返回列表 發帖
今次真係唱+編得正架

睇番 d vid, 我覺得頭兩日把聲真係最靚
之後唔係唔得,不過頭兩日把聲最 smooth {:1 ...
mix_nzi 發表於 2015-1-29 15:03

我仲未聽到化

不過聽咗原來過得很快樂同斗令爭,都幾恐怖

何解會以為我是巴打

岩岩入去城網iPad apps 仲見到個page
sillybeef 發表於 2015-1-29 15:14

我好似係舊cm同cafe都見過,一直以為你係巴打

回復  Jacz

其實遊艇都好正  聽膠歌係另一番風味你幸福嗎 都會上腦嫁
dickson 發表於 2015-1-29 15:28

個唱腔真係頂唔順呀

整個minor classics part 2
又有住bb黎開hahahahahahahhaa
aRh3i 發表於 2015-1-29 15:43

靚聲程度會唔會超越 yy concert

THANK Q
siongguan 發表於 2015-1-29 22:17

岩岩諗起一個問題想問你
場內舉馬來西亞牌果個是咪你黎

我好似係舊cm同cafe都見過,一直以為你係巴打
Jacz 發表於 2015-1-29 23:31

舊Cm個陣都係潛服居多...cafe 就冇

留名睇聽晚未開場 已經要開新post XD

你地好變態呀
記得晒啲四台成績,又記得咩function著咩衫,
連甲音樂啲sidecut都記得歌詞,我接受唔到囉  

話時話,你地係咪都記得晒 離體萬丈 既歌詞? 我覺得呢首超難記

痴孖根因為我同我哥溝通係用普通話 我同全部sales都講廣東話跟住就ok冇事..機場仲有人問 ...
siongguan 發表於 2015-1-29 17:43

你阿哥都係美瑞fans?

你地好變態呀
連甲音樂啲sidecut都記得歌詞,我接受唔到囉  { ...
Jacz 發表於 2015-1-29 23:43

天有天國地有地府......

留名睇聽晚未開場 已經要開新post XD
alanlith 發表於 2015-1-29 23:37

難d啵

你地好變態呀
連甲音樂啲sidecut都記得歌詞,我接受唔到囉  { ...
Jacz 發表於 2015-1-29 23:43

記唔記得歷年四大頒獎典禮拎咩獎着咩衫? 我記得xdd
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

你地班友仔,千千今晚都休息啦,你地好似當佢仲起紅館唱緊咁,系咁吹

我記得我買左隻萬紫千紅LIVE CD番去聽之後
比屋企人鬧佢唱LIVE咁屎
(但好鍾意聽佢走 ...
艾石仔 發表於 2015-1-29 21:47

我屋企人從來冇停止過鬧佢  

吹到100頁
好期待聽晚又會換走咩歌

又未到唔鍾意既唔係即時諗到同埋少聽既歌囉

孖公仔 你幸福嗎 愛過 開心果 果D就真係唔 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-29 21:51

孖公仔其實前半首係幾好聽
係唔明本嚟好地地中低音好靚好好聽,忽然間就升上去高八度,想點啫大佬

Jacz 發表於 2015-1-29 23:53

反對派係咁㗎啦。

kenny1102 發表於 2015-1-29 23:48

希望下次mc會唱。

唱K好鍾意唱美千D歌, 有時會開伴唱, 嘩佢唱LIVE真係

所以L&G 唔敢買飛入場, 後來買左DVD聽, 覺 ...
lblemon 發表於 2015-1-29 21:59

佢啲live有時我都忍唔住想爆粗鬧佢

昨晚睇完實在太夜,沒時間寫。自YY Concert中千嬅大住肚都去唱足三首歌後,一直都好想去聽一次千嬅的concert,昨晚終於如願以償!千嬅唱功向來不太好,但昨晚三個多鐘的Concert讓我另眼相看!早前在頒獎禮都唱得不好的《好不容易遇見愛》,突然昨晚唱得超好,我應該說我沒預期她唱Live會有咁穩定的演出,有很明顯的進步,超級正!雖然不是忠實歌迷,只識七成歌曲,但也不至於有悶場,尤其跳唱部分真係超High氣氛!﹗假如讓我說下去》真係超感動!不過本人最喜愛的還是《野孩子》(可能同YY Concert有關)
真的很慶幸有買飛去睇,對一位70後來說,這是一個非常值得去睇又有很多共鳴的演唱會!多謝你楊千嬅!

我仲未聽到化

不過聽咗原來過得很快樂同斗令爭,都幾恐怖
Jacz 發表於 2015-1-29 23:30

死啦,我聽原來過得不知幾開心
...

你阿哥都係美瑞fans?
Jacz 發表於 2015-1-29 23:46

yes啊 細個果陣距聽水瓶座,我跟住聽跟住就鍾意做美瑞
...

我成日以為今日係星期5
wchild 發表於 2015-1-29 22:56

係咪等到傻咗

今日睇娛樂新聞台...
連前少時成員都有去睇美嬅Concert
仲話好Surprise 佢赤腳唱歌...
哈哈 ...
sillybeef 發表於 2015-1-29 23:24

係咪叫Jessica 個個?

跪求美千唱小星星  一個人的童話  最後的歌
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

kenny1102 發表於 2015-1-29 23:48

呢首真係好難記,啲歌詞好似亂唱咁

今晚无嘉宾啊?????

fifty1205 發表於 2015-1-29 23:51

睇返相就記得
叱咤個啲全部記得

你地班友仔,千千今晚都休息啦,你地好似當佢仲起紅館唱緊咁,系咁吹 ...
Top仔 發表於 2015-1-29 23:52

你唔見今晚已經吹少咗咩,開show個幾日係會追post追唔切架

今晚无嘉宾啊?????
gujuji 發表於 2015-1-30 00:11

噴,今晚你唱啊?
...

吹到100頁
好期待聽晚又會換走咩歌
gooloo 發表於 2015-1-29 23:55

唔該俾返 鍊金術,深紫色,冰點俾我
cut鬼走隻狼同飲酒喇

齊齊亂彈亂唱 不應有 都有齊
離題 離題 離題 離題

發假誓 買加幣 去風櫃 吃薰蹄 養海葵

反對派係咁㗎啦。
kenneth 發表於 2015-1-29 23:59

以前直接開片對罵,奈何人多蝦人少,次次都係我輸
依家我由佢地耐,我自己自high

希望下次mc會唱。
kenneth 發表於 2015-1-29 23:59

成隻play it loud 加上 娃娃夫人 cream溝鮮奶都要唱
呢啲先係快歌版既楊千嬅

唔該俾返 鍊金術,深紫色,冰點俾我
cut鬼走隻狼同飲酒喇
Jacz 發表於 2015-1-30 00:13

10000% 贊成
狼同飲酒真係好悶

已經有演唱會後遺症!
要去唱k係咁點楊千嬅

齊齊亂彈亂唱 不應有 都有齊
離題 離題 離題 離題

發假誓 買加幣 去風櫃 吃薰蹄 養海葵 ...
powerful 發表於 2015-1-30 00:13

犀利!我好鍾意離題既歌詞,好盞鬼

10000% 贊成
狼同飲酒真係好悶

已經有演唱會後遺症!
要去唱k係咁點楊千嬅 ...
ho_ 發表於 2015-1-30 00:21

好想尾場可以聽到深紫色,然後佢著住紫色衫,全場紫色燈光+全場紫色螢光棒
未睇已經四出狂搵片睇咁係咩症?

好想尾場可以聽到深紫色,然後佢著住紫色衫,全場紫色燈光+全場紫色螢光棒
未睇已經四出狂搵片睇咁係 ...
Jacz 發表於 2015-1-30 00:25

show 前期待症我睇頭場前患哩個病足足一個星期
而家show 後懷念症開始油然而生
好矛盾既心情

未睇已經四出狂搵片睇咁係 ...
Jacz 發表於 2015-1-30 00:25

諗起都正, 希望尾場會派紫色螢光棒 (雖則自己都會帶)

aRh3i 發表於 2015-1-30 00:27

睇完兩場fing到冇電今日已經買左新電, 淨低兩場fing爆紅館

show 前期待症我睇頭場前患哩個病足足一個星期
而家show 後懷念症開始油然而生 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-30 00:27

我30號個晚應該要eat sleeping pill先訓得著

咁你既show前期待症好返未,你仲有尾場未睇

睇完兩場fing到冇電今日已經買左新電, 淨低兩場fing爆紅館
Kyle_ 發表於 2015-1-30 00:28

我今日都買定新電

fifty1205 發表於 2015-1-29 23:51

呢樣嘢真係一定會記得

仲有d電影上映日期

我30號個晚應該要eat sleeping pill先訓得著

咁你既show前期待症好返未,你仲有尾場未睇 {:1 ...
Jacz 發表於 2015-1-30 00:29

睇完頭場就已經好返
聽晚我決定靜靜欣賞美千後晚就失禁咁叫

encore 件衫d 色順住落, 尾場照計都走唔甩係紫色架啦

aRh3i 發表於 2015-1-30 00:27

多數唔會派喇,今次乜鬼野都冇

我想知當年有冇人睇LIVE
可唔可以講下半年呢個走音版本現場係咩反應 ...
艾石仔 發表於 2015-1-29 21:41

聽升級版

Jacz 發表於 2015-1-29 23:53

好彩我d屋企人都好鐘意佢
所有d function concert只要話係楊千嬅佢地都好支持我去

呢樣嘢真係一定會記得

仲有d電影上映日期
electric 發表於 2015-1-30 00:30

咁堅我淨係大約記得邊個月份/季節
睇黎我仲係初級fans,未夠班做人瑞級fans

多數唔會派喇,今次乜鬼野都冇
Jacz 發表於 2015-1-30 00:31

仲諗住買翻隻色惑