返回列表 發帖
sg live進步左好多
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

我聽到鄉音鎂光燈下:我與我每個爽發浪麗地實現

好彩王子軒得一首,LLV 有來?除咗最卑微的願望同越來越愛仲有乜歌

sg唱live進步不少
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

好彩王子軒得一首,LLV 有來?除咗最卑微的願望同越來越愛仲有乜歌
MOQKEN 發表於 2014-12-21 21:10

星星的眼淚

LLV無西面呀XDDDDD

嬌嬌有獎
肥婆馬上收皮

冇你講到咁恐怖
Hanson 發表於 2014-12-21 21:08

王梓軒今日都唱得好聽過佢。我認真。我唔係盲粉,唔能夠偶像走音都維護縱容佢。咁佢係唔會進步。

係咪今次冇到冇獎,所以唔公布得票率

搵人代嬌唱

回復 367# kayzzz

我同意...佢今次同之前係YOUTUBE睇佢唱獨家村live都係好唔夠氣同佢之前係國內表演既水準係兩個人黎....

係咪今次冇到冇獎,所以唔公布得票率
XYZZY 發表於 2014-12-21 21:12

咁既制度下 可能有歌投票率得1.xx%太核突 例如千色(當然我唔排除佢拍新抱喜相逢拍到入屋)

得返一個自己唱

咁既制度下 可能有歌投票率得1.xx%太核突 例如千色(當然我唔排除佢拍新抱喜相逢拍到入屋) ...
akk 發表於 2014-12-21 21:14

其實你地太睇小子軒lah
家燕老母一吹雞都肯定高過哂justin, c allstar
Happy and Blessed.

等睇總選最男 hins 最女 kay 金曲金 越難越愛/青春常駐

llv合唱歌自己唱真係叻叻豬

辛苦晒llv

天后真係冇獎~ 果然黎左先有獎

LLV 唱得唔錯 wo, 起碼聽得清楚

一個唱哂男女音...
我諗起do姐表姐入面唱k個幕

咁既制度下 可能有歌投票率得1.xx%太核突 例如千色(當然我唔排除佢拍新抱喜相逢拍到入屋) ...
akk 發表於 2014-12-21 21:14

笑左  
    可能人地以為投左送千色店現金券
=)

llv自己唱好過聽合唱

辛苦晒llv

天后真係冇獎~ 果然黎左先有獎
星夢情真 發表於 2014-12-21 21:15

冇咪冇囉
=)

下次可以試下獨唱合唱版雙子情歌

越難越愛 難道係壓軸

古巨基、容祖兒、林奕匡、周柏豪、連詩雅嚟嘅話,賽果會正常啲

星蹤呃鬼人.. 又話有pakho

咪係。都忍咗佢好耐。人哋Christopher Chak作左啲好聽既歌比佢,得你們的幸福live唱得似樣小小。其 ...
kayzzz 發表於 2014-12-21 21:19

而家聽佢唱鍾無艷, 年度之歌live 水準都好少失手啦
你們的幸福佢好耐冇唱過

預告佢係金曲金獎呀~~~~
越難越愛係最高票XD

簽名被屏蔽

唔係籍口。你聽下Mag, Alfred仍然係好有水準。
kayzzz 發表於 2014-12-21 21:20

mag光源其實入得好差, alfred 唱福氣入chorus前係唔夠氣
   最大問題係唱半首都無, 一隻歌嘅鋪排係有影響, 所以新城d獎d live 都係差d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

JINNY唔係壓軸

越難越愛無懸念地成為本回金曲王 投票率最高

越難越愛最高票數
金曲金無難度

古巨基、容祖兒、林奕匡、周柏豪、連詩雅嚟嘅話,賽果會正常啲
phykk45 發表於 2014-12-21 21:20

林奕匡唔黎定無得黎
肥婆馬上收皮

I just don't think it'sffair to judge a live performance when it is not even of a song with no intro/outro etc. Of course, her full performance may be just as poor. I will wait till the 1st.

羽田今日有進步,比起之前
肥婆馬上收皮

真係洗晒腦
星期一又聽,星期日又聽

無走音喎~不如佢就係最受歡迎女歌手啦~~~

好左咁多既 希希

KAY 今晚真係唱得唔好....

重衰過第一回

Jinny 今日Live 好過Kay

多謝上帝?軒仔係基督徒?

rubylovessss 發表於 2014-12-21 21:25

Thx for reminding me btw 軒仔同kay兩個環球三寶重聚 好懷念以前

rubylovessss 發表於 2014-12-21 21:25

ruby,就算我好唔想同意都要同意你。希望謝小姐反省下,唔係好快變kary㗎喇。

一個又話搶獎
一個又話得三首歌
一個又話今年做d 歌唔好
一個又話今年拍劇唔做歌
一個有好歌live 又突然搞到咁
一個得cd 好d 唱live 又驚嚇

係咪要比 SHIGA 女金呀今年
kwanie 發表於 2014-12-21 20:59

係又唔錯喎
水星天后最完美示範~

多謝上帝?軒仔係基督徒?
tree 發表於 2014-12-21 21:26

係
連高山低谷都無....TVB仲搞咩優秀選姐

Jinny's song ended just before it reached the higher pitch. Also, she has the benefit of an actual intro.

第一個上台:Kay
最後一個上台:Hins
最高票:越難越愛
總選結果已出現

星夢英皇頒獎典禮2014
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而