返回列表 發帖
原來今晚係星光黯淡賀台慶
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

我又要cap  其實只係cap得慢過你
nicholashin 發表於 19/11/2016 17:25
save 低佢新各大每版置頂先

Lok lam Kan  4 個月前
Kary 人靚聲甜

justinjay jiang  1 年前
Kary係名乎其實人靚聲甜

li alii  1 年前
超好聽!kary d歌不嬲正

ruby chu  1 年前
呢首日唱夜唱,唔睇歌詞都識唱

Sara Law  1 年前
support you kary, my favourite singer :)

faifai0929  1 年前
非常好聽!非常靚女!!

Leong Alex  1 年前
超正>.< 加油Kary!!

cocococotttt  1 年前
只有KARY先唱到呢種感覺!
Happy and Blessed.

Kary 人靚聲甜

li alii  1  ...
jose 發表於 2016-11-19 23:48

霏霏真係有錢架姐

Kary 人靚聲甜

li alii  1  ...
jose 發表於 2016-11-19 23:48

究竟ruby有邊首霏歌係唔睇歌詞會唔識唱?

計分員係有意外既。

計分員係有意外既。
kwanie 發表於 2016-11-20 00:25

諗緊TAG...>_<
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

諗緊TAG...>_
dongbb2332 發表於 2016-11-20 00:26
睇黎Jason拎唔到第三週冠
你在我在要tag沒有你應該好容易

睇黎Jason拎唔到第三週冠
你在我在要tag沒有你應該好容易
nicholashin 發表於 2016-11-20 00:33

沒有你今週個分仲高過上週囉X!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

頑固真係好好聽
點算

頑固真係好好聽
點算
bagfgfcde 發表於 2016-11-20 10:16
BAG 音樂流行榜頒獎典禮 2016 至尊歌曲

BAG 音樂流行榜頒獎典禮 2016 至尊歌曲
chanchan0909 發表於 2016-11-20 10:23

兩週冠好唔好

你在我在出咗群星版mv有加分
唔同於冇人知道雙子座

下星期就有得拎新電腦<333 蘇期待

祖祖上獎門人, 睇下有無gif先
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

容祖兒 隆胸
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

每次美祖同曾志偉同場
我都有種曾志偉係好想串美祖但又唔敢串親佢既感覺

每次美祖同曾志偉同場
我都有種曾志偉係好想串美祖但又唔敢串親佢既感覺 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-20 21:39

隆胸算唔算?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我立真係Game Master
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

每次美祖同曾志偉同場
我都有種曾志偉係好想串美祖但又唔敢串親佢既感覺 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-20 21:39

容祖兒眼尾唔望曾志偉
被窒「傾獎」無感覺

【明報專訊】曾志偉年前發生被扑頭事件後,便與容祖兒傳出不和,在公開場合兩人不會交談。
前晚無綫為1月13日舉行的《勁歌金曲頒獎禮》造勢,由崔建邦和志偉擔任司儀,崔建邦叫志偉
選出5名「最受歡迎女歌星」,志偉寧選泳兒甚至廖碧兒,也不選容祖兒。當叫到容祖兒出場時
,容祖兒站在志偉旁邊,兩人沒有交談,容祖兒更望也不望志偉,寧願和站在遠處的崔建邦傾偈
,氣氛僵硬;志偉待容祖兒說完回座位時,更窒了她一句﹕「最緊要個獎是攞番嚟,不是傾番嚟
(早前有報道指楊受成出面與俞琤傾叱咤獎項)。」

【香港文匯報訊】(記者 李思穎)因與容祖兒傳不和、又被英皇老闆楊受成指「大蝦細」的曾志
偉近日成了新聞人物,昨日在港台「十大中文金曲」頒獎禮公佈嘉賓司儀陣容上,曾經被摑的梁
思浩和被扑頭的曾志偉都有份出席,兩人在活動上一唱一和如唱雙簧,似是若有所指。

今年大會安排的嘉賓司儀陣容有志偉、楊千嬅、梁繼璋、梁思浩、貴花田等,而楊千嬅因拍戲關
係不能到場,遂透過電話講及首次任司儀的心情。

整個活動的對話,志偉和其他主持不時語帶雙關,主持人李志剛指志偉在去年以不同學校來比喻
不同頒獎禮,問他今年會有什麼精句,志偉表示:「未想好,今年都有好多話題,都係樂壇盛事
。(係咪傾唔傾偈? ) 這是小事,最重要大家開心。」

楊千嬅想贈安全帽

梁思浩表示和志偉好耐無合作,志偉指大家做唔同既野,一起攻擊唔同既野,主持人李志剛即說
:「但係畀同樣野攻擊。」梁思浩說最緊要把口犀利,骨頭夠硬,志偉即說「頭骨要硬」。思浩
問另一位主持人貴花田和曾志偉做節目,係唔係「傾番來」?志偉便笑笑說:「都好傾既。」

當千嬅透過電話講述當司儀的心情,志偉抵死地問她會不會喊?楊千嬅反問點解要喊,除非你兜
口兜面鬧我,志偉問千嬅又轉會嗎?否則點會鬧她。楊千嬅覺得跟志偉合作,可以促進腦部發育
變得聰明,企在對方旁邊轉數慢一點都大件事,不像施政報告這樣嚴肅,今次應承做司儀是想同
志偉合作,自己見到志偉做選美節目覺得幾好睇,想緊企佢隔離要不要戴安全既野,例如工業用
的帽。(點解做司儀要戴安全帽?)近排有好多報道,我見到校長都話買頂帽畀佢。」

老千好賤 暗寸自己驚比人打
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

幾個音樂平台
Spotify KKBOX moov JOOX applemusic
大家用開邊個 付費用戶又邊個好D

終於比我係d網店搵到ck隻escape
尋覓佐好耐啦
希望堅係買到啦

幾個音樂平台
Spotify KKBOX moov JOOX applemusic
大家用開邊個 付費用戶又邊個好D ...
-Prince- 發表於 21/11/2016 11:39
JOOX 大陸野唔考慮~
KKBOX D 歌好似新過 Moov 少少少少
Spotify 無歌詞
applemusic 無用過 lol

幾個音樂平台
-Prince- 發表於 2016-11-21 11:39

iFan Here<3
我覺得都幾好用呀 都好新好齊

幾個音樂平台

applemusic (平時用開Itunes)

幾個音樂平台

youtybe

幾個音樂平台

Joox 唔洗比錢
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Joox 唔洗比錢
HOTMAN 發表於 2016-11-21 16:33

你覺得王子會介意錢咩
好似唔會....

近來幾開心。。有班網上朋友陪我吹水。。

你覺得王子會介意錢咩
好似唔會....
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-21 17:03

佢介意你咩???

Windows Phone好似得Spotify
but not user friendly
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

小麗老_ 全盛時期可以甩幾多次轆
我們的總和

小麗老_ 全盛時期可以甩幾多次轆
Wonders 發表於 2016-11-21 19:30

出糧的第21天。

出糧的第21天。
John 發表於 2016-11-21 19:46

過多幾日又出11月糧喇
免供退保爭取到未呀... 班九西乜老好幫幫手追數啦
我們的總和

突然hyper mode tim

多謝哂大家既意見
我最後決定用下3個月free apple music
再決定 kkbox 定 apple music

出糧的第21天。
John 發表於 2016-11-21 19:46

說好的捐一半呢?

幾個音樂平台

用開 Spotify
大部分英文歌都有
而家連日文歌都愈黎愈多
不過廣東歌唔算好齊

Joox 唯一既好處係唔洗登入都聽到歌
Share 歌俾其他人聽就最方便

用開 Spotify
大部分英文歌都有
而家連日文歌都愈黎愈多
不過廣東歌唔算好齊

Joox 唯一既好處 ...
matthew1990 發表於 2016-11-22 00:36

Spotify無Kontinue & 山林道
不過我都係用Spotify
聽少幾首yumk既歌唔會死
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

多謝美會員聽我講野。。又俾意見我。。

依家心情好好多啦

用開 Spotify
大部分英文歌都有
而家連日文歌都愈黎愈多
不過廣東歌唔算好齊

Joox 唯一既好處 ...
matthew1990 發表於 22/11/2016 00:36
唔齊廣東歌我簽佢黎把 _ 呀

唔齊廣東歌我簽佢黎把 _ 呀
kwanie 發表於 2016-11-22 19:50

其實係得部分細公司唔齊
同埋我主聽英文歌嘎

最喜愛歌曲投有夢要想
算唔算介票

其實係得部分細公司唔齊
同埋我主聽英文歌嘎
matthew1990 發表於 2016-11-22 21:07

m版主幾時唱框框首絕種歌

Harry2 成功上位

有時聽李志剛仲好過聽梁文禮

有時聽李志剛仲好過聽梁文禮
kwanie 發表於 2016-11-23 13:50

如果佢兩個一齊做節目..........
有冇人敢mark ap

m版主幾時唱框框首絕種歌
艾石仔 發表於 2016-11-23 13:04
希望有人影佢唱bridge

希望有人影佢唱bridge
nicholashin 發表於 2016-11-23 14:37

CLOSE UP個美口

5強初選棄保大戰
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎