返回列表 發帖
加埋賭愛
matthew1990 發表於 2016-8-15 13:38

你將會厭倦這新貴 反祖
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

ChuFun 個節目同急姐有咩分別多左有誰共嗚?
1個3人節目何苦拆出3枝獨腳戲
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

陳凱彤幾時轉plug

明明我drop 左個位
你full 條毛俾我add 番
------------------------
哇 cm神白撳左5分鐘 一叫即刻有2個位
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

陳凱彤幾時轉plug
jasonng 發表於 2016-8-15 15:45
已經plug咗全碟最好聽嘅少女時代啦

近排因為選舉論壇d人好鍾意講邊個ko邊個
比本壇某動物ko真係黑歷史黎嫁喎
我們的總和

你將會厭倦這新貴 反祖
616.1314 發表於 2016-8-15 14:45

肯定對比祖兒搶左個新人獎深深不忿
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

比本壇某動物ko真係黑歷史黎嫁喎  ...
Wonders 發表於 2016-8-15 17:23

游BB好慘
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

比本壇某動物ko真係黑歷史黎嫁喎  ...
Wonders 發表於 2016-8-15 17:23

你講緊我嗎。。

執野執到好攰
二〇二三年度全女班投票

執野執到好攰
616.1314 發表於 2016-8-15 18:10

休息下啦。。

已經plug咗全碟最好聽嘅少女時代啦
nicholashin 發表於 2016-8-15 17:08

全碟最好聽嘅係二見不合囉

你將會厭倦這新貴 反祖
616.1314 發表於 2016-8-15 14:45

坐時光機反祖
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

jasonng 發表於 2016-8-15 19:49
二見不合係第二好聽

jasonng 發表於 2016-8-15 19:49

全碟最好聽係Ah Oh囉
LET ME HEAR YOU SAY!!
Happy and Blessed.

全碟最好聽係Ah Oh囉
LET ME HEAR YOU SAY!!
jose 發表於 2016-8-15 20:08
呢首都好聽

呢首都好聽
nicholashin 發表於 2016-8-15 20:10

就黎全碟都好聽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

http://www.hkeaa.edu.hk/en/HKDSE ... ple_practice_paper/
EA 做咩又靜雞雞下咗幾份 PP SP 架
二〇二三年度全女班投票

EA 做咩又靜雞雞下咗幾份 PP SP 架
616.1314 發表於 2016-8-15 23:36
你點解會留意呢啲嘢

你點解會留意呢啲嘢
nicholashin 發表於 2016-8-15 23:51

一向都好關注 EA
二〇二三年度全女班投票

一向都好關注 EA
616.1314 發表於 2016-8-15 23:56
想係o個度做?

一向都好關注 EA
616.1314 發表於 2016-8-15 23:56

btw, 你有冇去Last Minute 嗰啲書商做暑期工?
想當年我啲會考30分中同們去哂唔同既書商做
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

btw, 你有冇去Last Minute 嗰啲書商做暑期工?
想當年我啲會考30分中同們去哂唔同既書商做 {:5_1 ...
matthew1990 發表於 2016-8-16 00:12

我無用過個 D Last Minute書仔
我鍾意自己整 notes 俾自己
二〇二三年度全女班投票

616.1314 發表於 2016-8-16 00:15
D notes會唔會免費送畀所有愛祖

616.1314 發表於 2016-8-16 00:15

啲書商喺放榜之後會請啲岩岩考到A/5**既考生提供model answer 嘎
你實得啦

點解永遠每晚11點幾個時就好眼訓
一到一點幾兩點開始就鬼死咁精神....
冇五點六點都唔識攰/____\

點解永遠每晚11點幾個時就好眼訓
一到一點幾兩點開始就鬼死咁精神....
冇五點六點都唔識攰/____\ ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-16 01:22
因為你生理時鐘亂咗

因為你生理時鐘亂咗
nicholashin 發表於 2016-8-16 01:25

我都覺~但已經改唔到

我都覺~但已經改唔到
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-16 01:32

一兩點就精神係因為你啲bb係呢個時候登場

今期 Billboard Hot 100 繼續好悶

美電好曳曳。。。

今期 Billboard Hot 100 繼續好悶
matthew1990 發表於 2016-8-16 10:22
其實有邊期唔悶

假設美祖fans一定會認偶像

而美琪fans有機會會自認做美祖fans

咁當一個會員話「我係容祖兒fans」時,如何判斷佢係邊個fans,假設唔知道會員名
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁當一個會員話「我係容祖兒fans」時,如何 ...
HOTMAN 發表於 2016-8-16 17:09

我係容祖兒fans

我係容祖兒fans

hocc fans 叫菇徒
燒烤叉 fans 叫 c allfans

容祖兒fans 點稱呼?

lblemon 發表於 2016-8-16 17:37

祖國兒女

林奕匡

祖先 (Joey first)

我係容祖兒fans

我肯定係認偶像嗰個
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

我愛容祖兒公主
我係容祖兒fans

就黎跌出榜
二〇二三年度全女班投票

就黎跌出榜
616.1314 發表於 2016-8-16 21:07

好緊張
到底邊個拎第11呢

就黎跌出榜
616.1314 發表於 2016-8-16 21:07

等我幫你啦。

等我幫你啦。
kk8733 發表於 2016-8-16 21:27

邪惡危險具攻擊性
二〇二三年度全女班投票

邪惡危險具攻擊性
616.1314 發表於 2016-8-16 21:29

善良。零攻擊性。。

西瓜pizza

好肚餓

西瓜pizza
matthew1990 發表於 2016-8-16 22:38

肥媽整d野食越黎越奇怪

肥媽整d野食越黎越奇怪
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-16 22:47

我一路睇一路笑