返回列表 發帖
之前十二月嗰陣時見到6月頭有大約20日空檔,唔知有冇人最後book咗
或者唔知二月肯開返未 ...
Littlesheep 發表於 2022-1-6 11:19

6月又第6波
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

陰公,兩次演唱會都係咁

尋晚ig睇到清後台嘅相

今次應該係因為開到18場先咁揼本做舞台效果,連後台都整到勁靚
之後再開得返唔知會縮幾多

原本會唱病況單打獨鬥溫馨提示塵埃落定感情用事
仲有靈魂相認ps I love you
全部都係我想聽好耐嘅歌

全部都係我想聽好耐嘅歌
{: ...
joycewy 發表於 2022-1-7 12:49

病況 想聽咁多年都係仲未聽到

Wing1211 發表於 2022-1-7 13:02

x2
準備咗既話希望下次有得聽返

Wing1211 發表於 2022-1-7 13:02

呢首正到裂
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

全部都係我想聽好耐嘅歌
{: ...
joycewy 發表於 2022-1-7 12:49

唉 呢d全部都好想聽live
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

坦白講紅館期咁tight,都預咗剩返場數會由delay變cancel,希望Hins有機會再開show

有確診case去過1月3號張敬軒演唱會

上次紅館已經係咁 今次又係咁 美軒真係唔好彩

原本今晚係嘉豪踏足紅館,希望軒公下次再請返佢

Kft 發表於 2022-1-8 17:10

不了 沒人想睇MC個助手
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

Kft 發表於 2022-1-8 17:10

其實Kaho做喜劇演員可能會成功過做歌手,類似劉以達嗰type
在這畢生不滅 無極的狀態

搞乜軒公咁黑仔..
再將我相信的如煙火般綻放

有確診case去過1月3號張敬軒演唱會

上次紅館已經係咁 今次又係咁 美軒真係唔好彩 ...
小伙子. 發表於 2022-1-8 17:09

要開show就係有風險㗎啦,佢有得開都唔算唔好彩

坦白講紅館期咁tight,都預咗剩返場數會由delay變cancel,希望Hins有機會再開shoe ...
ambrose121 發表於 2022-1-8 15:42

其實唔覺得而家檔期會有幾tight…有幾多人開到5場以上?
見到今次搞成咁,仲有幾多人敢投資搞大show?

Sigh… 開到超過一半算係甘,其實演唱會中好煩,牽涉好多人, 但concert 又難得一次,唉…
I love Canton pop music

https://www.instagram.com/p/CY8CY7LL0dS/

鑑於新冠病毒疫情至今仍然持續,為繼續配合政府的防疫/隔離措施,減少病毒經社區傳播的風險,我們暫定將原訂於2022年1月6日至1月10日及1月13日至15日 (共8場)於香港體育館舉行之“The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會”延期至2022年5月舉辦。

source: eeg ig

5月有期

鑑於新冠病毒疫情至今仍然持續,為繼續配合政府的防疫/隔離措施,減少病毒經社區傳播的風險,我們暫定將 ...
wing 發表於 2022-1-20 12:33

會唔會係twins嘅檔期呢
Follow my IG: @delightcantopop

會唔會係twins嘅檔期呢
delightcantopop 發表於 2022-1-20 15:23

唔知個期本身有幾多日呢
美軒補返8場再加5場應該都賣得晒
美孖就難講啲

仲要等到月尾先知幾時補場

都唔知幾時再開到下半場

回復 422# vivixiv

之前好似話5月,如果係嘅話應該差唔多會公佈

回復 423# natalie0508

睇嚟好似唔多有聲氣,預咗冇下半場睇

朋友5月底離開香港,睇唔睇得成呀??
KK

回復 424# vivixiv

唔好啦

回復 425# cmcmkc
未必搞得切
December

幾時先有得補場 心急

所有表演場地於四月二十一日起恢復接待有現場觀眾的演出或活動,並設特別座位安排。場地內的主要設施如音樂廳、劇院、演藝廳、文娛廳及表演場,觀眾入座人數不能超過原定可容納人數的一半,相連的座位不得超過四個。

只可以坐一半人
即係要做多幾場先可以補得晒?

想快d補返場

我估補場會加場 咁取消法好蝕

5月10-29號開補場

《The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》
延期/補場、換票及退票退款安排
(2022年4月21日)

鑑於新冠病毒疫情有緩和跡象,政府已於2022年3月21日公告自2022年4月21日起分階段解除大部份社交距離措施,亦於2022年4月14日公告自2022年4月21日起康文署將恢復接待有現場觀眾的演出或活動。

有見及此,主辦方決定將原於2022年1月6日至1月10日及1月13日至15日 (共8場)於香港體育館舉行之《The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》(“演唱會”) 重訂於2022年5月10日至2022年5月29日期間舉辦(共16場補場,因應場地人數所限在原訂8場補場外另加8場補場演唱會,以安排所有已購票觀眾於指定補場場次觀看補場演唱會),惟場地設特別座位安排:

1. 表演場內,觀眾入座人數不得超過原定可容納人數的一半。
2. 相連的座位不得超過四個。

為配合政府防疫規定,主辦方須重新編排所有座位及印製全新補場門票,調配原持有取消場次門票觀眾的位置於指定補場場次觀看對應的補場演唱會, 觀眾必須於指定時間及指定地點更換全新印製的補場門票,並持有全新印製的補場門票方可入場。

在此期間,已購票的觀眾現可選擇:-

(A) 於2022年5月2日至9日期間或在觀看相關補場場次當日到香港體育館更換全新印製的補場門票; 或

(B) 如未能於補場場次前往觀看演唱會或不接受由主辦方調配新的座位或場次安排之觀眾,可根據於https://eeg.zone/#/news/3015上載之《最後階段 - 演唱會退票退款 – 郵寄辦理表格》所載之條款及細則申請退票退款。

在此,我們感謝各方樂迷多個月的耐心等待,與此同時我們會積極籌備,讓我們儘快能與各位樂迷及觀眾見面。

如有任何查詢,請於辦公時間(星期一至五,早上10時至下午6時,公眾假期除外)致電英皇娛樂演唱會熱線(852) 2835 4035,亦可電郵至concert1@emperorgroup.com

此致

主辦方:英皇娛樂集團
日期:2022 年4月21日

本身未攞飛點算?

真係做夠double場數
希望大家都可以順利睇得到

呢鋪真心Respect佢
希望一切順利
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

希望加到位再賣飛
有budget做返個台

《 少量門票公開發售》
曾經錯過,或退票又想再次買到軒仔演唱會飛的朋友,大會預留少量門票,由5月4號起於城市售票網公開發售,記得撲飛啦!

天王級

Part 1 10場
Part 2 16場
天王級!
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

《 少量門票公開發售》
曾經錯過,或退票又想再次買到軒仔演唱會飛的朋友,大會預留少量門票,由5月4號起於 ...
wing 發表於 2022-4-21 14:31

希望會員專場啲霏都有得公售
想聽#404果七首

開心!! 終於有得睇

希望疫情唔好又突然加重了

希望加到

下個星期換飛

共16場,約20,000張門票於5月4日(星期三)上午10時起於城市售票網公開發售

門票開售首天不設售票處售票

每人每次限購最多6張門票。

2022年5月10,12,14,18,20,24,26,28日
$680: 66張
$480: 90張

2022年5月11,13,17,19,21,25,27,29日
$680: 484張
$480: 12張

售票詳情如下:
《The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》(補場‧特別場)
香港體育館(紅館)
10-14, 17-19/5/2022
$980, $680, $480

共8場,約10,000張門票於5月4日(星期三)上午10時起於城市售票網公開發售
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

至於戲院、表演場地、博物館、活動場所、宗教處所等處所的人數限制,提升為處所容納量上限的85%,而戲院內容許飲食。

英皇係咪賺咗尾八場

至於戲院、表演場地、博物館、活動場所、宗教處所等處所的人數限制,提升為處所容納量上限的85%,而戲院內 ...
kwanie 發表於 2022-5-3 23:11

未必嘅 佢開咗十場就拆台 又要再起番都唔平 佢個台實木喎

至於戲院、表演場地、博物館、活動場所、宗教處所等處所的人數限制,提升為處所容納量上限的85%,而戲院內 ...
kwanie 發表於 2022-5-3 23:11

公布左10號之後場次安排咁我edit返個post

15/1號單數變假尾場

15/1 雙數可以睇真尾場

真尾場一半飛可以公售

賺蝕賺得夠唔夠多呢啲野真係無人需要同英皇擔心