返回列表 發帖
代表作品         心多
放低過去
全部都給你
在一起
桐花
慣性冬眠
一輩子
星星的眼淚

除左心多勁歌金曲live之 ...
John 發表於 2017-3-16 21:28

係我心目中所有都係代表作

係我心目中所有都係代表作
jasonng 發表於 2017-3-16 21:59

冇什麼是潮流
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

冇什麼是潮流
John 發表於 2017-3-16 22:01

呢隻好多噪音可以dum落垃圾桶

呢隻好多噪音可以dum落垃圾桶
jasonng 發表於 2017-3-16 22:02

但我仲記得幾句點唱
咩一時西一時東, 又要緊又要鬆
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

但我仲記得幾句點唱
咩一時西一時東, 又要緊又要鬆
John 發表於 2017-3-16 22:03

一齊變身做潮童
死人黃偉文填埋啲hea 詞俾我家嬌姐唱
mute 咗其中一把噪音都可以聽下嘅

一齊變身做潮童
死人黃偉文填埋啲hea詞俾我家嬌姐唱
jasonng 發表於 2017-3-16 22:08

橙路最正
雙重打擊 錯在聰明同我的爸爸媽媽都好聽

橙路最正
雙重打擊 錯在聰明同我的爸爸媽媽都好聽
John 發表於 2017-3-16 22:09

識貨 嬌姐以前啲solo K歌真係幾啱佢唱
不過最正都係心多

不過最正都係心多
jasonng 發表於 2017-3-16 22:11

阿嬌把聲幾特別
有種好特別既柔弱係度

呢排啲歌好極端
一係好聽到留定位冠 諗下畀唔畀十大
一係聽咗一次已經無乜興趣再聽 上榜都只係一週Out

阿嬌把聲幾特別
有種好特別既柔弱係度
John 發表於 2017-3-16 22:13

Sa強Gill弱
所以咁夾噶

而我對自己的信賴
被面試一次次摔壞
已經碎成太多塊
要怎麼拼湊跟重來

Sa強Gill弱
所以咁夾噶
jasonng 發表於 2017-3-16 23:01

風箏與風

今晚
唔想寫thank you email...
唔想準備面試
聽朝
唔想起身返工
聽晚
唔想去interview

呢排啲歌好極端
一係好聽到留定位冠 諗下畀唔畀十大
一係聽咗一次已經無乜興趣再聽 上榜都只係一週Out ...
nicholashin 發表於 2017-3-16 22:57

普遍黎講我覺得係高質wor
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

今晚
唔想寫thank you email...
唔想準備面試
聽朝
唔想起身返工
聽晚
唔想去interview ...
effy 發表於 2017-3-16 23:16

做人要有希望。。有時人夾人。希望你找到份工。有好同事。好上司

不過最正都係心多
jasonng 發表於 2017-3-16 22:11

勁歌live版比人del

Sa強Gill弱
所以咁夾噶
jasonng 發表於 2017-3-16 23:01

Sa係攻Gill係受

普遍黎講我覺得係高質wor
kevinlai1621 發表於 2017-3-16 23:19
除咗Phil 我好似幾個星期揾唔到新歌值冠 不過舊歌夠正 支撐到落去

Sa係攻Gill係受
harryharry 發表於 2017-3-16 23:47

Another CM Yum會員 confirmed.

Another CM Yum會員 confirmed.
hehehaha 發表於 2017-3-16 23:48

記住提名呀

如玥好正

如玥好正
John 發表於 2017-3-17 08:12

安茜都唔錯

安茜都唔錯
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-17 08:38

識貨
不過佢講野有時真係講得好快

連存在都吃力 別再遺傳下去

識貨
kevinlai1621 發表於 2017-3-17 08:48

爾淳呢

爾淳呢
John 發表於 2017-3-17 09:06

爾淳係有演技, 不過呢套裡面我鍾意安茜姑姑多d

爾淳係有演技, 不過呢套裡面我鍾意安茜姑姑多d
kevinlai1621 發表於 2017-3-17 09:17

四個入面最冇感就係爾淳
姑姑同如妃IS THE BEST<3
荔枝其實都唔錯 不過可以再好D

四個入面最冇感就係爾淳
姑姑同如妃IS THE BEST
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-17 09:21

最愛爾淳

咁皇后 汀蘭同福貴人呢

好肚餓...

識貨
kevinlai1621 發表於 2017-3-17 08:48

me team安茜too
root for the underdog
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

me team安茜too
root for the underdog
JasOh103 發表於 2017-3-17 09:31

但成套戲就係講緊「我們都不是無辜的」

但成套戲就係講緊「我們都不是無辜的」
John 發表於 2017-3-17 09:35

我撐佢係因為其他都係爭寵爭上位
佢就宮女變貴人

同埋好鍾意荔枝同阿蛇d斗戲
呢套我剩係播個陣睇過一次
應該要追返
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

我撐佢係因為其他都係爭寵爭上位
佢就宮女變貴人

同埋好鍾意荔枝同阿蛇d斗戲
呢套我剩係播個陣睇 ...
JasOh103 發表於 2017-3-17 09:40

d對白好正

Sa係攻Gill係受
harryharry 發表於 2017-3-16 23:47

Gill 都可以攻

勁歌live版比人del
艾石仔 發表於 2017-3-16 23:42

唔緊要 我有得睇

風箏與風
John 發表於 2017-3-16 23:08

神曲

仲記得佢哋派二人世界盃嗰陣講過
伍樂城錄嘅時候叫佢哋一個唱得姣啲 一個就硬啲

點解明明我咁樣比人屈 咁樣公開侮辱我
其他人仲要一齊笑埋一份
然而我連係個大GROUP人面發火既既勇氣都冇
要淪落到上CM先敢打篇野出黎安慰自己

平時點樣串我踩我 我都冇所謂
我當大家係FD 大家講下笑冇咩所謂
但可惜對你地既忍讓換泥既只係一次比一次既更過份既對待
我不過是個人 都會難堪

今次 唔好意思 我真係心淡
Your words in my head, knives in my heart
明明一個完美既朝早 只係因為一句說話就完全破壞曬
你真係好西利

其他人仲要一齊笑埋一份
...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-17 11:55

OH 冷靜喔
賤人會有天收㗎

其他人仲要一齊笑埋一份
...

其他人仲要一齊笑埋一份
...

對付賤人一定唔可以啞忍。。踩到你底線就要鬧人啦。唔係自己會唔開心呢。。

發洩一排要收拾心情。。唔好再想賤人影響自己。。

冠一蓮托生居然引唔起罵戰

RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:11

因為你唔係陳陳
最主要原因係霏共被淹沒

因為你唔係陳陳
最主要原因係霏共被淹沒
kevinlai1621 發表於 2017-3-17 16:25

所以下年大家記得要投我

好想小睡

RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:11

開戰吧!!!!!!我的秒速只許加!!

開戰吧!!!!!!我的秒速只許加!!
John 發表於 2017-3-17 16:36

求第十位

求第十位
RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:37

唔好意思, 俾我霸住左

唔好意思, 俾我霸住左
kevinlai1621 發表於 2017-3-17 16:53

走開啦

走開啦
RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:54

你迫走我, 小心DQ你

走開啦
RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:54

世界大戰抹黑宇宙了