返回列表 發帖
同埋我買到係52段既$280飛黎...但樓上個Seat plan係黑左既?

我諗4場入面3號果場應該係最多飛既
因為無信用卡pre-sale,應該已經hold少一部份喇

不過唔知點解突然覺得 ...
tungbilly 發表於 2015-10-8 20:56

啱啱問咗店員,4場都係這個表
都幾多人排,將軍澳店過40人
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

點解仲未入到個網

HELLO 我仲未入到 :_)

F5到下世都入唔到X_X

好唔容易入到去,680買唔到,只買到480

fifty1205 發表於 2015-10-9 10:11

如果係好大機會再加喎
唔通同零4好玩場次一模一樣

返學個時,經過伊館,有一班紅衣人係到,唔知係咪買,所以加油
Infinity & Eternity

fifty1205 發表於 2015-10-9 10:11

店員話4場都一樣既表
咁3號未正式公佈加場 內部都hold哂咁多飛
內部搶飛真係勁

仲以為今次唔會咁爆 真係超出預料之外
nonkul

仲未入到

店員話4場都一樣既表
咁3號未正式公佈加場 內部都hold哂咁多飛
內部搶飛真係勁

仲以為今次唔會咁爆 真 ...
SA弟林 發表於 2015-10-9 10:21

希望加開15年30/12

排頭位買到4張31號B行
巧感動
fifty1205 發表於 2015-10-9 10:09

你幾點去排?多人排ma?

仲未入到
zxcvb 發表於 2015-10-9 10:21

四場嘅680/280都full 咗
#公售嘅飛都係側田位

31/12 都無曬

如果係好大機會再加喎
唔通同零4好玩場次一模一樣
tungbilly 發表於 2015-10-9 10:18

零四好玩好似係加完一場又一場
nonkul

零四好玩好似係加完一場又一場
SA弟林 發表於 2015-10-9 10:24

淨係內地fans內部都應該食左唔少飛喇

加硬埸啦咁樣應該 :?
希望如果真係冇31號 可以買到真正的尾場/_\

四場嘅680/280都full 咗
#公售嘅飛都係側田位

31/12 都無曬
l00540 發表於 2015-10-9 10:23

認真問  咩叫  側田位  打錯定我GET唔到 ║…

俊仔 發表於 2015-10-9 10:30

側過側田
食字je

我哋坐喺側田嘅側面側面側面側過側田=側田位

應該會加場啦

Corner 位

即係好側囉

SOR= = 多謝大家熱烈解答

然而雖然知道已經買唔到… 但係我仲未入到個網睇下賣成點- -

入到去都無用 個個hold住唔pay 做咩野呀⋯⋯

入到去都無用 個個hold住唔pay 做咩野呀⋯⋯
rfv123 發表於 2015-10-9 10:34

我係揀好曬位但係俾唔到錢wtf

買咗 3號680

31號680下下都話有人HOLD住, 買一張都係咁

你幾點去排?多人排ma?
zxcvb 發表於 2015-10-9 10:22

6點多少少去到,9點左右開始勁多人
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

6點多少少去到,9點左右開始勁多人
fifty1205 發表於 2015-10-9 10:44

如果加開四號…係唔係應該學你咁一早去排呢…有冇話邊間分開會易買D LOL

買到5張31號480,感恩

組合都過氣了,演唱會依然咁搶手

唉 買唔到好Sad
希望加1230 如果加後 睇唔到

有啲hold咗嘅位都放咗出嚟公售喎
我都買到68段
早幾分鐘仲見到$480有6連,31號

回復 433# shirley94922

響邊?我依然入唔到個網站...
真昼間の月に僕は種を植えに行くんだ

組合都過氣了,演唱會依然咁搶手
jun518 發表於 2015-10-9 11:16

點都搶手過谷㡳天后

回復 434# elky

響urbtix囉我入到兩次,第一次撳去俾錢時話我連結逾時彈咗我出去,但明明仲有成10分鐘
之後狂撳F5成個鐘先再入到去

尾場$480仲有連位

岩岩F5 左勁多次- -終鍾入到 再狂LOOP左N次 … 搵到31號晚480 最後一行連位 照殺左先 /_\

點都搶手過谷㡳天后
zxcvb 發表於 2015-10-9 11:36

小籠包?

仲以為買唔到 點知原來買到 好開心

一點 個網都仲未暢順番10週年又係賣回憶 復出 15年又係賣回憶…
真係估唔到15週年會好賣過10週年咁多…

我禁到依家都仲未禁到入去
(雖然hea禁)

480其實真系仲有票,我買六張連坐都仲有,不過山頂位,我覺得買得好唔抵,所以好猶豫啊點算

480其實真系仲有票,我買六張連坐都仲有,不過山頂位,我覺得買得好唔抵,所以好猶豫啊點算 ...
elky 發表於 2015-10-9 15:11

31號? 定係咩先…31 號 我就覺得OK 既 買氣氛 同埋原價放番出去應該點都有人收

建行預售飛大概會喺咩區域?

回復 443# 俊仔

3號啊,其實我就係驚將來加場我又搶到更好票的話,唔知手上呢d放唔放得出去

條宣傳片

回復  俊仔

3號啊,其實我就係驚將來加場我又搶到更好票的話,唔知手上呢d放唔放得出去 ...
elky 發表於 2015-10-9 15:45

你有一班FD 睇定點先? 如果兩張 我覺得31號 點都放得到

六連咁誇… 我入左好多次都係得番散位… 或者無

31號晚上嘅票邊個想放? 我買唔到...
>3<

你有一班FD 睇定點先? 如果兩張 我覺得31號 點都放得到

六連咁誇… 我入左好多次都係得番散位… 或 ...
俊仔 發表於 2015-10-9 15:56

系啊,個個都話想睇,結果變成六人行...尾場其實仲有,我一連試了十次都有六連座,不過就都係山頂位啦

系啊,個個都話想睇,結果變成六人行...尾場其實仲有,我一連試了十次都有六連座,不過就都係山頂位 ...
elky 發表於 2015-10-9 16:00

岩岩睇錯左 以為你話31 號 …  如果3 號我就覺得… 你可以等下 6張未必放得出…賣到咁應該點都加多場…

條宣傳片
p74d47 發表於 2015-10-9 15:48

拍得好好 但我情願佢將D錢放係演唱會