返回列表 發帖
Sammi 已搬離愛巢,自我封閉,唱片公司暫時停晒她的工作
remus 發表於 2019-4-17 15:28

希望寰亞可以安排有心理行業領域背景嘅助手陪住佢

GIGI, 東東 PART 2 都可以一博, 小春, 千FA - TOUR 緊的香港站

CANDY, FIONA

DEEP, BOYZ,

4個月 ...
gordon0807 發表於 2019-4-17 10:11

個人估計會係陳小春,賣得又已經tour緊不需要點排

佢放入雪櫃係佢的事情,
還我法證先鋒4.請重新拍攝全套劇集
穩第二個女頂上吧. ...
Kenny 發表於 2019-4-17 14:51

何晏詩囉
最衰嘅事都經歷過 冇得再衰
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190417/bkn-20190417141647521-0417_00862_001.html
remus 發表於 2019-4-17 15:32

唔係屋企 = 搬離愛巢

個人估計會係陳小春,賣得又已經tour緊不需要點排
1d14 發表於 2019-4-17 15:39

其實邊個執呢個期都會有好好既宣傳效果, 一定全世界都知佢開SHOW

Sammi會唔會cancel埋紅館?

我覺得Sammi今次打擊真係好大
雖然我都信佢一早已經清楚自己老公係點既人 隻眼開隻眼閉識得返屋企就算
出去逢場作戲 如果瞞到 都可以欺騙自己說得過去
又或者咁睇 一日未親眼見到都選擇「信任」

但係今次有片斷正 同捉姦在床已經冇分別
仲要全城既人都有份睇
而第三者更加係一位自己毫無戒心 完全信任既好朋友 呢樣先最難接受

希望佢可以對老鼠安徹底失望和死心
點原諒都好呢件事一定會留下陰影
自己身邊有家人 朋友 單身其實都可以好好咁活下去
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

希望寰亞可以安排有心理行業領域背景嘅助手陪住佢
lu12 發表於 2019-4-17 15:34

Elinor 係一直陪伴佢嘅助手,我覺得Sammi更加需要佢, sammi早幾日已經話佢不可取替同埋世間始終佢好

我覺得演唱會應該不會取消的

雖然我都信佢一早已經清楚自己老公係點既人 隻眼開隻眼閉識得返屋企就算
出去 ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 15:58

認同點原諒都一定有陰影呢個陰影仲會跟成世因為全香港都睇住呢件事
以後做咩啲人都會拉返嚟講

我寧願許志安去叫雞逢場作戲好過同個Sammi都認識嘅人一齊
睇片佢兩個擺明唔係one off嘅關係,好嘔心

Sammi 已搬離愛巢,自我封閉,唱片公司暫時停晒她的工作
remus 發表於 2019-4-17 15:28

正常
張床隨時仲有賓穎D生理分泌

出去 ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 15:58

耶L好鍾意玩原諒折磨自己
留名等睇美瘦最後都係原諒佢老公, 全城仲送多佢一個光環

其實就算太陽肯放返9月個紅館期
在商言商,邊間唱片公司夠膽執佢個期開CON?
荒死人唔知呢個期本來係老鼠安咩?

到時報紙又大大隻字寫住執人二攤
而且對執二攤果個歌手都唔係好事

我覺得反而9月個期俾其他機構,搞返體育活動會好D
將個檔期冷處理就算

荒死人唔知呢個期本來係老鼠安 ...
cakeiii2000 發表於 2019-4-17 16:37

又唔係咁講啊, 上年五月天放返出來, 即刻好多人搶唔係GIGI, 基仔都無得開, 同埋而家執唔執有咩所謂, 最緊要有期

黃心穎終於喺ig 道歉

荒死人唔知呢個期本來係老鼠安咩?

到時報紙又大大隻字寫住執人二攤
而且對執二攤果個歌手都唔係好事

我覺得反而9月個期俾其他機構,搞返體育活動會好D
將個檔期冷處理就算
cakeiii2000 發表於 2019-4-17 16:37

大把人執人二攤開紅館
美瑞321Go!就係
只要個歌手夠賣座,執人二攤一樣可以一票難求,根本冇影響

黃心穎終於喺ig 道歉
放空 發表於 2019-4-17 16:55

好垃圾 連SAMMI都冇提過死番加拿大啦八婆

大把人執人二攤開紅館
美瑞321Go!就係
只要個歌手夠賣座,執人二攤一樣可以一票難求,根本冇影響 ...
Jacz 發表於 2019-4-17 16:56

正確,4月幾個歌手先執完容e 唔要既期, 完全唔明有咩問題

居然唔同sammi道歉  馬明仲要維護黃心潁

小伙子. 發表於 2019-4-17 17:30

或者馬明同佢係各有各玩呢....所以咪無嬲既感覺囉

黃心穎終於喺ig 道歉
放空 發表於 2019-4-17 16:55

太遲勒掛
人地搞記者會澄清都一日內搞到
IG講句sorry要日半先做到?
仲要冇寫同許生嘅來龍去脈
冇誠意
重寫啦助手

小伙子. 發表於 2019-4-17 17:30

馬明稱呼姣精做「佢」
反而有提到「安仔」呢個名
冇咗親切感 應該冇耐會散

馬國明表示,自己知道這件事之後,很快就已經不生氣了,而是轉變為關心,不希望任何人受到傷害,「她知道自己做錯,她現在其實還是很年輕的,未來還有很多事情要去做。」他也請大家不用擔心自己:「我接下來還是會照常工作,不希望影響拍戲的進度。我知道安仔已經出來說了話,我不對他的話作評論,因為我覺得這世界上沒有人可以對這件事去多說話,除了他的太太以外。」

面對這段感情,馬國明說:「我還是很堅定的,未來還有很多東西要一起去面對。」他也請大家不要再去聯絡黃心穎父母,以免他們受到驚嚇,「希望大家高抬貴手,不要讓這件事繼續發酵。」

馬國明受訪從頭到尾態度平靜,甚至一度對鏡頭露出客氣笑容,被問到是否會跟黃心穎分手?則說:「我想我沒有東西要再講了。」隨後便離開採訪現場,繼續工作。

馬國明表示,自己知道這件事之後,很快就已經不生氣了,而是轉變為關心,不希望任何人受到傷害,「她知道自 ...
林仔 發表於 2019-4-17 18:05

公關贏曬,贏埋光環

Apple 報導馬明回應全文:

其實呢件事我知道咗之後,我好快已經冇咗嬲呢個感覺,我係好平靜,我係好快變成擔心,我好擔心牽涉到呢件事嘅所有人,任何一個受到傷害我都係唔希望。

我唯一可以代表佢(心穎)講少少嘢,其實我知佢都知自己做錯,我都知佢好想出嚟同大家講,但公司驚佢情緒唔穩定,會講錯嘢,所以就冇安排佢出嚟同大家講,我知道佢啱啱出咗IG,佢要講都講咗,佢仲好年輕,未來仲有好多路要行,我希望大家畀個空間佢。

至於我呢,大家唔需要擔心,我會繼續專心工作,我繼續拍好我嘅戲,我仲開緊工,我唔希望影響到呢套戲嘅進度。

其實安仔自己都講咗嘢,咁安仔講咗我就唔會發表任何意見,因為我覺得呢個世界除咗安仔老婆之外,其實大家都冇資格可以發言,所以我盡快平息咗佢,就算喇。

我最後想交代嘅就係,我知道有啲媒體會訪問我屋企人,我希望大家高抬貴手。無論我媽咪又好Daddy又好,都唔係呢個圈嘅人。你知大家咁多位記者朋友技巧好高,我媽咪突然被咁多支咪『隊』埋去呢,佢係會驚嘅,佢可能會講錯咗嘢,我希望唔好將我媽咪講嘅說話放大,我亦都唔會就佢講嘅任何一句說話回應,我只係希望大家唔好嚇親我屋企人。

其實都冇乜再需要交代,我要講嘅係咁多,希望唔好將件事繼續發酵,唔好再令更多人受傷害,呢件事平息咗佢,盡快過咗就算喇。」

因為我覺得呢個世界除咗安仔老婆之外,其實大家都冇資格可以發言

永遠支持馬明

馬明個發言好得體
但係蔡小姐真心不知所謂 無同過sammi道歉 可唔可以port9佢個po

條女真係cls
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

有啲年紀係唔同啲
馬明回應得體得嚟加晒分
同時大大力插爆迫迫娼奴

或者馬明同佢係各有各玩呢....所以咪無嬲既感覺囉
lemontea1069 發表於 2019-4-17 17:38

你又知?
唔覺條姣精鍾意過馬明
唔明馬明鍾意佢啲乜
仲要維護個賤女人

馬明醒少少啦 唔好做將軍澳龍力士

馬明成個傻仔咁
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

AGA IG STORY都半抽水

關評論又唔比人留言
道歉都唔該比少少誠意啦
黃小姐唔該快啲消失

TVB慌張西望表示會對黃心穎既所有野作出處理
包括愛回家主題曲
佢而家休假中。。。

愛回家主題曲冇咗人唱
淨返純音樂
攪字幕主唱同填詞都冇埋

蘋果新片
證實一齊落車上樓
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

終極片流出
一齊落車
咁應該係一齊上樓?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

而家差Sammi未回應
希望佢頂得住所有輿論同壓力

終極片流出
一齊落車
咁應該係一齊上樓?
表妹保莉 發表於 2019-4-17 20:45

蘋果真係好賤
仲要喺受害人傷口灑鹽
擺明知道佢哋有下場
但有些事情就不要拆穿

馬明醒少少啦 唔好做將軍澳龍力士
zethso 發表於 2019-4-17 19:25

聽馬明用字 似係會散
但都唔會今日一炮過講啦

聽馬明用字 似係會散
但都唔會今日一炮過講啦
liebe 發表於 2019-4-17 21:30

散咗啦已經
佢咁孝順 呢隻雞點會過到佢阿媽嗰關
名都唔講用「佢」真係好正 陌生到...

散咗啦已經
佢咁孝順 呢隻雞點會過到佢阿媽嗰關
名都唔講用「佢」真係好正 陌生到... ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 21:37

全港舉手舉腳都撐佢飛姣精
希望馬明未來事業愈來愈好 遇到更好嘅女仔

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁大穫
正在有婚外情/撬人伴侶嘅普通平民 會唔會都有所反思呢?
定係一樣
畀人捉正先會認錯?

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...
liebe 發表於 2019-4-17 21:55

這個世界最壞罪名 叫太易動情
但我喜歡這罪名

冇用架
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...

好同意王迪詩嗰句 後悔係因為做得唔小心 多過後悔做咗
所以呢段敏感時期應該好多人會避忌下 做個乖伴侶 等件事淡咗先再戰

其實件事精彩都可以拍成劇 一集一個故事 (兩位受害者除外)
-老鼠投胎成人
-雞穎進化成狐狸精既心路歷程
-的士司機談判/拍賣過程
-蘋果有料在手後既部署
-paco/樂小姐點拆局
-車內第三者案發當日的一天
-城市裡偷食中/安心粉絲/食花生市民的小故事
-安心家人好友既反應

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...

生理需要姐  真係貪蔡一智個衰樣同臭格咩

所以呢段敏感時期應該好多人會避忌下 做個乖伴侶 等 ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 22:25

呢套戲邊個夠膽接

所以呢段敏感時期應該好多人會避忌下 做個乖伴侶 等 ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 22:25

浦銘心 董折

評分人數

浦銘心 董折
hehehaha 發表於 2019-4-17 23:05

有個心字既女人都係淫娃!

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...