返回列表 發帖
下周冠首正歌先
HOTMAN 發表於 2017-2-8 20:50

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

一刻攣上

2/8/2017        天下大亂        周柏豪
連續兩日周柏豪 愛豪亦愛笑

2/8/2017        天下大亂        周柏豪
連續兩日周柏豪 愛豪亦愛笑
RVHOCPC 發表於 2017-2-8 23:44
我當年嘅十大第十位

我當年嘅十大第十位
nicholashin 發表於 2017-2-9 00:25

其中一首後悔冇冠嘅作品 (同jude合唱有補冠翻咖

fifi 水
Happy and Blessed.

愛在未來才是愛

Another Day of Sun
Planetarium

我或要先英勇 還是悔恨跌入了璀璨的黑暗
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

如天註定我們

留守馬路 ohno ohno

留守馬路 ohno ohno
HOTMAN 發表於 2017-2-9 13:10
Me有冠

而家出呢個MV會點

因為明白事與願違
所以不承認愛誰
未痊愈的心甚麼都無法給
友情是最安全範圍
若想把你一輩子小心擁有
我也只能滿足於這個假藉口

人是痛苦的

難逃惡運最終 遇上我 毀了我

但一不小心
總記起

希望框框今晚唱

遲或早變過路人為了好客太傷神
但我洶湧得過份 仍然興奮

我甘於當副車 也是快樂著唏噓
彼此這麼瞭解 讓我決定我的快樂

想開口卻 諸多不便
怕尷尬又面對面

原來自由飛翔咁難唱

原來自由飛翔咁難唱
HOTMAN 發表於 2017-2-9 20:52
想聽

1. 不敢當 {被心儀對象稱讚の謙虛回應}
2. 第一個早晨 {紀念第一次の有事發生}
3. 愛情小品 {熱戀期の甜蜜心聲}
4. 查無此字 {角色意見分歧の無奈控訴}
5. 停止繁殖 {對父母逼婚の強硬反擊}
6. 難得一遇 {重修舊好認定終生の溫馨告白}

{多謝過去幾年曾經同我有關...發生過關係嘅所有男人!}
7. Missing You
8. All I Have Is You

{腐劇「我喜歡你,你知道嗎?」主題曲}
9. Do You Know

1. 不敢當 {被心儀對象稱讚の謙虛回應}
2. 第一個早晨 {紀念第一次の有事發生}
3. 愛情小品 {熱戀期の甜 ...
jasonng 發表於 2017-2-9 21:05

Hello 最淫會員

Hello 最淫會員
bagfgfcde 發表於 2017-2-9 21:26

又腐又淫。。。驚。。。

冥想練習>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>隻碟其餘三首歌

傅攝石
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

又腐又淫。。。驚。。。
harryharry 發表於 2017-2-9 21:56

jasonngbb 係又賦又吟囉 okay?

jasonngbb 係又賦又吟囉 okay?
jose 發表於 2017-2-9 22:39

佢唔可以用BB 形容

佢唔可以用BB 形容
kk8733 發表於 2017-2-9 23:02

BB緊係用黎形容佢啦唔通形容你咩~

冥想練習>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...
nicholashin 發表於 2017-2-9 22:20

同意x10000000次方

其他一係歌唔得一係根本唔啱佢唱

BB緊係用黎形容佢啦唔通形容你咩~
dongbb2332 發表於 2017-2-9 23:13

dongbb2332

2/9/2017        露西(3,180,000 B.C. - )        盧巧音
2/10/2017        停止繁殖        林奕匡

搖曳風騷~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

好時辰越聽就越覺有種苦味係入面

唔知首my way係點呢~
我們的總和

唔知首my way係點呢~
Wonders 發表於 2017-2-10 00:50

將期待值降至0就ok

從來不肯假想 失去你那感受 我這對腳 怎麼走
我未夠重傷 這雙腿會走

要重溫小塵埃所有冠軍歌

卜卜卜
這感覺

我愛京達卡
霏吧! 獨角仙

一個恨浪漫太少 另外那邊期望太多
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

姊姊怎麽考驗你的操行

Nanananananana
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

Hello 最淫會員
bagfgfcde 發表於 2017-2-9 21:26

上兩次三甲都冇我

上兩次三甲都冇我
jasonng 發表於 2017-2-10 09:46

總之拎過大獎就代表係淫。。。

If I was your boyfriend,I'd never let you go

要重溫小塵埃所有冠軍歌

卜卜卜
這感覺

我愛京達卡
霏吧! 獨角仙 ...
bagfgfcde 發表於 2017-2-10 06:55
邊首最愛

裸體早餐
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

邊首最愛
nicholashin 發表於 2017-2-10 10:33

果兩首十二大

Every John is just the same

虔誠地廝守 都會傳奇