返回列表 發帖
補習社都有宣傳gin好紅

其實幾洗腦. 唔算好聽. 但成日自動自覺係KKBOX 開黎聽lol
GIN IS HK DUA LIPA. confirmed

哇...就黎100萬views了

首歌好重韓味
聽多幾次順耳左

英記好少咁重手買view

睇嚟對gin gin人氣好冇信心

d views 水份應該好高
IG d post全部都過唔到10000 likes
但係views數已經1M
Hit rate有冇咁高呀
雖然mv 好睇 gin都好型
准我 長埋地殼 令這土壤 鋪上
前人踏過足跡

...
an_kp_on_edge 發表於 2023-1-16 21:23

同IG Likes 無關係架喎
Harvard都不可教導

回復 363# Garfield

Fb已經有post笑緊煎買view TAT

幾時有dance version

首歌youtube有1012317播放率了,仲多個judy嘅十分錯86萬播放量,恭喜gIn Lee 有多一首big hit
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

...
an_kp_on_edge 發表於 2023-1-16 21:23

雖然身邊冇一個人有講過首歌
不過我點都唔信gin會造假囉 支持gin!

其實幾洗腦. 唔算好聽. 但成日自動自覺係KKBOX 開黎聽lol
GIN IS HK DUA LIPA. confirmed ...
快劍俠 發表於 2023-1-16 17:53

同一感覺 因為呢份洗腦 都係會聽…
諗起上年嘅6膠
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

kayzzz 發表於 2023-1-16 22:01
希望gin fun繼續努力

幸福多於我預期

熱門音樂第八
DumDum  1,014,560
like 10k cm 833

熱門音樂第九
窮人的薔薇 52,998
like 1.5k cm 89

on07111 發表於 2023-1-16 22:11

而家係咪冇得睇

on07111 發表於 2023-1-16 22:11

無實力無人氣既人先需要買views
雖然我唔係gin fans 但都不得不承認gin近期真係人氣急升 而且gin實力滿瀉 根本冇可能咁低莊買views
相信咁多views都係gin fans捱夜聽返黎

回復 371# kayzzz

黃妍?上年買得好肉酸,40萬點擊結果評論數200都冇

...

gin粉勤力loop片
始終gin lee有部分TVB粉絲
佢地慣左買幾部手機、laptop同電腦狂loop片谷跨平台收視
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

首歌youtube有1012317播放率了,仲多個judy嘅十分錯86萬播放量,恭喜gIn Lee 有多一首big hit ...
on07111 發表於 2023-1-16 21:54

佢話一百萬view就開音樂會

係youtube 嘅世界1M views唔算多架啦
就算永順街快9M 我都唔見身邊有人提

熱門音樂第八
DumDum  1,014,560
like 10k cm 833

熱門音樂第九
窮人的薔薇 52,998
like 1.5k cm 89 ...
samcheng 發表於 2023-1-16 22:13

買views可恥
不過唔買又冇得見報
利申:唔係鏡粉

身邊無friend就唔好周圍講啦 笑死
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

gin粉勤力loop片
始終gin lee有部分TVB粉絲
佢地慣左買幾部手機、laptop同電腦狂loop片谷跨平台收視{:1_1 ...
John 發表於 2023-1-16 22:23

見識到大馬gin fun loop YouTube 的威力 adore
幸福多於我預期

身邊無friend就唔好周圍講啦 笑死
JasOh103 發表於 2023-1-16 23:21

係囉 dumdum已經街知巷聞
通街都見到聽到
問題係有人唔出街嘛

見識到大馬gin fun loop YouTube 的威力 adore
on07111 發表於 2023-1-16 23:24

熱門國家/地區
1 Malaysia 590K 收看次數
2 Hong Kong 545K 收看次數
3 United States 27.4K 收看次數
4 India 17.4K 收看次數
5 Canada 16.8K 收看次數

熱門國家/地區
1 Malaysia 590K 收看次數
2 Hong Kong 545K 收看次數
3 United States 27.4K 收看次數
4 I ...
梨胃言 發表於 2023-1-16 23:30

睇嚟IDK吸咗唔少印度fans
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

支持Hen Jian Qiang
熱門歌曲
1 Dum Dum 797K 收看次數
2 甘心替代你 93.2K 收看次數
3 雙雙 (Shuang Shuang) 70.9K 收看次數
4 獨一無二 58.3K 收看次數
5 Yue Qiu Xia De Ren 51.2K 收看次數
6 Hen Jian Qiang 30.9K 收看次數
7 日出時讓街燈安睡 30.1K 收看次數
8 He Mei Tian Jiang Zai Jian 20.2K 收看次數
9 幸福門 15.5K 收看次數
10 Mei Nan Zi Yu Xiang Yan 10.9K 收看次數

睇嚟IDK吸咗唔少印度fans
Humeny 發表於 2023-1-16 23:34

熱門歌曲第12位邊個嚟
Link

熱門歌曲第12位邊個嚟
梨胃言 發表於 2023-1-16 23:37

首新年歌咩料

熱門歌曲第12位邊個嚟

敲出一個幸福門

熱門歌曲第12位邊個嚟

笑死我聽晒
好聽過幸兒

笑死我聽晒
好聽過幸兒
GaracyTan 發表於 2023-1-17 00:10

靚過幸兒

笑死我聽晒
好聽過董幸兒

希望有榜主自plug依首歌

笑死我聽晒
好聽過董幸兒
鄧佩原創主題曲 幸兒ssss都係擺脫唔到三連銀後再奪銀嘅命運

咬字不行

咬字不行
caseline 發表於 2023-1-17 04:02

呢首我唔睇字幕都聽到晒
反而jace嗰啲唔得

好似咩話啲歌比咗佢唱咁
有啲噪
下plug希望係sell靚聲hit爆k歌
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

熱門歌曲
3 雙雙 (Sh ...
梨胃言 發表於 2023-1-16 23:35

心領了
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

好似咩話啲歌比咗佢唱咁
有啲噪
下plug希望係sell靚聲hit爆k歌
hehe 發表於 2023-1-17 07:45

這晚 你對鏡問 呀
愛錯 哪個有責任 呀

嗰幾下「呀」勁Anson Lo
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

這晚 你對鏡問 呀
愛錯 哪個有責任 呀

嗰幾下「呀」勁Anson Lo
John 發表於 2023-1-17 08:33

Wow wow wow
AL: 嗚 嗚 嗚

熱門歌曲

神曲型人道居然前十不入
Gin Lee’s songs are very bored & low!>_<

笑死我聽晒
好聽過.    幸兒

第一次覺得幸福門咁好聽
幸福多於我預期

幸兒2023最快破1M views咁快比人超越

出慢歌比人話悶 出快歌又問幾時出慢歌 幸兒好委屈
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

熱門歌曲

Mei Nan Zi Lin Jia Qian 好聽
幸福多於我預期

Mei Nan Zi Lin Jia Qian 好聽
on07111 發表於 2023-1-17 12:55

-O-O stan

Humeny 發表於 2023-1-17 12:53

真,好多人要聽佢唱慢歌
Harvard都不可教導

訪問前一晚,Gin Lee出席電影《梅艷芳》首映獻唱《心債》,歌衫淚影,感同身受。最佳女歌手,梅艷芳生前攞的獎項,Gin Lee攞過了,卻誰都心知肚明,金牌貶值,地位不可同日而語。究竟問題出在哪?「我也覺得,那些才是巨星,才是指標。但如果用番當年方法,效果會怎樣呢?教路說你唱K歌啦,我唱咗嘞;你跳舞啦,我跳咗嘞;你入屋啦,遊戲節目我都上過嘞。」Gin Lee沒好氣地說。
幸福多於我預期

Dum Dum=另眼相看
下首天窗2.0

FYI 另眼相看
1.  全日狂聽(5分)         50.42% (120)
5.  有緣先聽(1分)         32.77% (78)