返回列表 發帖
bagfgfcde, “The Only Thing (cover)”

bagfgfcde, “The Only Thing (cover)”
bagfgfcde 發表於 2021-7-15 10:28

想聽

有冇同貓講嘢練唱歌?

邊度有得聽?

黑夜的顏色 能否黑一點

再將我相信的如煙火般綻放

香港城市大學校歌《學研出塵》由校長郭位教授親自填詞, 並由著名音樂人李峻一先生創作樂曲。
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

車聲已累  鐘聲已累   需要睡覺了
加油已加油夠   躺下來   鬆口氣不需顫抖
始終會瞓著呢個係事實
問題係日出之前得唔得
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

屁屁me 屁me 屁喵
week25

week25

2021 真係好浪漫
讓浪漫作主 > 深夜浪漫 >> 浪漫石 Gravity Duet = 長期浪漫 >>>> 無可救藥的浪漫

你施捨的愛 我又為何放大
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

week25

外面連呼吸都危險
顏色混濁的藍天

世界變太快 怎麼愛
請為我示範

越戒越愛 越愛越戒

幾時有 My January (Kary’s Version) 聽?

回復 4220# losyes

好搞笑

即使戀愛漂亮 或推測過命相
但肉眼一雙無法一樣

即使戀愛漂亮 或推測過命相
但肉眼一雙無法一樣
Yan 發表於 2021-11-1 01:32

好聽!!!

好聽!!!
WZA111 發表於 2021-11-1 01:44

王菲堆歌真係冇乜人唱到嗰種feel
同新王菲一樣

王菲堆歌真係冇乜人唱到嗰種feel
同新王菲一樣
Yan 發表於 2021-11-1 01:55

不過而家王菲同新王菲唱功應該差唔多

饒恕我未知 自己的心事
沒知識無謂去知 任何事也欣賞亦懷疑
幸福多於我預期

如果我們要幸福
我想把定義重組
不是因為怕孤獨才相處 愛

這首歌好好聽,幾時才有新歌聽

see you next time(serrini) / 美男子與香煙(serrini)

我永遠會當你男朋友~嗷~嗷~嗷(狗吠聲)
還有 超出所有

Little Darling / Find You / 10,000 ft.

越過一山有一山美

越過一山有一山美
Yan 發表於 2021-12-6 12:08

太好聽了

太好聽了
JasOh103 發表於 2021-12-6 12:12

當年聽住呢首入大學提自己要勇敢衝出去
而家都就畢業lu

越過一山有一山美
Yan 發表於 2021-12-6 12:08

好好聽

當年聽住呢首入大學提自己要勇敢衝出去
而家都就畢業lu
Yan 發表於 2021-12-6 12:32

歲月不饒人!
你好老

歲月不饒人!
你好老
WZA111 發表於 2021-12-6 21:54

要轉番幾個身 重回那天暑假

夜了你教識我寂寥
幸福多於我預期

暗黑你 承受過
到這裡 放心 交給我
原諒曾遲熟 今天我來 撐起我

人最討厭沒個性

門常在大開過 客 送走了有幾多

發覺《人話》有D似《喘息空間》
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

十二月二十二
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

無聊無比的哥哥你折墮
離不開 留不低

如跟~~^^^我失^^聯 如果^^or~~你ayyy找到誰是永~~遠
求始終~~~~~再~遇~~~
dadada dadadadada
dadada dadadadada
dadada dadadadadadadaaaa~~yeah yeah~~~

~原來 要深深愛過一個人 才會懂*

人非草木真係好好聽

想問容祖兒巔峰之作《Bi-Heart》,收錄的《混血兒》係講D乜嘢?

全年上榜歌曲 5 首:
E先生連環不幸事件 67, 小諧星 39, My Apple Pie 71, 一表人才 24
冠軍歌: 突如其來的心跳感覺 50

Mirror@2021

E先生 連環不幸事件 1
EGO 6
狂人日記 3
Master Class 4
DWBF 11
WARRIOR 2
黑之呼吸 16
BOSS 8
突如其來的心跳感覺 3
不可愛教主 -
小諧星 -