you've gone too far
So I can't look at the stars

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

天平先生
Happy and Blessed.

beautiful love

天平先生

二零一六年四月中旬處女座運程:
17日之後正式逆行,移民、搬家、繼承家業等大事,不要在此時決定,由於市場風向改變,你也清楚應調整方針,不妨靜觀其變。只要是你的隱憂,都會在此時影響你,看似樂觀的你其實很悲觀。
有人話如果星座真係準 呢個世界只會有十二種人
甚至有人話 運程成件事係有個list
每個月就抽幾個出嚟
信唔信呢啲嘢 係自己決定嘅
我覺得 既然有緣見到 咪當個參考囉
2016.04.18: 麥家瑜 - 給自己的命書

一星期 lu
我們的總和

一星期 lu
Wonders 發表於 2016-4-18 22:07
一星期前你做左咩

電燈膽
都可耐無唱過呢隻
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

一星期 lu
Wonders 發表於 2016-4-18 22:07

好掛住佢

好掛住佢
ed8671ed 發表於 2016-4-18 23:07

me2
祈求太后bb之前約到佢呀
唔知娛樂新聞台個訪問幾時出呢...
我們的總和

me2  
祈求太后bb之前約到佢呀
唔知娛樂新聞台個訪問幾時出呢... ...
Wonders 發表於 2016-4-18 23:31

希望今個禮拜有啦
仲有勁歌呀 估佢都係齋唱野生動物…

跟我走

以前對呢首無乜感覺, 依家真係覺得好正

希望今個禮拜有啦
仲有勁歌呀 估佢都係齋唱野生動物…
ed8671ed 發表於 2016-4-18 23:39

美片些牙
我們的總和

美片些牙
Wonders 發表於 2016-4-19 00:00

佢而家表演好似多咗動作

美片些牙
Wonders 發表於 2016-4-19 00:00
希望下年聽到佢唱

佢而家表演好似多咗動作
ed8671ed 發表於 2016-4-19 00:02

好想睇佢自彈自唱個美樣

希望下年聽到佢唱
nicholashin 發表於 2016-4-19 00:04

愛浩力要組團去睇佢個live
我們的總和