返回列表 發帖
5頁
梨胃言 發表於 2022-12-31 18:39

就變綠葉

可以同Gillian做twins了

5頁
梨胃言 發表於 2022-12-31 18:39

天后就是天后
黃妍都是行開
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

喜歡幸兒
未正式公佈都已經4頁
steph 發表於 2022-12-31 18:28

夾埋一直傾開相關嗰啲post例如碟 50頁都有

可以同Gillian做twins了
WZA111 發表於 2022-12-31 19:06

終於知點解要消失幾個月
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

係咪以後揾返舒文做歌
69h 發表於 2022-12-31 19:38

要問過死敵先

終於知點解要消失幾個月
on07111 發表於 2022-12-31 19:16

可能Mani 會教Gin點執個樣

到時出黎可能都唔認得
Harvard都不可教導

要問過死敵先
WZA111 發表於 2022-12-31 19:52

舒文愛gin也愛迦

期待環球幫佢出隻精選碟 (2016-2022)
69h 發表於 2022-12-31 20:03

剛好的時刻2016-2022 - 李幸倪

剛好的時刻2016-2022 - 李幸倪
WZA111 發表於 2022-12-31 20:05

投桃報李幸倪:演唱會預習歌單1234

「神曲」仲可以係Gin Lee公佈佢係神徒 轉會頭炮會同教主合唱
69h 發表於 2022-12-31 20:10

Gin Lee:喜歡姜濤陳卓賢柳應廷

教豬無緣享受幸兒的愛
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

到時出黎可能都唔認得
Garfield 發表於 2022-12-31 19:57

mani最叻移花接木
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

到時出黎可能都唔認得
Garfield 發表於 2022-12-31 19:57

Gingin進化史
幸福多於我預期

Gin粉仲有8個鐘推post
2022 CM娛樂新聞台十大回復帖文
1. 《CHILL CLUB推介榜 年度推介21/22》終於有消息! (18/3) - 216
2. 林二汶歌迷逾七千字痛批 暗示偶像疑誤信神棍而變質 (3/7) - 204
3. Gin Lee過檔英皇做祖兒師妹一家親 打造神曲響頭炮 (31/12) - 185
梨胃言 發表於 2022-12-31 16:01

217了。。。
幸福多於我預期

217了。。。
on07111 發表於 2022-12-31 20:23

查看爭800次先入十大

話說美泳演唱會個陣 Gin 仲有送花祝美泳 Good Show
唔知黎緊會唔會繼續做好姊妹呢?
但蛋公司連美泳咁有料都捧唔到
點捧得起 Gin
如果真係容祖國為左阻止下一個英皇女金既出現而搞到美泳都捧唔起
咁成間蛋就真冇乜用
希望聽晚美泳女金,然後 Gin 再破到呢個魔咒啦

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

期待環球幫佢出隻精選碟 (2016-2022)
69h 發表於 2022-12-31 20:03

想聽報復式呼吸

話說美泳演唱會個陣 Gin 仲有送花祝美泳 Good Show
但蛋公司連美泳咁有料 ...
FY5856 發表於 2022-12-31 21:02

幸兒之前有冇Dear Terence,

其實點解美祖一定要阻同公司下一個女金?
有咩好處?

查看爭800次先入十大
梨胃言 發表於 2022-12-31 20:31

半個鐘800 views

我想知道Gin係環球仲有幾多庫存可以出N張精選碟

半個鐘800 views
梨胃言 發表於 2022-12-31 21:09

一達標就減慢

sunshine 發表於 2022-12-31 21:10

Alex fung隻碟

一達標就減慢
WZA111 發表於 2022-12-31 21:26

小癲 一日就達標

其實點解美祖一定要阻同公司下一個女金?
有咩好處?
Wing1211 發表於 2022-12-31 21:08

其實點解haters一定要屈美祖阻同公司拿女金?
有咩好處?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

有咩好處?
cathay1996 發表於 2022-12-31 21:43

係羅,正確係美祖拿女金咁多年阻住咁多年所有女歌手拿女金才對
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

217了。。。
on07111 發表於 2022-12-31 20:23

gin粉灌水最強

Gin Lee連花牌字體都揀得特別老土

sunshine 發表於 2022-12-31 21:10

每次新曲x2+精選
應該可以出十年

有咩好處?
cathay1996 發表於 2022-12-31 21:43

孤獨精

泳兒在公司一向人緣麻麻,初出道時,一姐容祖兒已講明拒絕與她合唱,即使在今個星期日(六月廿一日),二人出席港台「太陽計劃」活動被安排同台排排坐,容祖兒都只顧同陳奐仁、張敬軒、薛凱琪傾偈,完全同師妹零交流。除了容祖兒,泳兒與一眾同期入行的藝人如鍾舒漫、洪卓立等亦無兩句,公司藝人搞的聚會,甚少見她踪影,唔合群,偏偏老闆一吹雞有活動,泳兒必定現身。「平日同其他 artist都無乜嘢講,但對住老闆,佢就好似開籠雀咁。」一名英皇員工說。
泳兒的選擇性進取,不少英皇藝人都看在眼內,直至近幾個月她坐正成為頭寵,一班同門甚至暗稱她「太后」,可見泳兒地位今時唔同往日。

搶走羊羊

回復 204# cathay1996

妍妍都入到叱咤15強,gin lee情何以堪

回復 237# begin

Gin係七強常客,鹽七強都未入過
   22年Gin憑IDK入圍我最喜愛女歌手,但係903連頭像都無,Gin粉一於棄票無聲抗議。
Life was a willow and it bent right to your wind.

其實可以行祖兒路線
但英皇首先要執執Gin個大媽Look
Gin Lee’s songs are very bored & low!>_<

其實可以行祖兒路線
但英皇首先要執執Gin個大媽Look
我等我在 發表於 2022-12-31 22:21

JL本色!
在這畢生不滅 無極的狀態

我相信Gin番大馬吸取了好多國際精華2023年華麗回歸 肯定無曬陣大媽味

JL本色!
losyes 發表於 2022-12-31 23:00

色惑

孤獨精

泳兒在公司一向人緣麻麻,初出道時,一姐容祖兒已講明拒絕與她合唱,即使在今個星期日(六月廿一 ...
John 發表於 2022-12-31 22:09

09年新聞泥 但資料明顯有錯, "泳兒與一眾同期入行的藝人如鍾舒漫、洪卓立等亦無兩句" 佢明明同霉漫勁熟 內容吾多可信

好似舊年頒獎禮話作緊
到上個禮拜演唱會都仲係話作緊
梨胃言 發表於 2022-12-31 11:28

佢根本作唔出, 佢幾年前 magical teeter totter 係Vani訪問講過坐左係琴前冇靈感

期待李得好風光 容 或那天沒有我
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

12729 咩事 邊個喺度刷數據

12729 咩事  邊個喺度刷數據
WZA111 發表於 2023-1-1 00:57

邊個Gin粉咁得閒
頭22個鐘6500
最後2個鐘6000

提早預訂今年2023的女金?
肥婆的對手又多一個了
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

12729 咩事  邊個喺度刷數據
WZA111 發表於 2023-1-1 00:57

我見到都打個突 係咪被人post咗第二度做主要source ?

Gin今次應該簽十年八年,無走雞
舞來舞去 不日內開始錄音。

邊個Gin粉咁得閒
頭22個鐘6500
最後2個鐘6000
梨胃言 發表於 2023-1-1 01:00

咁快有打手
幸福多於我預期

咁快有打手
on07111 發表於 2023-1-1 07:25

可能高人工過環球

很堅強 很堅強

回復 251# on07111

打手係EGG特色,而且鷹王第一打手瓊姐本來就推介過Gin幾次
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復  on07111

打手係EGG特色,而且鷹王第一打手瓊姐本來就推介過Gin幾次 ...
babyshark 發表於 2023-1-1 14:16

不過king jer 個post d留言都算正面 無乜人提gin lee 娘 / 悶 / 派膠歌
幸福多於我預期

不過king jer 個post d留言都算正面 無乜人提gin lee 娘 / 悶 / 派膠歌
on07111 發表於 2023-1-2 07:45

好多打手