返回列表 發帖
連王菲最後果張粤語大碟都出左,蛋記系咪應該考慮出返08年果張碟呢?我唔信正系錄得一首colour咁少lor ...
p74d47 發表於 2015-10-6 09:04

其實應該都出哂架啦… SA的CROSSOVER 同埋GIL的橙路都係個隻碟
可能仲有D 唔覺眼的都會已經出埋係SAGIL的個人碟 只係我地唔知…

小道消息 會加開 1月3號 一場
SA弟林 發表於 2015-10-5 21:36

唉 信用卡隔訂左 2號呀 /_\

連王菲最後果張粤語大碟都出左,蛋記系咪應該考慮出返08年果張碟呢?我唔信正系錄得一首colour咁少lor ...
p74d47 發表於 2015-10-6 09:04

聽聞Sa 嬌 第一隻solo碟已經出哂
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唉 信用卡隔訂左 2號呀 /_\
俊仔 發表於 2015-10-6 09:41

琴晚先收到通知 加開3號一場
之前一直唔確定加唔加場   
內部已經可以訂3號既飛

等唔等好呢
賴爽 發表於 2015-10-6 09:16

等咩?
nonkul

系邊度睇到有公布加開3號啊

琴晚先收到通知 加開3號一場
之前一直唔確定加唔加場   
內部已經可以訂3號既飛  

...
SA弟林 發表於 2015-10-6 11:43

有無問加埋4號機會大唔大?
肥婆馬上收皮

好野,加開一場!

內部飛Dead line係9號
可以訂到3號...poster都出埋

姐係信用卡唔會訂到3號直接推出公售?

姐係信用卡唔會訂到3號直接推出公售? ...
aleksbear 發表於 2015-10-6 23:47

poster係點既樣架?

姐係信用卡唔會訂到3號直接推出公售? ...
aleksbear 發表於 2015-10-6 23:47

THANKS THANKS 等我CONFIRM下人地係咪真係幫我留左先X_X

聽聞Sa 嬌 第一隻solo碟已經出哂
fifty1205 發表於 2015-10-6 10:58

如果演唱會可以合唱翻Cross over 同 橙路 倒數完就唱color 咁就正喇!!

如果演唱會可以合唱翻Cross over 同 橙路 倒數完就唱color 咁就正喇!!
WIL-HIN 發表於 2015-10-7 14:49

可唔可集合各位FANS一齊係點唱時間大叫COLOR XD

英皇真係好搞笑,fans團俾哂錢訂飛依家先話31號680無飛要fans轉480 or 其他場次
肥婆馬上收皮

英皇真係好搞笑,fans團俾哂錢訂飛依家先話31號680無飛要fans轉480 or 其他場次 ...
fifty1205 發表於 2015-10-7 16:30

嘩!咁都得呀?內部真係好渴喎

平時內部飛可以拎飛果陣先俾錢, 今次要俾左錢先添, 所以應該爆得好勁

有無問加埋4號機會大唔大?
fifty1205 發表於 2015-10-6 20:57

上次內部問會唔會加開3號都係答 睇情況 唔一定加
可能英皇係睇售票問題 熱烈反應好 有可能會加場
nonkul

嘩!咁都得呀?內部真係好渴喎
966 發表於 2015-10-7 16:32

內部收到既e-mail 冇講限買幾多張飛= =
你懂的
nonkul

內部收到既e-mail 冇講限買幾多張飛= =
你懂的
SA弟林 發表於 2015-10-7 17:33

班粉絲實喊死
山腳舉牌同山腰舉牌,效果差太遠……

幾時Press Con?會公佈加3/1吧?

幾時Press Con?會公佈加3/1吧?
zxcvb 發表於 2015-10-7 19:59

聽日2pm press con

new poster from weibo

睇返2003 Live Performance,
美孖咪嘴得黎都起碼跳得起勁;
唱唔得都有舞蹈搭救,
加強舞台效果;
當然練好live更好

LOL LIVE 2015-16 要爭氣,
唔好再hea扭hea唱

陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

聽日2pm press con

new poster from weibo
jasonng 發表於 2015-10-7 20:33

pre-sale張相靚d既= =
但今次張poster有d hea喎
都係零4好玩靚

都係零4好玩靚
tungbilly 發表於 2015-10-7 22:13

我寧願poster hea內容好睇
人人彈起poster就幾好演唱會就..

希望快D有得聽非少女時代!

都係零4好玩靚
tungbilly 發表於 2015-10-7 22:13

一時無兩最靚BTW係迷真係confirm咗9號公售?

一時無兩最靚BTW係迷真係confirm咗9號公售?
WIL-HIN 發表於 2015-10-7 22:58

正常press con第日就公售(依家有d直情當日就賣)
同埋如果係城市售票網聽日都會有資料

英皇真係好搞笑,fans團俾哂錢訂飛依家先話31號680無飛要fans轉480 or 其他場次 ...
fifty1205 發表於 2015-10-7 16:30

咁大獲 - - 好擔心我個兩張680…

肥婆馬上收皮

俊仔 發表於 2015-10-8 09:26

再次玩死好多fans

俊仔 發表於 2015-10-8 09:26

邊場680?31號?
nonkul

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nonkul

SA弟林 發表於 2015-10-8 15:50

31號果場??

31號果場??
艾石仔 發表於 2015-10-8 15:52

4場
黑色既全部場次hold哂
nonkul

座位表full成咁,好大機會再加
肥婆馬上收皮

聽聞今次演唱會指定電台系903??

邊場680?31號?
SA弟林 發表於 2015-10-8 15:12

係呀/_\ 好擔心…

4場
黑色既全部場次hold哂
SA弟林 發表於 2015-10-8 15:56

3號個場都係呢個表?如果4場都黑成咁… 算賣得好好WOR!_!

我成日覺得呢d只係顯示其中一場既情況
無理由場場hold到一模一樣掛
但肯定31好難買= =
上次1314 ge 31好彩唔係第一輪公售就有,
唔係既話肯定買唔到

好緊張,明日10點

3號個場都係呢個表?如果4場都黑成咁… 算賣得好好WOR!_!
俊仔 發表於 2015-10-8 17:47

我成日覺得呢d只係顯示其中一場既情況
無理由場場hold到一模一樣掛
但肯定31好難買= =
上次1314 ge 31好彩 ...
tungbilly 發表於 2015-10-8 18:17

可能係我睇錯 唔一定係4場都係

係呀/_\ 好擔心…
俊仔 發表於 2015-10-8 17:46

如果果張表係31號 咁真係好危險
nonkul

買唔買 3 號搏佢尾場好 ...

可能係我睇錯 唔一定係4場都係  

如果果張表係31號 咁真係好危險  ...
SA弟林 發表於 2015-10-8 18:41

我諗4場入面3號果場應該係最多飛既
因為無信用卡pre-sale,應該已經hold少一部份喇

不過唔知點解突然覺得有機會加4號lol
雖然星期一黎
如果加又好想睇埋/0\

買定3號先

聽講最官方cct的都要退唔少680價位飛

穩陣起見一陣都係試下公售買唔買到31 號的680 先…

入唔到MODE

完全入唔到 BYEBYE 31號…

我02分到入到...本身係諗住買3號既飛...唔記得轉..佢本身SET左31號...一禁已經話賣哂-_-"
究竟有冇賣31號既飛
好采拿拿聲禁返買3個280~~~成功

排頭位買到4張31號B行
巧感動
肥婆馬上收皮

次次搶呢D野我都係入唔到網的~_~
咁只好等個張內部飛生生性性/_\