返回列表 發帖

tbb 咁巧合又有明星番學既節目丫

好巧合丫丫丫
又要推到完場場丫丫丫丫

聽住鴛鴦襪買對鴛鴦襪先
HOTMAN 發表於 2016-9-19 16:45

BAD TASTE

好肚餓。食緊牛腩。蛋。米粉。。

手機出FB po勁大字
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

相邀你我腳趾
Happy and Blessed.

點解突然咁多人買DJ?

Hong Kong - Overall
Top Sellers
Last 24 Hours

RANK
ARTIST
TITLE
SALES
1Dear Jane經過一些秋與冬14
2Epik HighCan You Hear My Heart (feat. LEE HI)12
3Yu Jae Seok & EXODancing King8
4Charlie PuthWe Don’t Talk Anymore (feat. Selena Gomez)7
5Dear Jane只知感覺失了蹤7
6Dear Jane哪裡只得我共你6
7INFINITE태풍 The Eye5
8Sammi Cheng八公里5
9TAEYEONAll with You5
10Leslie Cheung飛機師的風衣4
11The ChainsmokersCloser (feat. Halsey)4
12Utada HikaruMichi4
13Eric ChouHow Have You Been? (Ending Theme Song of TVBS Series "Life List")4
14Sammi Cheng我不是歌手4
15Sammi ChengFabulous4
16Loco & PunchSay Yes4
17Hebe TienA Little Happiness (From "Our Times")3
18twenty one pilotsHeathens3
19Red Velvet러시안 룰렛 Russian Roulette3
20AGA孤雛3
21Supper Moment沙燕之歌 (電影﹕點五步 主題曲)3
22Chen, BAEKHYUN & XIUMINFor You3
23Sammi Cheng浮雕3
24SiaThe Greatest (feat. Kendrick Lamar)3
25Fly by MidnightWe Don't Talk Anymore (feat. Nicolette Mare & Nicole Medoro)3
26Hins Cheung不同班同學3
27Alan WalkerFaded3
28Calvin HarrisThis Is What You Came For (feat. Rihanna)3
29Yan TingKilla3
30Utada HikaruHanataba Wo Kimini3
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

點解突然咁多人買DJ?

Top Sellers
matthew1990 發表於 2016-9-20 21:08

D傳媒狂吹捧浩然小曼故事+不知名原因
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

D傳媒狂吹捧浩然小曼故事+不知名原因
HOTMAN 發表於 2016-9-20 21:36

#我們都是陳浩然(9up
week25

同會員食個靚飯 開心
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

同會員食個靚飯 開心
HOTMAN 發表於 2016-9-21 16:49

匡粉定係兔兔?

匡粉定係兔兔?
kayzzz 發表於 2016-9-21 17:24

兩個都唔識。。。

同會員食個靚飯 開心
HOTMAN 發表於 2016-9-21 16:49
lunch定dinner...

兩個都唔識。。。
HOTMAN 發表於 2016-9-21 17:34

唔識但又互flirt....

Btw樓上好大陣酸味

點解突然咁多人買DJ?

Top Sellers
matthew1990 發表於 2016-9-20 21:08

原來3首已經上榜

唔識但又互flirt....

Btw樓上好大陣酸味
kayzzz 發表於 2016-9-21 18:12

兩個都冇flirt過

強弱 / 紀念(蔡健雅) / 親愛的黑色 / 挾持(RubberBand) / 你在我在 / 無盡(Supper Moment) /

呢半個鍾唔錯唔錯
我們的總和

強弱 / 紀念(蔡健雅) / 親愛的黑色 / 挾持(RubberBand) / 你在我在 / 無盡(Supper Moment) /

呢半個鍾唔錯 ...
Wonders 發表於 2016-9-21 21:59

直情係超正
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

呢半個鍾唔錯 ...
Wonders 發表於 2016-9-21 21:59

成晚最正呢半個鐘
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

匡粉定係兔兔?
kayzzz 發表於 2016-9-21 17:24

兩個都唔識。。。
HOTMAN 發表於 2016-9-21 17:34

兔兔都唔識。你真係好似689

lunch定dinner...
nicholashin 發表於 2016-9-21 17:48

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

開心
正式棄左巨輪
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

開心
正式棄左巨輪
JasOh103 發表於 2016-9-22 00:07

巨輪同為食神探 純屬意外一樣
我睇到其中一名主演嘅名就直接skip

今年會俾五月天組合三甲既榜都值100分

愛嬅愛琪愛霏

開心。買了兩個菠蘿。。

星期日出唔到榜係大確幸

Mr wally 真人都幾得意
明明肚餓趕搭車都係碼頭聽佐成半粒幾鐘
#我恨我不懂日文
#好多吾識既日文歌
#最後係每天愛你多一些日文版

祖兒幾時先出年尾壓軸plug

本帖隱藏的內容需要積分高於 71 才可瀏覽
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

為左制衡老容
我要搬龍門 改榜制 單手搶冠
week25

Nowhere Boys
#麥克折射線 要派台啦終於!越多人識首歌,玩live嘅時候就越多人同我哋一齊癲!

慳翻個自plug位is good

睇到鄭經理既海報係開心既

#麥克折射線 要派台啦終於!越多人識首歌,玩live嘅時候就越多人同我哋一齊癲!

慳翻個自plu ...
nicholashin 發表於 2016-9-24 19:30

噴 翻轉頭派歌?

慳翻個自plu ...
nicholashin 發表於 2016-9-24 19:30
希望 Nowhere Boys 有 4 連冠

噴 翻轉頭派歌?
-Prince- 發表於 2016-9-24 19:37
可能普通華當side project 同埋Nowhere Boys好似唔只一次講過好鍾意麥克折射線
keep住派歌都係好事呀
希望 Nowhere Boys 有 4 連冠
chanchan0909 發表於 2016-9-24 19:38
聽講Nowhere Boys三連冠之後已經遙遙領先

用左 80 蚊買左兩隻一直好想買既碟 <3

慳翻個自plu ...

組合三甲有著落了

去游水 開心

Modern technology is making us anti-social!

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好彩早幾日賣哂啲 iphone

想問下計分員係咪死 _ 左 ?!

想問下計分員係咪死 _ 左 ?!
kwanie 發表於 2016-9-25 13:45

返生了
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

終於出歌^^
但我唔覺903會播

其實陳偉霆首mj聽返唔差 起碼唔值咁低分

其實陳偉霆首mj聽返唔差 起碼唔值咁低分
HOTMAN 發表於 2016-9-26 00:06
#重口味
#無記錯派台同入碟個version唔同架

#重口味
#無記錯派台同入碟個version唔同架
nicholashin 發表於 2016-9-26 00:14

其實同而家歐美音樂冇咩分別

女神堅hit
坐叮叮個時 外面有個女仔cover首歌 (仲唱得好, 以為係欣宜)
每個人即刻望出去 唔止後生 連老一輩既一聽都副歌都好快咁反應

碼頭聽到有人翻唱別來無恙&傳聞

我department 其中一個上上莊真係勁似林奕框
week25

女神堅hit
坐叮叮個時 外面有個女仔cover首歌 (仲唱得好, 以為係欣宜)
每個人即刻望出去 唔 ...
JasOh103 發表於 26/9/2016 02:18
今年開隻game叫人估五強都唔錯喎

今年開隻game叫人估五強都唔錯喎
kwanie 發表於 2016-9-26 14:07

Wyman包辦5首都有可能
神道黑百賓