返回列表 發帖
天平先生

謝謝你們~

Goodbye my friend~
@dongbb2332 @harryharry

rubylovessss 發表於 2016-5-1 23:58

點解要TAG得咁明顯你咁做即係要杯曬荃壇所有會員

回復 3736# harryharry

你兩個都係霏粉同曲奇粉嘛

沒有燈 尚有人
沒有燈 背影怎可上路

rubylovessss 發表於 2016-5-1 23:58

做咩自爆我地3p既關係
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

一轉眼 光陰如何復返
Happy and Blessed.

天天 也在鍛煉 軟的線
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

泳兒全集
名填詞人黃偉文曾在遊覽大英博物館後寫專欄,指一張木乃伊的照片與泳兒激似。
兩個有仇嫁??

對住唔熟悉嘅人講多謝係出於禮貌…
希望自己會喺人地心目中有一個好印象;
對住熟悉嘅人講多謝都係出於禮貌…
希望第時佢會再幫你…
由一個好依賴嘅人講出口嘅多謝…
係希望自己嘅無知無能唔會帶畀其他人好多麻煩…
努力嘗試盡量靠自己…
但係最後都係會搞咗個大頭佛出嚟…
多謝…有份幫過我手執蘇州屎嘅人 :)
------------
2016.05.02: SiS樂印姊妹 - 謝謝你

呀。。。呀。。。。。。。呀。。。。。

吊絲襪自盡
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

能為你 將一生都可以花

天平先生

但最要緊活得開心
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

國語類系列
快讓我在雪地上撒點兒野
都一樣
===============
跟車太貼
#sorrynotsorry#
我們的總和

劍龍在草地散步 - 薛凱琪
鄰家躲貓貓 - 梁詠琪
象鼻尾貓 - 林一峰
熱帶魚 - 藍奕邦
狼狗羊 - 農夫
阿貓阿狗 - 陳奕迅
豬先生 - 許志安
蛇 - 容祖兒
狼女 - 鄭希怡
火鳥 - 楊千嬅

不相為謀
高山低谷

似到...

對未來沒信心 怎張開眼睛~~~~~ 兒夜依野

天平先生

dongbb2332 發表於 2016-5-3 10:05
好聽

悸動的內心讓我前行
Happy and Blessed.

天平先生 我要堅持到年尾

天平先生 我要堅持到年尾
harryharry 發表於 2016-5-3 13:30

你個同伴好似已經放H左咁款喎

好聽
nicholashin 發表於 2016-5-3 13:13

今週TOP5

今週TOP5
dongbb2332 發表於 2016-5-3 13:42
我排極都推唔到入十甲

我排極都推唔到入十甲
nicholashin 發表於 2016-5-3 14:02

RIP HEBE

RIP HEBE
dongbb2332 發表於 2016-5-3 14:13
上星期係咁 唔知今個星期有無唔同

很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧

很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
很想要吧
...
jasonng 發表於 2016-5-3 16:06

na na na na nananananana
It's me It's me!

你偏卻跟我講 可有空 可有空
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

na na na na nananananana
It's me It's me!
JasOh103 發表於 2016-5-3 16:12

MV 施展分身術一變五
向師姐隻禮物舞致敬
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

兒時回憶

HOTMAN 發表於 2016-5-3 16:39
真係好正

今日落雨手無寸鐵嘅人唔止得我一個…
落咗巴士行翻屋企仍然有一段距離…
當身邊嘅無帶遮嘅人都跑跑跑衝衝衝嘅時候…
已經濕晒嘅我繼續以平時行路嘅步伐喺條街上面遊走
利申: 平時行路嘅步伐係平時人地嘅衝
------------
2016.05.03: 鄭秀文 - 衝過去

KAY係食乜大架

KAY係食乜大架
bagfgfcde 發表於 2016-5-3 18:50

食咗乜唔重要,最重要係生仔先會谷到奶,乳腺會再發育,關家姐都係因為咁升到cup

不要低頭
我們的總和

救命, 點解美kay可以將成首歌豐富左咁多
聽何雁詩反而係毫無感情無feel既演繹
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

究竟你係音樂廳出咁既圖有咩居心!!

究竟你係音樂廳出咁既圖有咩居心!!
-Prince- 發表於 2016-5-3 22:48

用美祖既沒有空(做我是歌手唔得閒)同美kay既有空(放緊假),推動兩fans融和,就好似殭屍同不死人都可以戀愛期待遲下有Kay fans與祖粉相愛

諸神混亂 諸神混亂

用美祖既沒有空(做我是歌手唔得閒)同美kay既有空(放緊假),推動兩fans融和,就好似殭屍同不死人都可 ...
HOTMAN 發表於 2016-5-3 23:10

笑左
咁你鍾意邊個祖粉?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

送比某陳
避不開
我們的總和

送比某陳
避不開
Wonders 發表於 2016-5-3 23:45
好想喊

不過 Erika d 歌真係幾好聽

美麗到不能
女神

好想喊

不過 Erika d 歌真係幾好聽

美麗到不能
女神
chanchan0909 發表於 2016-5-3 23:55

夢伴cover

哥哥呵返 homo?
招喚埋佢個FD子 青春頌
我們的總和

著睡衣跳舞時間

無人知道雙子座

笑左
咁你鍾意邊個祖粉?
matthew1990 發表於 2016-5-3 23:40

可能係你由祖粉中搵到真愛呢