返回列表 發帖
開心
下星期可以大洗榜
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

年幾兩年啦 好想繼續追

年幾兩年啦 好想繼續追
屮SiU霖屮 發表於 2016-12-11 03:39

有時聽到新歌都幻想邊個成員翻唱會好正

典解呢度有排球台,無有足球nba 台

開心
下星期可以大洗榜
JasOh103 發表於 2016-12-11 01:52

今年年尾啲歌悶到 , 係咪想我地 Re 歌馬獎

今年年尾啲歌悶到 , 係咪想我地 Re 歌馬獎
賴爽 發表於 2016-12-11 09:11

所以下星期個大洗榜自plug左兩首好好聽既歌

所以下星期個大洗榜自plug左兩首好好聽既歌
JasOh103 發表於 2016-12-11 10:12

洗榜都要有歌先得 我d歌已經好in
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

洗榜都要有歌先得 我d歌已經好in
kevinlai1621 發表於 2016-12-11 11:17

參考你個榜就得
其實本來呢期就想上曬 不過暫時讓位比5強先

為左令佢右手面o個位男士唔會受到不必要指責 專登著波點衫 咁好既人格仲可以係邊度見到 ...
nicholashin 發表於 11/12/2016 01:12
本週mean霸

真•高端狼人殺
完勝明星果個
死啦越黎越愛狼人

嘩Maple玩暗戀

參考你個榜就得
其實本來呢期就想上曬 不過暫時讓位比5強先
JasOh103 發表於 2016-12-11 11:38

原本我個榜可以仲in d 上埋nowhere boys同 alfred
  不過都係算, 留一線俾自己睇下next week 高位and等到d周數可以唔好咁長
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

下午六點先起身 開心。。。

WSB 2330  - 0000 播到八首歌咁勁

下午六點先起身 開心。。。
nicholashin 發表於 2016-12-11 18:22

做咩訓咁耐。我今日下午2:30 先起身

the cheungs so sweet

牛池灣鞏俐 深水埗BEYONCE

聽佢地訪問真係好好笑
15:10 深信美之好想爆張軒係HEHE
上台問人拎熱狗 救命我真係笑到PK

牛池灣鞏俐 深水埗BEYONCE
屮SiU霖屮 發表於 2016-12-12 01:29

美國連詩雅

咁有決心開
又要開始儲錢啦!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好想睇Phil

今年cm咁多人係咪冇得投吳家穎所以轉投吳嘉欣

林仔 發表於 2016-12-12 18:40

姓吳嘅女性都值5分

姓吳嘅女性都值5分
harryharry 發表於 2016-12-12 20:18

吳君如?

姓吳嘅女性都值5分
harryharry 發表於 2016-12-12 20:18

坤妹
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

姓吳嘅女性都值5分

藥希
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

姓吳嘅女性都值5分

驚。。KFC 值五分。你日日都想去食???

侯佩岑 : 你覺得康永哥身體那個部位最性感?
容祖兒 : 嘴唇 還有他的鳥...

全場爆笑

侯佩岑 : 你覺得康永哥身體那個部位最性感?
容祖兒 : 嘴唇 還有他的鳥...

全場爆笑 ...
bagfgfcde 發表於 2016-12-12 22:30

SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

林仔 發表於 2016-12-12 18:40

哎居然撞gag算啦我唔理
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

估叱咤又輕鬆執佢一分

估叱咤又輕鬆執佢一分
kwanie 發表於 2016-12-12 23:28

跟我預測
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

估叱咤又輕鬆執佢一分
kwanie 發表於 2016-12-12 23:28

典解禾冇分加

姓吳嘅女性都值5分

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

要追antm噶
Happy and Blessed.

梁游上訴去到 推不翻的終審法院

第一次寫歌詞落postcard

John 發表於 2016-12-13 19:18
有無寫百姓歌詞

俾祖兒女金好唔好

令到 希望下次可以寫runaway同stupid boiiii比我
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

送俾我嗎。。。

Phil請自印製邀請卡予陳柏宇、張學友、許志安及鄭秀文,望他們能抽空出席。
「想請許志安其實因爲他是最先讚賞《高山低谷》的,他告訴我很想在演唱會上表演,沒想到最後會在鄭秀文的個唱上出現了。」

Phil請自印製邀請卡予陳柏宇、張學友、許志安及鄭秀文,望他們能抽空出席。
「想請許志安其實因爲他是最先 ...
JasOh103 發表於 2016-12-14 00:14
佢應該叫陳柏宇寫信畀許志安帶鄭秀文請張學友去佢個演唱會
無請Joey

佢應該叫陳柏宇寫信畀許志安帶鄭秀文請張學友去佢個演唱會
nicholashin 發表於 2016-12-14 00:18

咁應該請得到!!
如果會做嘉賓就好 希望唱停止繁殖個時當面tag佢兩公婆
Mi順便可以睇/熟悉下個場

fake fan

吳業坤經已夠票。

女神經已夠票。

容祖兒經已夠獎。

張敬軒經已夠AP。

吳業坤經已夠票。

女神經已夠票。

容祖兒經已夠獎。

張敬軒經已夠AP。 ...
matthew1990 發表於 14/12/2016 01:42
比返少少版權費黎ok ?

吳業坤經已夠票。

女神經已夠票。

容祖兒經已夠獎。

matthew1990 發表於 2016-12-14 01:42

美漫經已夠霉。

吳業坤經已夠票。

女神經已夠票。

容祖兒經已夠獎。

matthew1990 發表於 2016-12-14 01:42

女神一票也不能少!!!!!

xxx 經已夠鐘收x 。

仲有 18 日又黎到全年最美好嘅月份

吳業坤經已夠票。

女神經已夠票。

容祖兒經已夠獎。

吳雨霏經已夠靚。
Happy and Blessed.

比返少少版權費黎ok ?
kwanie 發表於 2016-12-14 01:42

差你一蚊