返回列表 發帖
一仔 好可愛
https://www.youtube.com/watch?v=C22UDYPF9b4
matthew1990 發表於 2017-4-18 23:27

仲以為有靚仔睇

仲以為有靚仔睇
stopzi 發表於 2017-4-19 09:28

唔算靚仔但都幾可愛
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好cute cute啊係咁叫一仔
electric 發表於 2017-4-19 08:05

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2017-4-19 09:30

好想搵個一仔放屋企
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好想搵個一仔放屋企
HOTMAN 發表於 2017-4-19 09:40
咁你係咩仔

咁你係咩仔
nicholashin 發表於 2017-4-19 10:39

睇就知佢係

一睇就知佢係好仔啦
matthew1990 發表於 2017-4-19 10:42
好靚仔?

咁你係咩仔
nicholashin 發表於 2017-4-19 10:39

拎我同隻狗比?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

拎我同隻狗比?
HOTMAN 發表於 2017-4-19 11:26

ok仔?

DJ首歌悶到呢
支持R & K踢走萬年組銅
我們的總和

拎我同隻狗比?
HOTMAN 發表於 2017-4-19 11:26
咁你想同咩比

DJ首歌悶到呢
支持R & K踢走萬年組銅
Wonders 發表於 2017-4-19 13:01

聽十五秒已經悶左
支持R&K組銀/金
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

咁你想同咩比
nicholashin 發表於 2017-4-19 13:20

你都係反省下先。。。

你都係反省下先。。。
HOTMAN 發表於 2017-4-19 13:26
反省乜嘢?

反省乜嘢?
nicholashin 發表於 2017-4-19 13:27

打番十個鐘坐就知

打番十個鐘坐就知
HOTMAN 發表於 2017-4-19 13:36

不如聽十次閃光

不如聽十次閃光
JasOh103 發表於 2017-4-19 13:36

呢個提議唔錯

但我比較想收到The Great Yoga其他站既飛連機票 因為紅館個兩日去左旅行

呢個提議唔錯

但我比較想收到The Great Yoga其他站既飛連機票 因為紅館個兩日去左旅行 ...
HOTMAN 發表於 2017-4-19 13:42

我真係恭喜你呀

點解the great yoga要咁對cm yoga粉 偏要個幾日開
我想收到飛台北機票

我真係恭喜你呀

點解the great yoga要咁對cm yoga粉 偏要個幾日開
我想收到飛台北機票 ...
JasOh103 發表於 2017-4-19 13:44

Yumkei又係咁 yoga又係咁

決定以後唔愛同Y字有關既歌手

Yumkei又係咁 yoga又係咁

決定以後唔愛同Y字有關既歌手
HOTMAN 發表於 2017-4-19 13:46

容容
楊楊
yam yam kay

王君馨做奸好正!!!

愛雅力記得mark實日子聽訪問
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

愛雅力記得mark實日子聽訪問
kevinlai1621 發表於 2017-4-19 21:52

P.S. 蔡健雅
我們的總和

P.S. 蔡健雅
Wonders 發表於 2017-4-19 21:57

都係雅
  真。愛雅力唔係兩個都愛咩

都係雅
  真。愛雅力唔係兩個都愛咩
kevinlai1621 發表於 2017-4-19 22:11

我反連

獨立贏自信心 獨立餘下半生

本帖隱藏的內容需要積分高於 123 才可瀏覽
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

**** 本內容被作者隱藏 ****
John 發表於 2017-4-19 23:56

心跳在卜卜卜?
我們的總和

心跳在卜卜卜?
Wonders 發表於 2017-4-19 23:59

養下眼
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

係時候出動相機扮影景

John 發表於 19/4/2017 23:56
然後法國 然後法國 然後法國你是誰

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

係時候出動相機扮影景
HOTMAN 發表於 2017-4-20 00:33

中環我至靚

中環我至靚
John 發表於 2017-4-20 08:37

係貢獻社會既記者呀

-Prince- 發表於 2017-4-20 02:27

呢大半年真係得兩個月係香港

係貢獻社會既記者呀
HOTMAN 發表於 2017-4-20 09:02

駐外特派記者John

13 Reasons Why

意大利 > 西班牙 > 法國 = 捷克 > 英國 > 瑞士 = 葡萄牙 > 德國 > 荷蘭

意大利 > 西班牙 > 法國 = 捷克 > 英國 > 瑞士 = 葡萄牙 > 德國 > 荷蘭
hehehaha 發表於 2017-4-20 10:12

歐洲真係好正 不要再說鳥
我覺得荷蘭唔錯wor 做咩擺佢包尾

i'm gonna heal you anyway

i'm gonna heal you anyway
JasOh103 發表於 2017-4-20 11:44

原圖係豔羨大碟?
Happy and Blessed.

原圖係豔羨大碟?
jose 發表於 2017-4-20 11:49

kary = queen of spreading gospel among indian women

歐洲真係好正 不要再說鳥
我覺得荷蘭唔錯wor 做咩擺佢包尾
-Prince- 發表於 2017-4-20 11:19

麻麻地荷蘭

好難排
度度都有正有唔正
但東歐同西亞都好多好好呢

原來小明結左婚
人生贏家噶

好難排
度度都有正有唔正
但東歐同西亞都好多好好呢
John 發表於 2017-4-20 14:46

中東呀、杜拜呀嗰啲先正

中東呀、杜拜呀嗰啲先正
hehehaha 發表於 2017-4-20 15:13

呢D反而無咩衝動
南美可以考慮

中東呀、杜拜呀嗰啲先正

當我一個夜遊杜拜 如何過

呢D反而無咩衝動
南美可以考慮
-Prince- 發表於 2017-4-20 15:17

中東呀、杜拜呀嗰啲先正

我都想去

法國 is the best!!!